Волен пак недоволен, бесен на Цацаров

Националистът особено язвителен на журналистите в НС
Обновена: 12 юли 2013 11:36 | 12 юли 2013 11:36,
70
Волен пак недоволен, бесен на Цацаров
Сидеров обърна гръб на журналистите в НС. Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров се върна в парламента след няколко дни, изкарани по плажовете на родното Черноморие.

Макар и отпочинал, той отново отказа да отговаря на журналистически въпроси и видимо раздразнен не спря пред нито един микрофон и не пожела да даде нито един отговор.

Още по темата

Няколкото думи, които каза обаче, бяха силно язвителни.

"За толкова време нещо по-умно не можахте ли да измислите", отвърна националистът на въпрос как се чувства, след като депутатите му взеха парламентарната етика и го оставиха само шеф на "Антимафия".

"Не хулиганствайте, ще ви арестува Цацаров", пък продължи Сидеров на останалите въпроси.

Той обяви, че ще даде отговор на изреченото от Обвинител №1 от парламентарната трибуна, защото е парламентарист.

Вчера главният прокурор настоя, че независимо от депутатския имунитет, Волен Сидеров може да бъде задържан, ако извърши груба хулиганска проява.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
6
 
33
 
! Отговори
thegbc преди 10 години
похарчи ли малко народни пари на моренцето Сидер АГА?! Колко от моите пари похарчи АГА? Срама нямаш на море си ходил *** такъв ...аз се чудя как да свържа двата края ти на море ходиш психопатино ***! махай се от паралемтна и си вземи Стани-Да-Седна и Лютвито твоя любовник с тебе предател гаден !!!
37
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Прекалено много платени драскачи.
36
7
 
35
 
! Отговори
uzunski преди 10 години
Не стига че е луд , а и оръжие му разрешиха да носи !Винаги ще е късно да поправите грешката !
35
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До дедо попЖурналистите го качиха на пиедестала,на който се намира.Ден и нощ,нощ и ден по студия,сутрешни блокове,при агент Димитър,Ризова,Карбовски и вся осталная св...Задайте си въпроса ЗАЩО?
34
6
 
32
 
! Отговори
дедо поп преди 10 години
Както казват хората 'Всеки луд с номера си, наш Волен с пълна програма'
33
13
 
36
 
! Отговори
ГОРЧИВО , ГОРЧИВО преди 10 години
УРА ДРУГАРИ , ЕТО ВЕЧЕ И ОФИЦИАЛНО ИЗТЕЧЕ НОВИНАТА , ДВАМАТА НАЙ-ГРОЗНИ ПИДЕРИ В ДЪРЖАВАТА , ДРУГАРИТЕ ВОЛЕН СИДЕРОВ И СОТИР ЦАЦАРОВ СА СКЛЮЧИЛИ ГЕЙ БРАК , БРАВО , ДА СА ЩАСТЛИВИ МЛАДОЖЕНЦИТЕ , КОЙ КАЗА ГОРЧИВО , ГОРЧИВО , ГОРЧИВО !!!
32
10
 
47
 
! Отговори
Д-р Менгеле преди 10 години
Дами и Господа,човекът е с клинични признаци на Параноидна Шизофрения,излишно е да го обиждате,хвалите,хулите и пр.Той явно не осъзнава заобикалящата го действителност,доброто в цялата работа е,че така по-голяма аудитория от хора,ще могат да видят симптоматиката на това коварно,ментално заболяване и младите специалисти в Психиатрията,ще получат"безплатно" обучение! :) Волен е история,не само в Бг,но и като пример в учебниците по Пато-Психология за векове напред! Благодарим ти,Боленчо!!!
31
8
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен започна като ***, продължи като ЗАПТИЕ, сега приключва като молещ се АЯТУЛАХ, какъв катарзис само !!!!!
30
73
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Давай Волене , мачкай *** ! България е с теб !
29
55
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
днес вали и герберската платена пасмина не е на протеста а е налазила форумите за да си заработи надницата
28
11
 
45
 
! Отговори
НИКИ преди 10 години
СИДЕР АГА ИМА ФАЙДА,СИДЕР АГА?
27
9
 
22
 
! Отговори
val 789 преди 10 години
Само,че в статията така и ясно не става ОТ КАКВО Е НЕДОВОЛЕН и ЗА КАКВО Е БЕСЕН!!! Или накратко-това е лидерът на АТАКА Сидеров,най-накрая се появи,дайте да спретнем статийката с гръмко заглавие и без грам МИСЪЛ в нея.Бунаците да четат и коментират!!!! И претенции имате,че сте журналисти,медия и нещо повече от журналиста Сидеров!!! Пуста журналистическа ЗАВИСТ!!!!
26
12
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Излъга селските бабички с пенсия 500 лв, и етот ти го пак този луд в парламента,не знам тези възрастните хора са много наивни вярват кой каквото им обещае,иначе Волен беше аут от парламента,според всички социологически проучвания един месец преди изборите.
25
8
 
36
 
! Отговори
О преди 10 години
До Daniela.1 - 21Как ще му искаш имунитета??? Какво ще ядеш после? Няма да има пици и по пет лева! Видяхме те на протеста пред БНТ! Ти си една абсолютна шайба! Въобще не те слуша главата! Твоя вожд, демек еничаря ни продаде на тези , които заклеймяваше! Не те ли е срам ..... предателко!
24
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
сидер пьрво в болницата после в ареста да си кажеш колко беше догановия покуп.накрая в затвора за хулигански прояви и нападения в/у хора
23
20
 
15
 
! Отговори
копирано от другсайт преди 10 години
"Г-н главен прокурор, арестувайте ме", призова Сидеров. Но после уточни: "Аз не съм вършил престъпления. Не съм крал, не съм приватизирал, не съм мамил"."Още преди години разкрих чужди фирми, които източват милиарди от България. С това си навлякох много врагове, но не ме е страх", категоричен е лидерът на "Атака".
22
9
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
СЕГА В ТРОЛЕЯ ЕДИН МЛАДЕЖ СЕ ХВАЛЕШЕ НА ДРУГ ,ЧЕ ХОДИЛ НА ПРОТЕСТ НА АТАКА 2 ДНИ И МУ ДАЛИ ПО 50 ЛЕВА. ОБЪРНАХ СЕ КЪМ НЕГО ТОЛКОВА ГНЕВНА И МУ КАЗАХ, ЗАТОВА ЩЕ БЪДЕТЕ РОБИ ,ЗАЩОТО СТЕ ПРОДАЖНИ, АЗ СЪМ ПЕНСИОНЕРКА И ГЛАДУВАМ ПРЕЗ ДЕН ,НО И ЗА 20 ЛЕВА НЕ БИХ СЕ ПРОДАЛА НА ТОВА НАГЛО И КРАДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО ! ЗАЩО ГО НАПРАВИ БЕ МЛАДЕЖ ? А ТОЙ МИ ВИКА -ЗАЩОТО МИ ТРЯБВАХА ПАРИ АМА АЗ НЕ ГИ ПОДКРЕПЯМ АТАКА .НЕ МОЖЕ ТАКА АКО СТЕ БЪЛГАРИ .
21
5
 
27
 
! Отговори
Крас преди 10 години
Слагач.Куче влаче диря няма.Ама и за него ще дойде видолов ден.Нищо на този свят не остава безнаказано.Безсрамник.
20
9
 
24
 
! Отговори
Niakoi преди 10 години
*** отиват при този който им подхвърли коричка хляб. Много често го правят и за трохички. Не е трудно да се определи какъв точно е Волен - най-обикновен ***. Синоним на *** в тълковния речник е думата ***.
19
5
 
10
 
! Отговори
Krios преди 10 години
Охххх олекна ми колега от четвърта стая е избягал:ДДД