Кандидатурата на Пеевски е удачна!

Орешарски умишлено търсил външен специалист за шеф на ДАНС
14 юни 2013 10:32,
82
Кандидатурата на Пеевски е удачна!
Пламен Орешарски. Снимка: БТА

Пламен Орешарски определи кандидатурата на Делян Пеевски като удачна. Той потвърди, че предложението е единствено и само негово.

Номинацията му била обсъдена с ръководството на парламентарните групи на БСП и ДПС. Били обсъждани различни варианти, но отказа да посочи конкретни имена. 
 
Орешарски заяви, че умишлено е търсен външен специалист за ДАНС.

Още по темата
 "Специалистът не е вътре в системата, търсехме умишлено външен специалист, за да може да се преструктурират някои активности", отбеляза премиерът. Той посочи, че първите задачи пред новия председател на ДАНС са разписани ясно в програмните приоритети - възстановяване на държавността, в това число пресичане на контрабандните канали.

Надявам се с течение на времето да се успокои парламентарната обстановка и нещата да тръгнат по-гладко, посочи Орешарски.

Той отказа да коментира и хипотезата за задкулисни договорки между БСП и ДПС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
нищо хубаво не очаква тези който изнасяха имформация извън службата,този го слагът да разчисти неудобните и верните на цецо.
20
1
 
40
 
! Отговори
Bastor преди 10 години
Тоя не може к*р-а да си намери, пък за държавна сигурност ще отговаря!
19
3
 
41
 
! Отговори
бай Иван преди 10 години
Оришарски е тоалетната хартия на комунистите,които чрез него искат да си изтрият изцапаните дупета.Той не реди правителство.Олигарсите редят схемата за дооглозгване на държавата и народа.Мафия от висша степен.Ще ги търпим ли още???
18
2
 
40
 
! Отговори
Бл.Благов преди 10 години
Оправдаха Маргина . Сигурно той ще е на МВР-то! Ха,ха!
17
1
 
3
 
! Отговори
nero43 преди 10 години
До sbs хареса ми коментар ти браво и аз съм на същото мнение но едновременено съм обезверен от цялата ситуация в страната защото вървим надолу
16
5
 
20
 
! Отговори
Вальо преди 10 години
Герб са мутри. БСП са неадекватни. Атака са най-големите комунисти (само им погледнете предизборните "планове"). Аз не искам нито едно от тези прасета да влиза в пленарна зала.Защо да получават пари? За да дремят и да четат вестници ли?Без ГЕРБ, без БСП, без ДПС, без Атака! Без всички други прасета от старите партии! Мажоритарна избирателна система!
15
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Na Siderov mu sa obeshtani 20 miliona evro za podkrepata na kabineta ,shteli da mu gi prevedat v smetkata po 3 miliona prez 6 meseca interval i taka do kraya na mandata
14
2
 
46
 
! Отговори
Павлов преди 10 години
Какъв специалист е тоя бе ???? По лапане на кюфтета ? *** *** !!!!!!!!!!!
13
1
 
17
 
! Отговори
smehurko:)))))))))) преди 10 години
Орешарски заяви, че умишлено е търсен външен специалист за ДАНС. Няма да ризчиствам сметки, кълне се ПеевскиБорисов сащисан за Пеевски: Това е краят на БСППеевски нестандартният ход, защити го Станишев Боже пази България Заграбиха власта и ще загробят България.Крадците .......................... Хак ни е затова че имаше хора с къса памет и гласуваха за БСП+ДПС+ АТАКА= на тотално заробване на народа и геноцид ................
12
2
 
25
 
! Отговори
революционер преди 10 години
Дружно братя българи в боя да вървимв бой за чест и свобода
11
2
 
14
 
! Отговори
Буревестников преди 10 години
ДО КОМЕНТАР 12 : Хубаво призоваваш за 17 пред Парламента , брат.... Но хората вече са толкова ОБЕЗВЕРЕНИ и ПОГНУСЕНИ от тоя цирк и тотален фарс в неопределеното нещо,наречено "Парламент" че незнам кой ще дойде.... Освен това и доста от обикновените Българи не знам по каква причина но ги е СТРАХ да изразяват личното си мнение и да ходят на такъв вид протести!!! Почти всеки се е свил в "черупчицата" си... кюта си... псува ги... но НЕ иска да излезе и да каже сводолюбиво мнението си на площада!!!:(
10
1
 
44
 
! Отговори
optimist преди 10 години
ТОВА Е НЕДОПУСТИМО! 18:30 ПРЕД МИН. СЪВЕТ!
9
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
в 17 ч ВСИЧКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА !!!
8
1
 
36
 
! Отговори
Буревестников преди 10 години
Имам нови ПРЕДЛОЖЕНИЯ към Другарят ОЛИГАРХски за "достойни личности",готови да заемат Министерските кресла... все са НЕстандартни "ходове",като с_ _суалните предпочитания на Другаря Станишев : На вътрешните работи - Златко Баретата,на външните работи-Братя Галеви,на спорта-Гълъбин Боевски,на културата-Митьо Пищова,на икономиката-Брендо,на правосъдието-Тодор Батков,на екологията и околната среда-Гърнето и Праховеца заедно! на финансите-Румен ОВЧ. ! Все НЕстандартни "ходове" като мутрафона Пеевски
7
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Незабавни протести! Изкараха ни на барикадите, това е!
6
6
 
64
 
! Отговори
МладГражданин преди 10 години
Г-н Орешарски, смятам скоро да Ви се разпусне "седянката" . Не ми трябвате червени ***, и вас не искам господа от турската партия. АТАКА мишкуват сега, ВОЛните националисти. Срам и позор за българската политика и българския народ. БЪЛГАРИНО СЪБУДИ СЕ! МладГражданин 23г.
5
4
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БРАТЯ БЪЛГАРИ ТРЪГВАЙТЕ КЪМ ПАРЛАМЕНТА!!!
4
1
 
58
 
! Отговори
az sam преди 10 години
какъв "специалист" може да бъде този търтей, който няма един ден тръдов стаж като редовен работник?
3
2
 
63
 
! Отговори
пророк преди 10 години
НАГЛОСТ граничеща с БЕЗУМИЕ!
2
2
 
62
 
! Отговори
marsian преди 10 години
Олигарски,ти си много тъпо *ле !