Държавата може да бъде срината и без гражданска война

Велислава Дърева смята, че протестите са подменени
Обновена: 10 юли 2013 08:42 | 10 юли 2013 07:48, Петя Славова
249
Държавата може да бъде срината и без гражданска война
Велислава Дърева. Снимка: Булфото

Гражданска война? Страната може да бъде срината и без нея!

В характерния си стил журналистката Велислава Дърева коментира пред "24 часа" обстановката в страната.

В своите тези тя изтъква, че не е важно дали протестите са спонтанни или организирани. По-важното е, че са подменени. Според нея държавата е безсилна да се справи с мафията.

Дърева не пропусна да отбележи критики и към основните опоненти на БСП, като обясни, че ГЕРБ ги гони панически ужас, че престъпленията им ще бъдат разкрити. Също така тя обясни, че тези, които са търсели диктатор са го намерили в лицето на Бойко Борисов.

Съветът, който отправи към БСП, бе партията да се върне към себе си, независимо от това какво ще се случи с настоящото управление.

Велислава Дърева не може да си обясни и защо всички плачат за дясното.

"Като че ли това е най-големият проблем на една държава, в която 90% от хората живеят мизерно, имат социални очаквания и имат леви възгледи", обясни още журналистката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
всъщност се сетих за нея и за всичко това, когато стана публична личност. Типично дете на активни борци. Сигурно и в университета е приета по тоя параграф. Старата Дърева беше една от най-активните и неприятни квартални ОФ деятелки. Като си помисля само, що приказки се изприказваха за това, че вкъщи на всеки Йордановден идваше свещеник да поръси за благословия и здраве/ сега вече не идват/, но баба ми и дядо ми бяха корави хора и от друго тесто - гледаха на цялата ОФ порнография , като на нещо гнусно и пошло. Жалко че само за малко не доживяха промените.
136
3
 
8
 
! Отговори
pfu преди 10 години
Тиква!
135
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чудя ви се защо изобщо се занимавате с това създание Дърева. Познавам я още от началните класове. Години наред с приятелите сме играли на ул. Булаир в Пловдив . Един път не се събра с другите деца и не излезе на улицата като нормално дете, ходеше само с пионерска връзка и общуваше с Плюнката / това беше щатната дружинна ръководителка/. Ние играехме от сутрин до вечер всевъзможни игри , събирахме се по дворовете, ходехме на басейн и правехме какви ли не неща, но тя никога не се появи всъщност.
134
2
 
15
 
! Отговори
Наблюдател преди 10 години
Жесток капиталист става от бивш комунист.Демокрацията е чужда(чуждица) дума.24г не можахме да разплетем тези свински черва обханала държавата до всички нива.
133
2
 
15
 
! Отговори
Пеевски съм преди 10 години
Шеф на ДАНС - 15 минути. Нов изборен закон - 6 месеца. ОСТАВКА БЕ!!!
132
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мая Манолова поне има месечен цикъл, тая направо е пълен аут !
131
8
 
8
 
! Отговори
Х преди 10 години
БСП НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С МАФИЯТА ЗАЩОТО САМАТА Е МАФИЯ,НО БОРИСОВ Е ДИКТАТОР-КАКТО ВИНАГИ МНОГО ПРИКАЗКИ И НИЩО КАЗАНО, ТИПИЧНО ЗА ДЪРЕВА.
130
2
 
8
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 10 години
Към кое себе си да се върне Партията, другарко Дърева? Кога тази партия е имала цивилизована идентичност, към която може да се върне? Когато взривяваше църкви? Или когато избиваше цвета на нацията, прикривайки се зад алибито "народен съд"? Или когато 45 години болшевизъм унищожиха свободата у хората във всяка нейна форма? Нямам просто място за повече...НИКОГА. Самият израз "да се върне към себе си" е демагогия. Бабите може и да не го разбират, но интелигентните хора го знаят, псевдожурналистке!
129
2
 
14
 
! Отговори
Shop преди 10 години
Това бабе е болно. 90% имали леви възгледи? Защо тогава събирате 20% на избори?
128
3
 
5
 
! Отговори
101 преди 10 години
ОГЛЕДАЛА ОГЛЕДАЛА трябва на тази държава
127
4
 
9
 
! Отговори
qur4u преди 10 години
На тази снимката трябва да бъде слагана на хапчета за препиване. Повръщането е гарантирано.
126
4
 
4
 
! Отговори
God преди 10 години
Ами голяма част от хората имат леви възгледи, защото вярват, че държавата е длъжна да се грижи за тях и те не трябва да полагат никакви усилия - нито да се квалифицират, нито да работят. Те просто искат да получават, защото това било справедливо и солидарно - един да работи и да плаща за друг, който не иска да работи. Трябва да измрат 1-2 поколения, които си спомнят социализма и "държавната грижа", за да тръгнем по правилния път. То Мойсей неслучайно е обикалял 40 години в пустинята...
125
0
 
9
 
! Отговори
tribun преди 10 години
Има две положения или държавата или е с мафията или против нея,ако слушаме политиците досега държавата е била с мафията ,а сега запоява борба против мафията ,не ли е малко късно госпожо Дърева,това са 24 години от живота на българския народ ,жертва на измисления преход от ДС развит социализъм,към демокрация,От всички бивши соц. страни България избра най трудния път в своето развитие скривайки се зад думите за мирен преход и пример за етнически мир със създаването на протежето на БСП _ДПС
124
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази Дърева е пенсионираната версия на Мая Манолова. М/у двете няма никаква разлика - едно празно и глупаво комунистическо плещене, без смисъл, разум и вдъхновяващо единствено интриги и клюки. Противни сте дори и като хора червени ***!
123
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 129.Смяташ ли,че може да има само дясно.
122
4
 
20
 
! Отговори
Спонги преди 10 години
Госпо'ица Дърева непрекъснато ни обяснява с менторски тон колко е хубав комунизма. Стигна до там, че се направи на вярваща християнка. Едфин безбожник като тази *** мома, няма право да ни учи кое е добро и кое лошо. Няма просперираща държава в която да не е развито Гражданско Общество и Пазарно Стопанство. Дясно г-жице означава грижа за предприемачите и спазване на Закона. Предприемачите се грижат за работниците си, освен ако не са Червени капиталисти. Не искаме Вашето мнение!
121
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оритестите са подменени, а изборните резултати не са - *** комунистическа. Тази от кой роман на Толкин изпълзя?
120
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
лЕВИТЕ ПРЕДСТАВИ НЕ СА ЧЕ някой да се погрижи за теб, а държавата да се погрижи в трудните моменти за хората. Разбира се лесно ти е да си десен когато си добре и експлоатираш пет работника и плащаш плосък данък. Кво ти пука че тия 5 едва връзват двата края. Просто бедните хора и средната класа трябва да разберат че дясната политика е от полза само на олигархията. Никъде няма толкова дясна политика колкото в БГ. БСП са 3 пъти по десни от Меркел, но нашия народ не знае, а десните ни пък МАЛЕ!!!!!
119
4
 
26
 
! Отговори
Марк преди 10 години
Дърева е ужасяващия символ на ретроградното комунистическо мислене в ерата на посткомунистическата пустиня!! Закърнелият комунистически мозък не можа да проумее, че коренът на всички беди е 45 годишното комунистическо управление, което съсипа икномически България и което /още поважно/ осакати духовно поколения лбългари, лишавайки ги от самосъзнанието на граждани способни да се грижат за себе си!! необходима е спешна и всеобхватна лустрация!!ВЪПРОСЪТ Е: НАРОДЪТ ИЛИ БСП/БКП?
118
10
 
6
 
! Отговори
до 132 преди 10 години
Много бъркаш и хич не ти е ясна лявата политика. Не бъркай БСП с лява политика. Именно лявата политика води до ниска безработица до заетост и оттам до покупателни възможности, производство и РАСТЕЖ, но истински. Не плашете хората с лява политика, защото тя е спасението на нашата пазарно подивяла икономика.Мислете Сорос и фондация Ханс Зайдел дали ни мислят доброто!? България на 300 по милионер, Германия на 2760 по милионер, ПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИТЕ колко ни е полезна дясната политика.