"Антикорупция" на Сидеров почва работа другата седмица

Националистът твърдо иска да си побъбри с Йоцич за Борисов
Обновена: 12 юли 2013 16:15 | 12 юли 2013 15:13,
73
"Антикорупция" на Сидеров почва работа другата седмица
Волен Сидеров Снимка: БТА

Другата седмица ще заработи Комисията за борба с корупцията и конфликта на интереси, чийто председател е лидерът на „Атака” Волен Сидеров. Това стана ясно от негово изказване днес в парламента. Досега имаше административни проблеми – помещения, сътрудници, всичко това забави малко стартът, заяви Сидеров.

Той обясни, че вече има натрупани сигнали, и в четвъртък ще почнат заседанията.

Лидерът на "Атака" отново потвърди намеренията си да покани осъдения Сретен Йоцич, за да го попита въпроси за бившия премиер Бойко Борисов.

"Имам такава идея. Не знам точно какъв е официалният ред, защото той е задържан и излежава присъда. Мисля, че по принцип е възможен такъв разговор, ако не тук, то там, където излежава присъда", заяви Сидеров. Аз мисля, че този човек може да каже интересни неща за бившия премиер. И съм убеден, че те ще бъдат от полза за разкриване на истината в България, допълни лидерът на "Атака".

Още по темата
Той коментира и скандала с "Господари на ефира" и намерението на екипа да го съдят, защото нарече водещата Мария Игнатова ”проститутка”.

Сидеров беше категоричен, че е готов да се извини на всеки, който се е почувстват обиден от думите му. Според лидера на "Атака" обаче от предаването не са постъпили коректно, като са иронизирали ситуация, в която е бил застрашен животът му. По думите на Сидеров продуцентът Магърдич Халваджиян би трябвало по-скоро да му благодари, не да го съди.

Според лидера на "Атака" той като арменец би трябвало да му благодари за опитите на "Атака" да прокара решение за признаване на арменския геноцид.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
5
 
! Отговори
SKYBET преди 10 години
bolene ima samo edno spasenie za Bulgaria da se spre turcizaciata , ti davash cialat vlast na dps , tribva da uvisnesh na besiloto vednaga
51
0
 
3
 
! Отговори
партия ЮРУШ преди 10 години
По-правилно е тази комисия да се нарича "АнтиБойко", защото както е видно, Сидер-ага няма никакво намерение да се занимава с коалиционите си партньори от ДПС и БСП а само и единствено с Бойко! Доколкото за Йоцич, най-добре да си го вземе за зам. председател на "атака"!
50
0
 
5
 
! Отговори
Атака Ака преди 10 години
Я да видим сега Болния дето ревеше пред джамийте че било шумно какво ще каже сега. ДПС управлява повече от половин България с назначени областни управители. Или са му платили добре или не вижда и не чува.Явно да реве срещу Боко му е по-изгодно отколкото срещу турцизацията на България .
49
0
 
2
 
! Отговори
hasan преди 10 години
До Sissy girldps nali mu go napraviha PRED SYALA BULGARIA DOGAM I MESTAN GO OBEZCHESTIHA VECHE NE DEVSTVEN OTZAD
48
2
 
4
 
! Отговори
WhenYou преди 10 години
Ако има поне малко справедливост на този свят тоя ще гние в затвора до живот!
47
2
 
7
 
! Отговори
WhenYou преди 10 години
Тоя *** Волен дано не помирише власт до края на жалкото си съществуване! ***! Как е вечер да си лягаш с мисълта, че си презрян от цяла България?
46
2
 
5
 
! Отговори
Лала преди 10 години
Сидеров започва работа другата седмица!!! Гледайте цирк... Главен герои Сидер паша...
45
2
 
3
 
! Отговори
лаф-моабет преди 10 години
Ако Цацаров наистина се задейства, Волен ще може да си поговори с Йоцич, но ще трябва да го вкарат в същия затвор!
44
3
 
3
 
! Отговори
Brothers in arms преди 10 години
Не случайно Волен Сидеров се е присетил и е поканил Сретен Йосич да свидетелства за бившия премиер Бойко Борисов., като знае от опит за ПРЕДАТЕЛСТВАТА на лидера на ГЕРБ и опита му да разцепи и унищожи "Атака", след като бе получил пълното доверие и подкрепата на Волен за съставянето на правителството, подобно Сретан Йосич, който пък първо бе щедро заплатил за покровителството от тогавашния генсек на МВР , но както винаги СЪРБИНА бе жестоко излъган и "изпържен" по стар български обичай !!
43
0
 
6
 
! Отговори
Виирджиния преди 10 години
До НАРОДА-ПРОВИНЦИЯ-БГЗаври се в миша дупка бе нещастно платено ***! Такива като теб да ги пращат с жалкия им лидер - болен директно в Анадола.
42
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Голяма работа че телевизията на атака е собственост на пеевски, никой не крие че волен и делян са много добри приятели и какво от това, няма лошо да си на ти с дпс-мафията, само атака победа, напред деляне и волене ние сме с вас.
41
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до номер 51Защото телевизията на атака е собственост на пеевски.
40
2
 
4
 
! Отговори
атакиста преди 10 години
Какво лошо има в това и волен да крадне малко парици? Всички други го правят, защо ние да не крадем? Голяма работа ще краднем каквото можем и ще подадем отставка.
39
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо освен телевизия АЛФА никъде няма информация за протеста срещу БТВ вече втори ден???Какво става???
38
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щом Волен ще започва разследвания срещу избраните да крепят демокрацията в България /мутри, приватизатори..и т.н. / значи вече е измислил и оправданието си за провала.Какво ли ще е то?
37
1
 
2
 
! Отговори
ey trol преди 10 години
До IMAM_ALIHAHAHAHAH.....hahahaha...ne nemoga poveche......hahahaha....tvoite komentari sa nai-losho izharchenite pari na politicheskite trupove
36
10
 
9
 
! Отговори
Вирджиния преди 10 години
Супер, това е добра новина за демокрацията, браво Волен, мачкай плъховете)
35
6
 
4
 
! Отговори
НАТО във Варна преди 10 години
Добре че има учения на НАТО във Варна, да се охладят желаещите да се върне старото име на Варна от соца гр. Сталин
34
6
 
13
 
! Отговори
ОТ ЗДРАВНОТО МИНИСТЕ преди 10 години
ТОЗИ БОЛЕН МОЖЕ ДА ВОДИ КОМИСИЯ И ОТ ПСИХИАТРИЯТА(там хапчетата са безплатни).ЩЕ СИ ПОГОВОРИ СЪС КОГОТО ПОИСКА (моцарт,наполиондядо коледа).
33
6
 
7
 
! Отговори
thegbc преди 10 години
добре , супер. чак сега ли почва работа ефенди Сидер Ага? Че до сега кво прави? Харечеше държавни пари за Пици и за морце с к*рвички, харчеше моите и твоите пари ли? Супер... аиде пожелавам му щасливи още няколко дена преди да се разкара тотално от парламента, щото ако мирните протестни не постигнат нищо до максимум още седмица , влизаме ние ...онези от Село ...с големи прътове и вили ...и тогава ще видите кон боб яде ли ..ние чакаме да видим... не станли на ваща ще стане на наща!!!