Политолог: Прокуратурата да иска имунитета на Сидеров

Румяна Коларова: Гласуваните закони трябва бързо да се отменят
Обновена: 28 юни 2013 11:26 | 28 юни 2013 10:05,
98
 Политолог: Прокуратурата да иска имунитета на Сидеров
Снимка: БТА

Прокуратурата трябва да поиска имунитета на лидера на „Атака“ Волен Сидеров, защото има причини да бъде обвинен, заяви политологът Момчил Дойчев в ефира на Bulgaria On Air. “Той разнася навсякъде антидемократична идеология, отправи някои заплахи към журналисти и към президента. Това е абсолютен фашизъм“, каза Дойчев.

„Главният прокурор Сотир Цацаров трябва да има предвид, че онези 50 хиляди протестиращи може да се съберат пред Съдебната палата, ако обвинението не работи“, допълни той.

По думите му правителството става все по-нелегитимно в очите на хората. „Протестите от последните 15 дни са на гладните за справедливост, свобода и демокрация, която беше похитена по най-безпардонен начин - по време на кампанията и при сформирането на правителството“, смята Дойчев.

По думите му е необходимо възможно най-скоро да се сформира дясна центристка алтернатива, която да предложи мерки за справяне със ситуацията, защото в противен случай българският народ е изправен пред опасност от нова тоталитарна диктатура.

„За съжаление, съдбата на правителството зависи от парламентарната подкрепа и от качеството на управление. В единия случай „Атака“ трябва да осигури кворум, за да може да има работещ парламент, а от друга страна, качеството се следи от Комисията по етика, за председател на която беше избран Сидеров“, коментира политологът  Румяна Коларова.

По думите й управлението на кабинета „Орешарски“ засега няма никакви резултати, освен назначенията на различните кадри.

„Набързо гласуваните закони трябва много бързо да се отменят, защото са приети без обсъждане. Сега дори да има обсъждания по нови закони, това ще става в групи, в които няма опозиция, което е неприемливо“, категорична беше Коларова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
5
 
! Отговори
ан преди 10 години
До АнонименС какво ще мачка това джудже дето е колкото един еректирал член?
80
2
 
6
 
! Отговори
k преди 10 години
Ще муизфръкнат очните ябълки от анфет на този неуравновесен наркоман, до сега трябваше да е в затвора, а те го назначават като незнам си какъв, това само в бг-то, взимам си децата и зад граница в гората.
79
11
 
4
 
! Отговори
ВОЛЕН ПРЕМИЕР преди 10 години
ХАЙДЕ В АУШВИЦ ДА СИ ПРИБЕРЕТЕ ХОНОРАРИТЕ, ЕВРЕЙСКИ "ПОЛИТОЛОЗИ"
78
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако при липса на толкова много данни за фашисткото поведение на Сайдера Кацата не му поиска имунитета (фашизмът е престъпление срещу човечеството) значи е същият долнопробен измамник като Ряпата и Козела ! В тази държава нищо не функционира както е писано в дебелите книги, както са се заклели всичките ни държавни първенци. И този болният ще се репчи на президента - трябваше веднага да бъде арестуван и съден за опит за държавен преврат! Къде спи прокуратурата ни? Пардон, и тя се е продала :(
77
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има ли институции в тази държава?Къде са премиера,вътрешния министър,прокурора?Тяхното бездействие по въпроса за поведението на Сидеров,говори за участието им във всичко това.Цял държавен апарат не може да се справи с един човек.
76
2
 
22
 
! Отговори
стоян петров преди 10 години
Да липсват ми Кънчо Стойчев и Андрей Райчев. Да ми обясняват как ГЕРБ е мафията, а БСП са ангелите. Но все пак явно са прозорливи. Вижте как изчезнаха. Какво ли щяха да говорят сега?
75
3
 
14
 
! Отговори
Иван преди 10 години
БСП и ДПС в момента работят за предизборната си кампания.Всичко за което бързат в момента да променят ще залегне като хвалби преди изборите.Това с пенсионирането как си го представят.То и сега има проблем с изплащане на пенсиите а знаят ли колко хора ще предпочитат да се пенсионират по рано макар с намалена пенсия.След това държавата ще трябва да им покрива здравните осигуровки а всеки който може ще се хване във сивия сектор от който държавата нищо не получава.Т.е.да му мислят работещите...
74
5
 
22
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Пилците се броят на избори!На предсрочните исбори предричам1. БСП се бори за 9-10 %2. Юруш 0,4 %.3 ДПС пак са там с толкова с, колкото си бяха.За другите нямам представа, но тази тройна коалиция страшно много се изложи!МАСОВО гласуване на предсрочните избори и да забравим за тези национални предатели, които обезличават българщината!Бойкот на медиите на Пеевски!Да живее България!Поклон пред протестиращите! Постоянство и ще ги махнем!
73
20
 
9
 
! Отговори
УЖАС!!!!! преди 10 години
ТАЗИ ЖЕНА Р.КОЛАРОВА ДОКОГА ЩЕ ОБИКАЛЯ ТЕЛЕВИЗИИТЕ И ЩЕ ДАВА СЪВЕТИ ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ Е ЧОВЕК НА ИВАН КОСТОВ - ОМРЪЗНА НИ ДА Я ГЛЕДАМЕ ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ ДА НЕ БИ ДА Е НЕЩАТЕН РАБОТНИК В ТЯХ - НИЕ СЪВЕТ ОТ ТАЗИ ЖЕНА НЕ ИСКАМЕ ДА СЕ СКРИЕ НЯКЪ ЧЕ ЗАРАДИ НЕЯ И ОЩЕ НЯКОЛКО ТЕЛЕВИЗИЯ ЗАПОЧНАХМЕ ДА НЕ ГЛЕДАМЕ -КОЯ Е ТЯ ЧЕ ЩЕ ДИКТУВА КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ В ПАРЛАМЕНТА
72
11
 
4
 
! Отговори
boza преди 10 години
Kak vsichki ot GERB se skriha zad isterijata nasochena srestu Volen Siderov , may dosta ot tjah se uplashiha che ste budat razsledvani i pusnaha v hod kampanijata srestu ATAKA .
71
21
 
14
 
! Отговори
7 преди 10 години
Набързо гласуваните закони трябва много бързо да се отменят, защото са приети без обсъждане. Сега дори да има обсъждания по нови закони, това ще става в групи, в които няма опозиция, което е неприемливо, категорична беше КолароваАМИ МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА И ДА РАБОТЯТ!!!
70
4
 
34
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
СИДЕРОВ - Ей,загубеняци,днес няма да има кворум!СТАНИШЕВ- Сидер..к,во ти стана пак..нали се разбрахме!?МЕСТАН - Вземи/бута му пачки/държиш се като примадона,когато си АЛЧЕН..сега по-добре ли е?СИДЕРОВ - усмихнат прибира пачките - ПО-ДОБРЕ!!!
69
4
 
23
 
! Отговори
Чупакабра преди 10 години
Забелязва се , че адреналинките на Болен влизат само анонимно хахахаПробвайте с някой псевдоним поне, като за вас - пица
68
47
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мачкай Волене
67
7
 
36
 
! Отговори
1515 преди 10 години
До АнонимкаСамо се чудя ат дълго време защо всички скачат като опарени, като стане дума за ГЕРБ, на които не мога да кажа, че съм фен. Това ме кара да си мисля, че май са объркали нечии планове, дръпнали са нечие килимче - иначе що за демонизиране? Толкова години се сменяха какви ли не ***, такава истерия никога не е била!
66
46
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АЙДЕЕ ПЛАТЕНИТЕ СОЦИОЛОЗИ НА ГЕРБ И ТЕ ИЗПЪЛЗЯХА ЗА ДА СИ ЗАСЛУЖАТ ХОНОРАРЧЕТАТА. ИСКАТ ИМУНИТЕТИ, 4-5 ХИЛЯДИ ИМ СЕ ВИЖДАТ КАТО 50 ХИЛЯДИ И ИЗОБЩО ЦИРКЪТ "БУДА" Е В ДЕЙСТВИЕ!
65
32
 
12
 
! Отговори
Мистър Х преди 10 години
коя си ти бе Коларова - тъмносин бокулк, изваден от Костов.
64
8
 
35
 
! Отговори
Peno преди 10 години
Сайдера е новия тип еничер.Такова падение на личността никога не съм виждал, друг пример в историята на България трудно.В усмирителна риза и в зоопарка...
63
7
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Комунизмът се завърна в този парламент! Естествено, с измама. Той винаги и навсякъде си е проправял път с измама и кръвопролития. Сега всичко гласуват единодушно, както някога...Носталгия, а? Ами, ако мирните граждани се ядосат какво ще стане? Или извратеняците в парламента точно това искат?
62
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 123Ако имаш информация, подай сигнал в прокуратурата. Иначе си просто един долен клеветник.