Номинацията на Пеевски – самономинация

Янаки Стоилов: Протестите ще стабилизират правителството
Обновена: 17 юни 2013 09:15 | 17 юни 2013 09:15,
70
Номинацията на Пеевски – самономинация
Снимка: Булфото

Номинацията на депутата от ДПС Делян Пеевски за председател на ДАНС е била самономинация.

Такова предположение изрази пред bTV левият депутат Янаки Стоилов, който не гласува в подкрепа на предложението медийният магнат да оглави родното ФБР.

Той определи поведението си след гласуването в петък като опит да бъде защитено достойнството на парламентарната група на левицата, "на която се наложи да приеме предложението на премиера".

"Допускам, че това е била такава инициатива, която е срещнала одобрение с аргументацията за решимостта", коментира той.

По думите му за председателския пост на ДАНС са необходими аналитични качества – способност за предвиждане на събитията, както и решимост.

"Каквото и да е мислено за възможностите на този човек, той съсредоточава политическа, медийна и корпоративна власт", допълни депутатът от БСП.

Янаки Стоилов нарече грешка не само издигането на кандидатурата на Пеевски, но и обвързването й с евентуално падане на правителството.

Той декларира, че и той самият, а и парламентарната група, че и партия БСП подкрепят правителството на Пламен Орешарски.

"Ние не сме тези, които ще отслабим възможностите на правителството да действа", подчерта той.

"Не се присъединявам към искането на оставката на председателя Сергей Станишев – това действие не осигурява стабилност, но БСП се нуждае от промяна", категоричен бе депутатът.

По думите му протестите последните три дни са срещу начина, по който България се управлява през последните години.

"Силното недоволство към всички партии може да стабилизира правителството. При нови избори държавата ще бъде управлявана от същите. След Арабската пролет, следва горещо "Балканско лято", прогнозира Янаки Стоилов с препратка и към събитията в Турция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
3
 
! Отговори
ДА преди 10 години
*** РАЗБИРА СЕ ,ЧЕ НИКОЙ НЕ Е ВИНОВЕН ,ВИЕ КАКВО ОЧАКВАХТЕ СПИНИШЕВ ДА КАЖЕ ,ЧЕ Е ВИНОВЕН ЛИ ------ОООООООООООО *** ТОЙ ЗА НИЩО НЕ Е ВИНОВЕН ,ТОЙ СИ ЗНАЕ САМО 10 ИЗРЕЧЕНИЯ,ВЪРТИ ГИ---- И БОРИСОВ И ЦЦ СА ВИНОВНИ И СА МАФИОТИ ,А ТОЙ ЗАВАЛИЯТА Е БЕДЕН ,НЕЩАСТЕН И МНОГО ЗЛОБЕН.ТОЗИ РЕВАНШИЗЪМ МУ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА
60
4
 
8
 
! Отговори
Кабули преди 10 години
Един политик се харесва на хората с политиката си и решимостта си да отстоява каузи, в името на народ и държава. А те се мразят един друг и ние като *** им уйдисваме. Никой от тези наши видиотени Командири, Пожарникари, Орехотрошачки, Бейове, Магнати и Мафиоти не е по-голям от народа на България и от България! Ако Тези трябва да си отидат - и то с право - с какво право трябва да се върнат Онези, с Боко и с Цецо? Ами и те ще направят същото, каквото се помъчиха да направят сегашните.
59
2
 
3
 
! Отговори
Кабули преди 10 години
Е, и, тя каква стана! От трън на глог! От глог на трън, на глог, на трън... И така, до края на България. Докараха ни до душевен и физически срив, промивайки съзнанието ни. Не ни харесваха Костов, Царя, Тройката, Бойко, Орешарски... Не ни харесваха ли!? Те това е най-голямата ни заблуда. Те не на нас не че са ни се харесали. Един политик няма защо да ни се харесва! Няма да се женим за него, я!
58
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Мистър ХМного си прав, човече, но много малко могат да го разберат. Ако, не дай Боже, някое дете пострада от големия "патриотизъм" на родителите си, какво ще последва след това?
57
0
 
8
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Грешката е факт ! Има поговорка - като се преобърне каруцата - пътища много. Сега не е момента да се бърза и да се пренебрегват изискванията за максимална прозрачност във всяка една работа. Моля пишещата и говореща публика да има предвид, че ПЛАЗМОИД е физическо явление от сферата на високите магнитни и електрически прояви. Вероятно всички имат предвид низшата форма на живот - ПЛАЗМОДИИТЕ, клетка, която няма, естествено, мозък и мозъчна дейност. Моля, коригирайте се и не се излагайте !
56
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Янаки Стоилов, хич не ПУСКАЙ димки, да не се разбере КАКВО ебило!НИкакво САМОПРЕДЛАГАНЕ е нямало МНго добре сСТЕ го запланували.Ето МАЯ какво казва:"Манолова отказа да отговори на въпрос кой в крайна сметка е предложил кандидатурата на Пеевски.Не съм човекът, който може да даде отговор на този въпрос, лаконична бе Мая Манолова. "Ами вие да не сте бавно развиващи, че не ви казват Кое как е?? АМИ КАКВО ПРАВИТЕЛСТВО сте? Не ви искаме такива.МНОГО ЛЪЖЕТЕ, УСУКВАТЕ, В ОЧИТЕ НИ ЛЪЖЕТЕ!
55
2
 
12
 
! Отговори
ПЕТКО преди 10 години
ДО 53НЯМА ПРОТЕСТИ ПРЕД ГЕРБ ЗАЩОТО КОМУНИСТИТЕ НИ УПРАВЛЯВАТ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ. САМО СИ СПОМНИ.......А.... СЕТИХ СЕ - АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ БЕШЕ ШЕФ В ДАНС ПРИ СТАНИШЕВ...АЙДЕ РАЗМЪРДАЙ ГЛАВИЦАТА И МИСЛИ, МИСЛИ,МИСЛИ...
54
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АЙ СИКТИР БЕ ТИ СИ ДЕПУТАТ ОН 24 ГОДИНИ ТВОЯТА ВИНА Е ПО ГОЛЯМА ОТ НА ГЕРБ МЛЪКНИ ЩОТО СИ НЕПРЕДСКАЗУЕМ МАЙ В ПРИКАЗКИТЕ СИ
53
9
 
8
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
Напред народе! Всички на улицата! Да върнем Бойко и Цецо пак на власт! Колкото по зле, толкова по-добре (за тях).
52
0
 
0
 
! Отговори
sonq преди 10 години
До ккмного си прав!
51
2
 
30
 
! Отговори
ВСИЧКИ преди 10 години
ВСИЧКИ *** НОВОИЗЛЮПЕНИ ДЕПУТАТЧЕТА СА БИЛИ "ЗА" ЗАЩОТО И ТЕХНИТЕ ОТРОЧЕТА ВЕЧЕ СА ЗАЕЛИ ИЛИ СА СИ ЗАПЛЮЛИ ТОПЛИ МЕСТЕНЦА ТУК И ТАМ. КАК ПЪК ТЕХНИТЕ СА НАЙ КАДЪРНИ ? ИМА РАБОТНИ МЕСТА В ДЪРЖАВАТА ЗА КОИТО НИКОГА НЕ Е НАЗНАЧЕН ПРОСТОСМЪРТЕН И С КОНКУРС.ПРИМЕР ВЪНШНО МИНИСТЕРСТВО.
50
2
 
22
 
! Отговори
azdeaz преди 10 години
самономинация - друг път.
49
21
 
7
 
! Отговори
кк преди 10 години
Няма интервюиран тези дни по радио и телевизия, който да не заяви, че "ние не искаме и предните управляващи...". Питам се, с моя *** акъл, и не мога да си отговоря : Защо няма нито едно шествие пред централата на ГЕРБ? Да, това, което направиха с избора на това лице е груба политическа грашка. Но не свали ли много летвата самия ГЕРБ, като през 2009 г даде на ЦЦ да "командва" МВР, ГДБОП и СДОТО, без да има КПД за това. От тогава всеки гражданин на РБ е убеден, че и той може да ги управлява.
48
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименДо 50, Да, защото не е била на първо място по брой на клоуните в политиката, не е била на първо място по брой на *** и по брой на неграмотните на поданик както се изразяваш.
47
21
 
6
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
обръщам се с призив за разум - НЕ ВОДЕТЕ ДЕЦА НА ПРОТЕСТИТЕ - ако някое дете пострада (мноог вероятно) ако провокатори метганат павета и полицията използва водин струи или газ пир което бъде наранено пет-шест годишно дете, всичик ще викнете БСП-убийци.Имайте разум не излагайте децаат си на риск, хората които водят деца на протести са провокатори.
46
0
 
33
 
! Отговори
Протестиращ преди 10 години
"Pendoпреди 2 минутиКак ще се самономинира Пеевски, след като бяха направени и гласувани в парламента промени в закона - такива, че да паснат на свинята долна."Именно. От километри се забелязва, че зад кандидатурата му стоят не един и двама при това мислещи и можещи хора ... за съжаление еи безскруполни и жестоки.
45
0
 
40
 
! Отговори
abfg преди 10 години
За тези,които не са разбрали ето каква е цялата постановка. Отива пеевски при бесепарите и им казва, че добре знае спатиите на борисов и цветанов, знае им играта и ако му дадът шанс той ще впрегне цялата си злоба и власт за да ги накаже, При това Станишев в злобата си към борисов, решава,че рискът който поема с едно такова назначение е оправдан. Типичен пример как емоциите надделяват над ума. Да дадеш на ДПС национална сигурност по такива причини говори за невероятна незрялост и безпринципнос
44
0
 
27
 
! Отговори
Pendo преди 10 години
Как ще се самономинира Пеевски, след като бяха направени и гласувани в парламента промени в закона - такива, че да паснат на свинята долна.
43
1
 
32
 
! Отговори
win преди 10 години
КАКВИ ГЛУПОСТИ ГОВОРИ ТОЯ - САМОНОМИНИРАЛ СЕ ПЕЕВСКИ - НЯМА ТАКЪВ ЦИРК! СТОИЛОВ ТИ ДОБРОТО ЧЕНГЕ НА 'БСП' ЛИ СИ! ТАЗИ ПОЗИЦИЯ ВЧЕРА ЛИ ТИ Я ВЪЗЛОЖИХА/ КОГАТО ЗАГЛУШАВАХТЕ ТЕЛЕВИЗИИТЕ И GSM-ТЕ ПРЕД ПОЗИТАНО!
42
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Човекът се е самономинирал, а плазмодиите са казали "ми добре аз съм за".