Пак чакат Борисов да "долети" на Авиокомисията

Искат да го изслушат за полетите с правителствените самолети
16 юли 2013 09:53,
20
Пак чакат Борисов да "долети" на Авиокомисията
Бойко Борисов. Снимка: архив БТА

Временната анкетна комисия за разследване на полетите на властта за периода август 2009 - март 2013 година отново кани лидера на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов на изслушване. Този път поканата му е изпратена на настоящия му адрес.

Анкетната комисия беше формирана заради избухналия скандал, при който стана ясно, че футболният отбор Витоша Бистрица, известен като Бистришките тигри, където играе Борисов, и отборът на отцепилия се от ГЕРБ Емил Димитров -  Чавдар Етрополе, са летели с правителствения самолет до Варна, за да играят приятелски мач.

Борисов беше поканен и на миналото заседание на комисията, но не се яви, което вбеси членовете й.

Според председателя на комисията Венцислав Лаков от „Атака“ с неявяването си експремиерът нарушава член 80 от Конституцията и член 110 от правилника на Народното събрание.

Антон Кутев от БСП пък призова от парламентарната трибуна в петък ръководството да направи всичко възможно, за да се яви Борисов на изслушването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
9
 
34
 
! Отговори
Дел преди 10 години
Незаписването на полетите предварително е с цел сигурността на Борисов. Тия луди ли са, докато беше на власт ББ сигурно е бил мерник на повече от 3 *** души. Как ще си обявява предварително полетите. Само кьор фишеци ни пускат ***.
15
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
явно единственият начин малоумният атакист да получи ерекция е да се прави на голямата работа, ама на Бойко не му пука за половият му живот и го отебава
14
8
 
33
 
! Отговори
Николов преди 10 години
До Анонимен 17- Ще рева,ще плача,но не за него или за Цв.Цв. Ще плача за Фидоска, защото ми е любимка. Язък,че не се изявява толкова често по медиите,но има време. Като се върне от Дебелариума на д-р Емилова,ще я посрещна с цветя.
13
12
 
38
 
! Отговори
селянин преди 10 години
Напълно съм съгласен с гражданина. Какво искате и търсите от един нарцисизен пожарникар.Той няма възпитание за пет стотинки. Не го ли разбрахте 3,5 години.Той не уважаваше Парламента, та камо ли една Комисийка и то с председател атакист.Това е далеч под неговото достойнство - Боко да дава отчет и обяснения. Това е абсурд! Дано се намери някой друг, освен Дилян Пеевски, да поиска и да може да окошари Боко, Цвъко и другите *** около тях.Боко, ти не си вече Бого. България го разбра - ти още не.
12
10
 
37
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 10 години
До НФБ: ПАК ЛИ СТАРАТА СЕДЕСАРСКА ПЕСЕН , НО НА НОВ ГЕРБЕРСКИ ГЛАС ? ПАК ЛИ БЕ ,ГЛАВОЧИ ,ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ ,КОМУНИСТИТЕ И БСП СА ВИНОВНИ ? ТОЗИ ПЪТ ДЕМАГОГИЯТА И ЯВНИТЕ ЛЪЖИ И МРЪСОТИИ НЯМА ДА ЗАБЛУДЯТ ХОРАТА ! А ,ТОЯ БЕЗХАБЕРНИК НА СНИМКАТА НЯМА ЗА КАКВО ДА ГО КАНИТЕ ,ПРАЩАЙТЕ БАРЕТИТЕ И ДА ГО ДОКАРАТ С БЕЛЕЗНИЦИ НА РЪЦЕ ,КАКТО ТОЙ ПРАВЕШЕ С МИНИСТРИ И ДРУГИ НЕВИННИ ХОРА !
11
11
 
38
 
! Отговори
НФБ преди 10 години
УПЪЛНОМОЩЕТЕ СРЕТЕН ДА ВИ ГО ДОКАРА...ЖИВ ИЛИ МЪРТЪВ...ГЕРБ/БСП= МАФИЯ
10
11
 
37
 
! Отговори
НФБ преди 10 години
До АнонименДОКОЛКОТО СТАВА ИЗВЕСТНО ИМЕННО С АВИООТРЯДА СА ИЗЧЕЗНАЛИ И БРАТЯ ГАЛЕВИ...МАФИЯ В ЧЕРВЕНО ГЕРБЕРСКА ОКРАСКА....
9
16
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мутра кво да го правиш . Сретане , айде братко не се бави !!
8
14
 
44
 
! Отговори
Интересноооо преди 10 години
Пред следствието Цветанов се изтървал / пръднал де /!Интересно Бойко ще направи ли следващата стъпка?
7
22
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АЗ ПРЕДЛАГАМ всички които са сега в парламента и всички вие които пишете против БОРИСОВ да му напраВИТЕ заедно ФЕЛАЦИО и ако му хареса ще вИ удостои с ПРИСЪСТВИЕТО СИ в парламента............ иначе невиждам как ще дойде .....!?
6
22
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До КокоКоко,то това да не ти е като у ваше село?По кой закон ще го принудят,че не се сещам?Тази т.н. комисия,не е прокуратура,не е съд,нито има полицейски функции,може само да му се помолят и той ако реши,ще отиде.Той дори не е държавен служител за да им се подчини.Да не говорим ,че цялата комисия е съставена от някакви си неграмотници като теб,които не са му на нивото въонще.Така, че да го д....ха комисията,да проверяват Сергей ,когато ходи на казино в Монако,заедно с царя...
5
15
 
50
 
! Отговори
Денислав преди 10 години
Защо периодът е ограничен в периода "август 2009 - март 2013"? Защо не включва и предишните управления? Наистина ли е кацано в Сидни, за да се разходи някой там и съответно кой е бил той? Разходки до Нова Гвинея - еми да се види кой си е правил тези екскурзии и да си ги заплати.
4
30
 
53
 
! Отговори
Коко преди 10 години
*** смешната държава!!! Да се молят на накакъв *** и той да се прави на ущипана ученичка.Да го прибират направо с полицейска кола както правеха неговите ченгета
3
22
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нали пресметнаха, че предишното управление се е возило много повече, че и нагло до Бахамите? Като са толкова принципни, тях защо не ги разследват? А , бях забравил за Цацаров!
2
21
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Държавата гори, на тройната й се губят милиарди, а тия продължават да дразнят хората с полетите на авиоотряда и с помощите за ***! Само с това занимават народа! А на тъмно разграбват каквото е останало!
1
38
 
52
 
! Отговори
тиквун преди 10 години
Докарайте СРЕТАН ЙОСИЧ, и гледайте мъжкаря БОКО , как ще хленчи