Кунева иска СДС-то и БЗНС-то при реформаторите

Реформаторският блок прави утре дебат за бюджета пред НС
30 юли 2013 20:00,
84
Кунева иска СДС-то и БЗНС-то при реформаторите
Меглена Кунева. Снимка: БТА

Партията на Меглена Кунева реши, че е нужно разширяване на Реформаторския блок и присъединяването към него на СДС и БЗНС.

Към момента блокът обединява ДСБ, "Синьо единство", "България на гражданите", Зелените и Народна партия "Свобода и достойнство".

Още по темата
От Движение "България на гражданите" твърдят още, че продължават и работата по създаването на т.нар. Граждански съвет около реформаторите.

Утре от 8 часа представители на Реформаторския блок и специалисти от неправителствения сектор организират алтернативен дебат срещу "бюджета на мафията", който ще се проведе пред НС.

"Парламентарната опозиция в лицето на ГЕРБ не беше достатъчно убедителна и смела на парламентарната дискусия на първо четене и за това ние поемаме ангажимента да разкрием истината за опитите на правителството "Орешарски" да обслужи олигархията с актуализацията на бюджета", пише в съобщението им.

Организаторите канят на дебата премиера Пламен Орешарски, лидера на БСП Сергей Станишев, лидера на ДПС Лютви Местан и председателя на бюджетната комисия Йордан Цонев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
29
 
! Отговори
стар седесар преди 10 години
Те , тая кака -кривоустата ,ама си е съвсем като онази световноизвестната картина-ДЖУКОНДАТА.Мауму стара съвсем се увълчих.То,ама толкова красота и простотия събрани в едно тяло си е направо баш и топ сеир.
3
4
 
36
 
! Отговори
българан преди 10 години
Тази съвсем е заприличала на костенурка. Е, няма алчни костенурки като пръмова, то едва ли има нещо по-алчно от това на снимката горе. Комунистка е, царистка е, оставка си подаде от партията, но не се орказва от хищната си мания да ни краде още. Вечно ако може! То за това на дълголетна костенурка е заприличала, да ме извиняват костенурките.
2
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
защо медиите ни постоянно показват такива национални предатели
1
4
 
34
 
! Отговори
Джукондата преди 10 години
Евала за снимката. Оправихте ми деня :)