Сидеров се разсърди на Нова тв, прекъсна интервю

„Нямам охрана, младите и здрави хора с мен са депутати“
Обновена: 18 юли 2013 10:09 | 18 юли 2013 10:09, Камелия Цветанова
170
Сидеров се разсърди на Нова тв, прекъсна интервю
Лидерът на "Атака" Волен Сидеров в парламента. Снимка: БТА, архив

Лидерът на „Атака“  Волен Сидеров обвини социологическите агенции и някои медии, че са платени и изпълняват определени поръчки.

„И агенции, и медии обслужват определени икономически кръгове. Затова и големите телевизии представят събитията в страната тенденциозно, те изпълняват поръчки, които са свързани с определени икономически кръгове, примерно свързани с президента Росен Плевнелиев и енергийни кръгове“, нападна той в ефира на Нова телевизия, която също подреди сред платените медии.

Още по темата
Сидеров отказа да отговори и на въпроса дали изпраща провокатори на антиправителствените протести.

След като репортерът на телевизията настоя да каже дали наистина  това се случва, лидерът на националистите я попита „колко ви платиха за тази поръчка“.

„Нова телевизия е платена от ГЕРБ и изпълнява долнопробни поръчки", обвини той, след което прекъсна интервюто.

Преди да направи това обаче, той отрече да има охрана.

„Нямам охрана. Младите и здрави хора, които се движат до мен, са народни представители. Охрана имат Цветан Цветанов - 15 човека, Бойко Борисов -  15 или 18 човека НСО и частни гардове, Яне Янев, него не знам от какво го пазят ”, заяви той.

Сидеров отказа да коментира и резултатите от последното проучване на Националния център за изследване на общественото мнение (НЦИОМ), според което недоверието към него вече достига 86%.

„Винаги съм се отнасял резервирано към агенции, а НЦИОМ е държавна и винаги се съобразява с това кой е на власт. Виждал съм как социолози прогнозират 1 процента за „Атака“ на избори, а ние взимаме 9%“, коментира лидерът на националистите. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
7
 
23
 
! Отговори
Осман преди 10 години
Сидер ага, днес приключих окончателно със Сергея и имаш един глас от мен!
114
9
 
29
 
! Отговори
zvero3 преди 10 години
Соня Соня, Волен хората не го мразят за това, че се отнесъл така с Плевенлиев, а затова, че ПОДКРЕПЯ ТУРЦИТЕ в парламента. ЕТО ТОВА НЕ МОЖАХА ДА ПРИЕМАТ ХОРАТА.
113
29
 
13
 
! Отговори
кк преди 10 години
Следя изявите на Сидеров още от времето, когато водеше предаването "Атака " по СКАТ. Може да е луд, но не е сменил позицията си толкова години. А "нормалните" политици смениха по няколко пъти идеите си и пребродиха по няколко партии. Пример: Бившия Премиер БточкаБточка - БКП; НДСВ; ГЕРБ... Оскар Улайд е казал: "Разумният човек всячески се стреми да се приспособи към околната среда, а неразумният - да приспособи околната среда към себе си...Така че целия световен прогрес се крепи на неразумните."
112
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Петте минути слава на болен и батака изтекоха. Волен вече е милионер в евро а тъпите падакисти по голями наркомани.
111
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пеевски кога успя са си закупи и днес. Бг?Коментарите срещу ибрика се махат безогледно.
110
10
 
20
 
! Отговори
хаххаха преди 10 години
Не е луд той, а артист от световен калибар...Уникален артист, пари се на националист, създава впечатление, че е с психични отклонения, а дипли пачки. Най-скъпоплатения в България, по хонорари дори гони и най-добрите от Холивууд. Евала пич, голЕм си..:))Трябва да ти дадат Икар за най-добра ЖЕНСКА роля за 2013г. ахахах Абе какво говоря, ти си за Оскар направо...:)))
109
10
 
18
 
! Отговори
Иво-000 преди 10 години
До KilluminatiКакъв безумен поглед мишок прави се на интересен, за да въздейства на *** си поддръжници
108
11
 
28
 
! Отговори
typipros1 преди 10 години
Сидеров ефенди, Доган те вика за нов инструктаж
107
11
 
44
 
! Отговори
ексАТАКИСТ преди 10 години
Хора, този продажник Сидеров подкрепя тези които обесиха Апостола и които клаха наще деди.Волене ти си ПРЕДАТЕЛ.
106
11
 
39
 
! Отговори
Патриот преди 10 години
Атака приключва политическата си дейност и отива на бунището на политиката. За това е виновен ненормалния Волен Сидеров и обграждащата го банда блюдолизци. Голямата членска маса на тази партия изчезна и останаха само групата платени, стригани и татуирани мутри, някои от които се водят за депутати и момичетата /депутатки/, които задоволяват сексуално председателя и обкръжението му.
105
35
 
15
 
! Отговори
Соня преди 10 години
Всичко, което каза по НОВА е истина....ама като гледам в тази статия така са я написали, че пак го изкрарват лош. Явно да разкриваш неудобната истина за властта е много лошо, днес.бг. Преди четох вас и Нюз.бг само, но сега явно ще остана само на колегите ви....малко тендензиозно сте почнали да пишетеееее, а бяхте добри. Този човек единствено попита за офшорките на Плевнелиев и сега всички го мразят. Но ние народа НЕ!
104
7
 
28
 
! Отговори
д-р Смок преди 10 години
Като оставим на страна политическите аспекти на мен лично ми е много интересно на какъв материал е Волен Сидеров. Определено е някаква дизайнерска дрога, чието действие продължава повече от няколко дни. Сигурен съм, че ако продължава по този начин да употребява такъв коктейл от медикаменти няма да продължи дълго живота си извън психиатрията.
103
11
 
34
 
! Отговори
Killuminati преди 10 години
леле наистина безумен поглед
102
14
 
14
 
! Отговори
анонимен111 преди 10 години
До СпонгиТи пиян виждал ли си го? И кои беззащитни хора е бил? Бойко също ходи с оръжие, не чувам нито дума по темата. Държи се арогантно с хората, които се държат по същия начин с него, говори истината за колонизирането на държавата ни, за офшорните сметки на плевела и е неудобен. Лъжите идват от теб, не от него, чул си някакви твърдения и ги сервираш тук като достоверни факти.
101
16
 
13
 
! Отговори
от Онтарио преди 10 години
Добре,че е Волен(не,че го харесвам) да ръчка с шиш герберастите,че нещо взеха нещо да се взимат мн.насериозно и да мислят пак за власт вместо да бъдат разследвани. За ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА се е борил Апостола,а не за мутро-олигархичната *** каквато е България днес
100
12
 
32
 
! Отговори
Майничка преди 10 години
Единствената сериозна грешка на ВСИЧКИ медии (печатни, интернет и телевизионни) е, че обръщат внимание на тоя ненормалник! Спрете да му отразявате простотиите и изобщо да го споменавате да видите как веднага ще запее друга песен!
99
7
 
7
 
! Отговори
hasan aga преди 10 години
До tsega li razbrahte che tozi bolen dolen gey e predatel zasto go podkrepyate vidyahte kak predade bulgasristan v risete na Dugan vidyahte Mestan kak go naeba pred seliya svyat bulgarite izlagate se s tozi psihopat vzimayte mu imuniteta vednaga toy e neadekvaten nasajda omraza mejdu bulgari i tursi
98
8
 
12
 
! Отговори
SKYBET преди 10 години
tova tursko meshe , triabva vednaga da se mahne ot parlamenta
97
15
 
8
 
! Отговори
Shop преди 10 години
Нямахте достатъчно акъл да разпознаете истински десния човек и Българин - д-р Бойко Борисов. Подведохте се по собственото си его и по пропаггандата на комунистите, че бил Пожарникар... Сега ще си сърбате попарата, поливайки я с горчиви сълзи. Онзи *** Лукарски вчера казал, че не е време сега за избори, защото СДС не било готово :))))
96
1
 
17
 
! Отговори
Деси преди 10 години
Ах, добре, че ни светна. Ние досега бяхме в неведение, че журналистиката е комерсиализирана...