Борисов съзря диктатура на "едни нагли хора"

"Ако сме в парламента ще стане лошо"
Обновена: 29 юни 2013 19:07 | 29 юни 2013 18:53,
678
Борисов съзря диктатура на "едни нагли хора"
Снимка: БТА

Сега е диктатура на едни изключително нагли хора, коментира пред Нова телевизия бившият премиер Бойко Борисов.

"Циркът е много тежък. Стоим отстрани, защото ако сме вътре, ще стане лошо. Мишо Михов така се вживя като шеф на Народното събрание, че все едно е спечелил изборите. За една седмица сътвориха толкова гафове, че извадиха хората на улицата", продължи той.

"Говореха, че съм бил диктатор, че съм имал контрол върху медиите, службите. Оказа се, че нямаме нито една медия, нито една служба, нито една репресивна структурата на държавата не е била под наш контрол", категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

"Ние стоим отстрани по простата причина, че ако сме вътре, вие видяхте как направиха правителство, избраха председател на парламент, как смениха законите за ДАНС и на другия ден "Атака" казаха, че е станало с наше съгласие. Надали на симпатизантите на БСП им е приятно правителството да го реди ДПС и управлението им да се крепи на "Атака", заподозря Борисов и отново допълни, че предпочита ГЕРБ да стои извън парламента.

"ГЕРБ докато съм жив и здрав ще е силна, монолитна, здрава. ГЕРБ е моя партия. Аз съм я създал, утре ако трябва - друга ще създам", отсече той.

Според него Делян Пеевски е назначението на Ахмед Доган, а грехът си го носи лично Станишев.

По думите му два месеца след изборите управляващите само приказват и не са открили нито една далавера на ГЕРБ.

"Никакви следи не сме замитали", отсече лидерът на ГЕРБ.

"Много ме ласкаят, че казват, че ние организираме протестите. Защото те са от умни, интелигентни хора", каза Борисов.

Той не пожела да даде квалификация на поведението на Волен Сидеров с протестиращите, с носенето на полицейската палка и на пистолета в парламента.

"За него говорят действията му, отношението му към журналистите", каза той.

Бившият премиер обяви, че Цветан Цветанов върши много добра работа в партията и се ползва с доверието му.

"Защо да се разделям с Цветанов, какво е направил? Не се меся на хората в личния живот, какво в едно семейство между зетъове, снахи и тъстове се случва не е моя работа. Аз много съм му се карал и за горнооряховските лекари и за Кърджали, където направиха тази операция. За да влезе в затвора трябва да докажат, че е виновен. Как да дам присъда, като не знам това истина ли е или не. Нямам съмнения в случая", отсече Борисов.

За това, че се говори, че се е "нагушил" с милиарди, Борисов отвърна: "Измишльотини. Завел съм дела, ще си ги осъдя и парите ще ги даря на детските домове. Делата вече си вървят. Дело след дело завеждам. Това, че ми петнят името да се занимавам с тях. Преслава се била возела. Аз не съм я виждал. Щял съм да ходя на концерт в Белград, ама няма да ходя. Това, което не си видял, не го говори. Толкоз!", заключи той.

Попитан какво според него ще стане занапред в държавата, Борисов каза: "Дано тези хора се вразумят, дано се намери формула, в която да има представителност на цялото общество, за да се вярва на правителство, каквото и правителство да дойде. Това е огромен урок за всички политици и за мен също много тежък урок", завърши Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


678
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
443
3
 
3
 
! Отговори
VANGEN преди 10 години
Явно тук има много зомбирани и заслепени от пропагандата тия 24г.-България 80-те години имаше приходи по второ направление, във долари от износ на продукция повече от този на Турция и Гърция взети заедно,а и 29-то място също много говори,само че непрекъснатото и очерняне и изопачаване на фактите за тогава,са дали плодове и сегашните млади и поради тази причина нито знаят къде се намират,нито защо са-всъщност за келнери и *** стават,но и това си го заслужават-каквото повикало такова се обади
442
2
 
1
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
Хиляди извинения , не знам днес какво става , но нещо се бъгва / някой ме бъгва хихихихихи/------539 а бе , ти и от История ли се опитваш да ни покажеш , че разбираш и когато сме били добре сме били с Русия , за това ли 39 сме в пъти по-добре от Гърция , а 89 сме в пъти по зле от същата , на времето все обичахте в статистическите формуляри да се сравнявате с 39 , само че сравненията бяха като състезание със себе си , без да се отчита света до къде е стигнал. Това беше доктрината на Жак Аройо
441
5
 
9
 
! Отговори
0 преди 10 години
Нагла мутра,нагъл беше и си остава нагъл но това му е придобито от мутренските времена ,при тях или си нагъл или те утрепват.Е него вече бая време държавата го пази-добре си е свършил и тая работа-тарикат човек,а поплювковците след него.Не му ли е ясно че хората знаят,че той организира тези протести,че неговото хулиганско държание в парламента доведе до всичко това.колкото и да го пазят журналистите хората разбират всичко,няма нужда да ги смята за толкова глупави,глупаците са с него.
440
5
 
5
 
! Отговори
VANGEN преди 10 години
Сидеров вече говори за излизане,а и вижте филмите ,показвани по неговата телевизия,как правят на мат и маскара съвременния капитализъм-те затова всички проституиращи други медии скочиха толкова срещу него,защото Атака става опастна за големия бял брат-пиндостан и неговите *** тук-те виждат,че техния крах наближава в световен мащаб и това ги хвърля в ужас-само малко търпение.......
439
3
 
6
 
! Отговори
Шoп преди 10 години
До VANGENАбсолютно си прав.Сега ходи си смени бельото и довечера те искам пред пилоните с плакати за излизане от ЕС.Заедно с кривоносия Кирчо Добрев и Кутев Класовата борба.
438
10
 
11
 
! Отговори
Нагъл преди 10 години
Най- Наглия казва Те другите са нагли!Никоя медия не била зад гърба му???? А Сашо Диков почна са му ли*е ***. Всички медий вместо да отразяват БЕЗПРИСТРАСТНО му целуват краката. Ейй Нагъл си Борисов и поведението ти е сякаш България и съдбите на хората са твой. Все казваше те ония старите рушаха АЗ ви стоя, АЗ ви пунасх водата, АЗ ви направих пътищата, АЗ ви направих детските градини,АЗ,АЗ И АЗ. ТИ лично ли бе Борисов? А за доходите на хората какво направи? Те (доходите) първи бяха замразени
437
5
 
11
 
! Отговори
*** преди 10 години
До ХЕЙТЪРИ ГЛУПАВИКак да не е слагал връзкари?! Калинките какви бяха? Как се става министър или шеф на агенция без диплома и образование? Никой не отрича направеното от него, но трябва малко мъжество. Да признаеш грешките си не е слабост. Умение е да превращаш загубата в победа. 4 години той се оправдава със Станишев и Доган. Защо толкова се дразни, когато говарят за него? Не съм хейтър, даже на предишните избори гласувах за него, защото повярвах, че "гарантирано от ГЕРБ" означава нещо.
436
12
 
7
 
! Отговори
йойо преди 10 години
Хората са го казали - няма ненаказано добро! Да беше крал поне като по време на предишната тройна коалиция да се знае защо го плюят глупавите люде9.
435
8
 
8
 
! Отговори
VANGEN преди 10 години
Фактите от историята показват,че когато и да сме се хванали със запада,винаги сме стигали до национални катастрофи и страната е била на ръба на изчезването,а обратно,когата сме били с Русия винаги е настъпвал разцвет и силна държава-за 45 г. от 9.9.44г.,България стана една модерна и развита страна-на 29 място по индекс на човешко развитие,с модерни сфери навсякъде-и армия и индустрия и спорт и култура-един втори златен век за страната,който много трудно ще се повтори-не само,но няма да ни има.
434
4
 
3
 
! Отговори
Шoп преди 10 години
Ванго, съберете контрапротест за излизане от ЕС, Станишев и Волен ще застанат ли начело?Да живее НАТО, екзекуторът на Империята на Злото!
433
5
 
5
 
! Отговори
обективен преди 10 години
Абе да даде Господ по- бързо да ИЗЧЕЗНЕТЕ руските ***, като тебе 534. заминавай не у брикс, не в русия, а на майната най- добре)))))
432
9
 
7
 
! Отговори
Шoп преди 10 години
Черната петолъчка обаче води към Европа, а червената - в Азия.Да живее д-р Бойко Борисов, който ще оперира тройния ТУМОР!
431
12
 
15
 
! Отговори
ХЕЙТЪРИ ГЛУПАВИ преди 10 години
Толкова плювни изчетох за този човек, който е оставил нещо зад гърба и то се вижда!Вместо да кажете- "да, направи нещо за страната" му се присмивахте, че присмива лентички.Вместо да оцените, че не слага връзкари за министри му се смеехте, че събира хората си по кръстовища.Вие сте едни ХЕЙТЪРИ, *** и злобни, не е чудно,че страната ни е на такъв хал!!Имате усти да плюете Бойко, но имате сили да търпите и ДИКТАТУРАТА на сегашната управа. Защото опонентите на Бойко са ДИКТАТУРА.СЛЕПЦИ.
430
5
 
3
 
! Отговори
VANGEN преди 10 години
Защо не се даде гласност на изумителния факт,че България,най-бедната страна в ес,фактически дотира европа,тъй като плаща по-вече като вноски,отколкото получава оттам.И докога ще се търпи това безобразие-на това безумие най-скоро да се сложи край,чрез незабавно излизане от ес и нато и приобщаване и поглед към брикс групата и евроазийския съюз,който се изгражда,начело с Русия-само там е спасението ни-иначе изчезване.....
429
8
 
12
 
! Отговори
БУДАла преди 10 години
Не случайно герб си избраха черна петолъчка за символ. Те са бившият обслужващ персонал на БКП. В това число и репресивния апарат.
428
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
90% от коментарите по-долу са писани от к*етени и комплексари с първобитен коефициент на интелигентност = *** и атакисти... Завистливи ***, така ще си умрете в духовна мизерия и нищета...
427
1
 
5
 
! Отговори
VANGEN преди 10 години
И стига с това дясно-та нали 24г. се води само дясна политика,като началото на разрухата се постави с управлението на асистента по политикономия и кандидат член на бкп 1989г- *** ни сънародник костов,който унищожи индустрията на страната и то по външна поръчка-за да не сме конкуренти на западащия запад и да станем пазар за техните ***,превръщайки ни в колония,където да има ***,келнери и обслужващ персонал,за което се погрижи и пропагандата и колабиращото образование.
426
3
 
6
 
! Отговори
Шoп преди 10 години
Разбира се, че Сидеров ще свърши работа.Той с всичко е така, свършва преди да е почнал.
425
5
 
11
 
! Отговори
Рев та рев преди 10 години
Сергей му викат Гей, ама прекара Бат Бойко пича.
424
9
 
15
 
! Отговори
коментар преди 10 години
И Зза какво да му завиждаме?На мутреското му битие преди години,на заграбените милиони с бухалки , заплахи и шантажи,за големите и все още незавършени строежи за четири години управление или за продажните журналиски и тяхната носталгия по този първичен и полуграмотен мъж?Той вече и история и точно разумните и интелигентни хора го пратиха там, където му е мястото.И наистина се радвам , че Сидеров оглави корупцията , вместо оная *** Янев и мисля , че поне този път от 23 год.ще има присъд