Не сме в НС, но ги дебнем, рече Красимир Велчев

Той пресметна, че ПГ-то им спестило на парламента 250 бона от заплати
Обновена: 12 юли 2013 16:48 | 12 юли 2013 16:25,
76
Не сме в НС, но ги дебнем, рече Красимир Велчев
В предния парламент Велчев бе един от-най редовните депутати. Снимка: архив, Булфото

Стриктно следим работата на парламента, това, че не сме в зала, не означава, че не работим, заяви зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев.

Така той коментира днешния отчет на премиера Пламен Орешарски пред народните представители.

За предоставените от министър-председателя данни, че има 770 млн. лв. неразплатено ДДС, Велчев заяви, че когато правителството на Бойко Борисов е подало оставка, тази сума е била 220 млн.лв.

"Как се натрупаха още 550 млн.лв., кой ги натрупа и дали са направени през последните два месеца?", попита той и още веднъж настоя, че актуализация на бюджета не е нужна.

Велчев коментира, че е изпълнено обещанието за разкриването на нови работни места, защото от 16 парламентарните комисии са станали 24, към които има и съответен персонал.

"На всички комисии има по четирима заместник-председатели - нещо, което никога не е било, те са с ранг на заместник-министри и получават 20% над заплатата си", добави Красимир Велчев.

Още по темата
"Създаването на работни места - добре, но защо започват от себе си?", попита той по адрес на управляващите.

За последния месец депутатите от ГЕРБ са икономисали от бюджета на Народното събрание 250 000 лв. за заплати, както и допълнителни разходи за командировъчни, коли и шофьори, пресметна още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
18
 
! Отговори
Peshonizer преди 10 години
"Не сме в НС, но ги дебнем, рече Красимир Велчев"Партизански тактики :) На краставичар краставици ще продават...
25
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
да бе дебнете ги , че пушек се вдига. Един ги дебне от *** си в Банкя, където пърди, други отдавна са на почивка по наши и чужди морета и от там дебнат , сигурно. Ей онзи ден Рашидов се обади от Егейско море и успокои, че семейството му участвало в протестите, ама той не можел - "лидерът не дава". Ама като са я подкарали така, да махат нацяло, така наистина ще спестят някой лев на опосканата от тях държава
24
3
 
17
 
! Отговори
Крив макарон преди 10 години
Болен с "тиквения" синдром... Другия бил "целия герб"...Да се смееш ли, да плачеш ли ...
23
4
 
25
 
! Отговори
Гошо преди 10 години
Самозабравили се ненормалници. Тези всичките ни мили политици са отражение на материала, който се разхожда по улиците и съответно пуска бюлетината. Никой не ни е виновен. Огледайте се и пребройте колко са "читавите" хора около вас....
22
1
 
12
 
! Отговори
stoneg преди 10 години
До ЛАЕЗО Какво да правят там и да са там и да не са все тая по добре че ги няма иначе ще се бият.
21
9
 
31
 
! Отговори
Бай Хой от Ханой преди 10 години
Икономисали средства за командировки, защото... не отишли на работа :)Случили са на *** народ. Ако бяха в частна фирма досега да са ги уволнили 1000 пъти.
20
14
 
9
 
! Отговори
Do 18 преди 10 години
До АнонименАми нали това обяснява, ама кой да чете! Икономисали са пари, защото не получават заплата и свързаните с ходенето им на работа разходи''ГЕРБ са икономисали от бюджета на Народното събрание 250 000 лв. за заплати''
19
8
 
28
 
! Отговори
:) преди 10 години
Вместо да дебнете май трябва да работите .................
18
2
 
7
 
! Отговори
stoneg преди 10 години
Ми то ефект да стой която и да е партия няма който е на власт той решава опозицията е пълен т...к не виждате ли.
17
10
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И аз опитах да обясня на шефа ми, че ще работя от къщи, но той ми показа произволна комбинация от три пръста.
16
16
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като не ходите на работа се откажете от заплати и субсидии и дебнете когото си искате, милиционери такива!
15
10
 
43
 
! Отговори
Велчев преди 10 години
Не ходя на работа, взимам субсидия и някой друг лев под масата, ама да не си помислите че не работя- следя работата на парламента, вервайте ми! Впрочем това да гледаш как някой друг работи си е тежка и мъчителна задача! Никак не ми е лесно, но ще го преживея някак си. Не мога обаче да се съглася с журналистическите тълкувания на думите ми относно командировъчните- не съм казал коли и шофьори, а авиоотряди и пилоти, освен това спестените средства са много повече. *** какво да ги правиш...
14
17
 
25
 
! Отговори
asd преди 10 години
Съгласен съм, че не са необходимо толкожа много комисии оглавявани от турци и назначаването на по 4 замесници на всеки само и само за да намерят работа на съпартийниците си.... тея техните заплати ние им ги плащане. Типично за комуниста създават работни места от нищо които са само разход на народа! Да не коментираме, че в министерствата работа за 10 човека се върши от 90 ..
13
7
 
16
 
! Отговори
tankist преди 10 години
за месец 250 хил спестени за 4 години 12 милиона, еми не е малко ако и половината от другите не влизат оше 6 ако реално се плаща само на тия дето работят нещо още 3 за 4 години 22 милиона ако не се плаща и на тия от администрацията за 3 мандата ще си платим вси1чки дългове ако я караме ептен на самотек щото никой нищо не прави и без това и като не ходи на работа няма да може и да краде за 3 мандата ще минем дубай и арабските емирства после може да си помислим за едно 40 човека депута за престиж
12
17
 
39
 
! Отговори
Дебнем преди 10 години
Kak няма да ги дебнете - нали сте партия от ченгета. За това сте учили.
11
20
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много интересно! Ако аз не ходя на работа 40 дена, ще бъда уволнен дисциплинарно и то по законен начин, а ГЕРБ-вите като не ходят на работа им дават субсидии за това, че не работят! Ало протестиращите, това ли е морала за вас, тези които работят оставка, а тези които не работят субсидии?
10
25
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** лъжлив ! Да *** всички мръсни гербери !
9
21
 
45
 
! Отговори
КОГО преди 10 години
КОГО ДЕБНЕШ БЕ КАЛПАЗАНИН ЗАЩО НЕ РАБОТИШ ИЗБРАХМЕ ТЕ ДА РАБОТИШ А НЕ ДА ДЕБНЕШ АМАН ОТ *** ДЕПУТАТИ
8
16
 
40
 
! Отговори
ха ха ха преди 10 години
Този ***-гербераст ще ни спести милиарди, ако изчезне заедно с другите другари герберасти.Да се върнат по дупките тези мутро-милиционери , откъдето изпълзяха преди 4 години.Мишоци нещастни, никой не ви иска!Мястото ви е в ареста!Никога повече милиционери на власт!Никога!
7
15
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Стриктно следим работата на парламента, това, че не сме в зала, не означава, че не работим, "Тези да ги разправя на шапката ми. Продължават да си мислят, че всички освен тях са балъци.