Банкерка от София ще е третото вице на Орешарски

Имала впечатляващо CV, сяда в стола до месец
Обновена: 25 юни 2013 12:48 | 25 юни 2013 07:00,
140
Банкерка от София ще е третото вице на Орешарски
Пламен Орешарски Снимка: архив, Булфото

Банкерка от София е третият вицепремиер на Пламен Орешарски.

В момента тя заема висша ръководна позиция в голям трезор. В кабинета "Орешарски" дамата ще отговаря за икономиката и инвестициите.

Тя била с впечатляващо CV, изключително добре приета в европейските финансови институции. Това анонсира на първа страница "Стандарт", позовавайки се на източници от "Дондуков" 1.

Доскоро се въртеше слух, че третият заместник на Орешарски ще е експерт от Дойче банк.

Банкерката ще заеме поста в правителството до месец.

Заедно с нея във вицепремиерското кресло ще седне и вътрешният министър Цветлин Йовчев. Той ще отговаря за силовите министерства и ще координира дейността на службите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
n NE LOSHO A SI TRAGNETE, VIE 6E 4AKATE LI VSI4KI DA IZLEZEM NA PROTESTA . MNOGO SA TEZI KOITO PODKREPAT PROTESTITE.
108
0
 
1
 
! Отговори
grajdanin преди 10 години
До АнонименA,kъде е г-н Дянков няма ли да му се потърси отговорност за това,което той сътвори?
107
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До БуревестниковМНОГО СИ ОГРАНИЧЕН...УМСТВЕНО. Треви,бели коне,водки...в главата ти е пълна каша.Май редовно злоупотребяваш ,а?
106
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Идва ми да си публикувам CV - то, че да видите какво се нарича ВПЕЧАТЛЯВАЩО CV ! Неграмотни,алчни ***! Тръгнали политици да стават! НОРМАЛЕН ЧОВЕК И СДТАДО КОЗИ НЕ БИ ИМ ПОВЕРИЛ.
105
0
 
3
 
! Отговори
Надя преди 10 години
Г-н Орешарски нали нямаше да има натиск на бизнеса всеки божи ден данъчни или технически надзор извършват проверки на фирми,докога така?Това са хората на Б.Б. ли или са назначени от Вас?Вие обещахте,че няма да има натиск,а какво се получава средния и малкия бизнес ще бъде ликвидиран нали?
104
0
 
2
 
! Отговори
tanasy преди 10 години
Не разбрахте ли, че хората преживяха КАТАРЗИС ? Разберете го веднъж за винаги! Ясно ви се каза!Всеки ден ви го повтарят, и се отнася за всички които тепърва ще назначават. Партията е сплотена в железен юмрук и ще размазват всеки който не ги разбира!
103
0
 
8
 
! Отговори
новини преди 10 години
Даниела Николова Бобева е български чиновник и политик от Съюза на свободните демократи. Тя е министър на търговията в служебното правителство на Стефан Софиянски (1997).През 2001 година Даниела Бобева става един от учредителите на Съюза на свободните демократи, оглавяван от Стефан СофиянскиИзчезнали и провалили се партии дават хора за този Олигарски кабинет. Срам и резил- размита отговорност или по-скоро безотговорност и макс. разграбване
102
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тя третото око да му стане е все тая,просто това правителство се нарадваха на титли и сега е време да забравят кои бяха
101
0
 
7
 
! Отговори
П_Петров преди 10 години
Според мен банкерката им е казала:" Трябва да помисля, нека изчакаме до месец, да видим дали няма да падне правителството, а и май ми се очертава един друг проект..."
100
4
 
4
 
! Отговори
crus преди 10 години
ъ-ъ-ъ-ъ-ъ Цветелина Бориславова??Потрес ,ако е тя
99
1
 
11
 
! Отговори
Az.. преди 10 години
айдее вдигнаха хонорарите на платените драскачи атакисти анонимнициииии!!!!
98
17
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
няма лошо, учени хора трябват
97
32
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Май е време за протест срещу протеста.Не е нормално 4-5 хиляди да определят бъдещето на България.А колкото до това, че някои ги определят като елита на нацията- добре, че нацията не разчита точно на такъв елит.Основно това са хора докопали се до държавна службичка или хора работещи във фирми близки до герб.И на едните и на другите е ясно че кранчето вече се затяга и това не им харесва.
96
2
 
20
 
! Отговори
SKYBET преди 10 години
NIAMA TAKAVA NAGLOST V SVETA
95
2
 
25
 
! Отговори
банкеръ преди 10 години
Коя е тая дето ще остави заплата 25 бона и ще се хване за 3-4 да е вице премиер.Съвсем за мезе ни взимате.Или доходите на кабинета не са такива каквито се декларират или участниците в него са луди.Ти и Дянков напусна престижна работа за да стане министър сигурно има за какво.Де е Българския Пиночет ваща верица......
94
0
 
5
 
! Отговори
До 110 преди 10 години
И в тая анкета участват 85 % от протестиращите.
93
13
 
3
 
! Отговори
Буревестников преди 10 години
ДО КОМЕНТАР 109: Цуцо, кои са тези "малки деца" на протестите?!?! Да не би да са "ония малки деца" вечер след 22-22,30 , които блокират Орлов Мост с бирите и водките в ръчичка и тревичката в устичка?!?! И аз не ги искам! Особено пък ДПС! Но НЕ ИСКАМ и ГЕРБ да се "връща на бял кон" както и ще стане впоследствие! Големият ВЪПРОС е : КОЙ ДА ДОЙДЕ СЛЕД ТИЯ? Май няма кой....!!! Цуцо , мини вечер след 22-22,30 към Орлов и питай "малките дечица" там ЗАЩО са там изобщо... освен за КУПОНА и ПИЕНЕТО де ;)
92
6
 
21
 
! Отговори
ПОГНУСЕН преди 10 години
ТОЯ СРАМ НЯМА ЛИ ...УЖАС ЕДИН ДОТСОЕН ЧОВЕК ДОСЕГА ДА СИ Е ПОДАЛ ОСТАВКАТА ТОЙ СТОЙ И СЕ НАТИСКА УЖАС БЕЗОБРАЗИЕ
91
2
 
24
 
! Отговори
цуца преди 10 години
Не разбрахте ли че народа не ви иска. Не разбрахте ли че всичките ви решения до сега не са правилни.В случай че можете да мислите и имате достойнство просто си отивайте. Защото страдам като виждам и малките деца на протест. В МНОГОГОДИШНАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ ТОВА НЕ СЕ ПОМНИ. ДАЖЕ И В МИТИНГИТЕ НА СДС.
90
14
 
9
 
! Отговори
Буревестников преди 10 години
ДО 103 : Абе , момче , първо се научи да пишеш правилно и най вече на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК а не на маймуница преди да ме псуваш :) ! Прекалено си под моята интелектуална класа за да ти отговарям на псувните , *** :) ! Точно такива като теб са ГЛАВНО и НАЙ МНОГО на ПРОТЕСТИТЕ!!! За това говоря! И такива смешници като теб искат да свалят Правителство хе хе хе... Кой? Ти ли искаш да дойдеш на власт? ха ха ха.... Научи се първо да ПИШЕШ ПРАВИЛНО НА БЪЛГАРСКИ! Предполагам си някое просто футболно фенче!