Волен видя вандализъм, че и гражданска война

Орешарски да вземе мерки или да си ходи, отсече Сидеров
Обновена: 17 юни 2013 15:36 | 17 юни 2013 14:14,
483
Волен видя вандализъм, че и гражданска война
"Ние, "Атака", сме категорично против връщането на ГЕРБ във властта, каза Сидеров. Снимка: БТА

"Атака" настоява премиерът Пламен Орешарски да вземе мерки за овладяване на престъпните действия, които целят гражданска война в страната.

"Настояваме полицията да се намесва, когато има вандалски и криминални прояви. Моето наблюдение от вчера беше, че полицията не само не овладяваше, но и подпомагаше тези вандалски прояви", обяви на пресконференция Сидеров, който след полунощ влезе в яростни пререкания с протестиращи, полиция и журналисти.

"Оформяме сигнали до прокуратурата за вандалски прояви, целящи нарушаване на обществения ред. Сигнализираме и за подбуждане на хулиганство, както направи екипът на Канал 3. Работата в медия не дава право да хулиганстваш. Законът е за всички в България, да няма двойни стандарти, другото е гражданска война и кой както иска да се оправя. Ако ГЕРБ искат това, Бойко Борисов трябва да каже, че иска гражданска война, иска да се леят кървища", категоричен бе националистът.

Сидеров продължи да твърди, че ГЕРБ се опитват да предизвикат гражданска война и хаос с цел да се върнат начело.

"Ние, "Атака", сме категорично против връщането на ГЕРБ във властта. Криейки се, Борисов доказва, че не само не е мъж, но и той става престъпник, който е много опасен. Настояваме Орешарски да вземе мерки като министър-председател или да си ходи, ако не може да го направи", каза Волен Сидеров.

Той обяви още, че е поставил пред премиера Пламен Орешарски въпросa да "освободи партийните назначения, които са му натрапени от БСП и ДПС".

"По този начин да покаже, че е програмен министър-председател, а не такъв, който действа под натиска на две партийни сили. Категорично сме против назначаването на областни управители в определени области. Не желаем зам.-министри от ДПС, които вече са били в тези ведомства и са показали негативни качества", категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


483
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
6
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
г-н Никой Сидеров за пореден път се изложи
7
8
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А аз като видя сидеров и все едно виждам л*о... Хора предлагам на това нищожество да му пишем името с малка буква.
6
16
 
100
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жалко ,че гласувах за този предател - Волен Сидеров е предател !
5
83
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дръж се ДЯКОНЕ, с теб сме!
4
6
 
93
 
! Отговори
Stilchev преди 10 години
Вандализъм?!?!?!?!Ако имаше вандализъм сега щяха да горят още централите на новата тройна коалицийка, ама няма как да излъже хората тоя - сега протестираме образовани и нормални хора , а вандала е той!
3
7
 
107
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
10-те милиона ,дето ги прибра Волене,ще ти тежат на съвестта , ако я имаш ! Сега риташ срещу народа ,май ? Купен и платен керата на ДПС !
2
5
 
95
 
! Отговори
123 преди 10 години
ВООООЛЕЕЕЕН КУУУУУУ......... ЗНАЕШ СИ ГО !!!
1
7
 
105
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
абе той ако си отиде Орешарски и ти си отиваш Боленчо