Уволнението ми е политическо, смята Калин Каменов

Това е проява на политически реваншизъм, смята ексшефът на ДАЗД
Обновена: 31 юли 2013 14:27 | 31 юли 2013 14:26, Камелия Цветанова
39
Уволнението ми е политическо, смята Калин Каменов
Калин Каменов. Снимка: Булфото

Бившият вече шеф на Държавната агенция за закрила на детето Калин Каменов, когото МС освободи от поста днес, сподели, че е "поредният политически уволнен представител в рамките на изпълнителната власт".

"Това е поредната проява на политически реваншизъм от страна на сега управляващата тройна коалиция", коментира той, след като излезе от стаята на ПГ на ГЕРБ в НС.

По думите му той е бил отстранен от поста без каквито и да е причини.

Още по темата
"Аз не знам причината, поради която съм отстранен от длъжност. Разбрах от медиите, че съм отстранен от работа, без да бъда предупреден", посочи Каменов.

Dnes.bg припомня, че Калин Каменов бе освободен като председател на Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД), като неговото място бе заето от Ева Жечева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
гост преди 10 години
Преди 50 дни трябваше да те изритат!Уволнението не е политическо, а ПРОФЕСИОНАЛНО!
32
0
 
1
 
! Отговори
Хурдана преди 10 години
Калинчо, млад гербере, за теб реват НПО-тата, щото бая пари им натика по джобовете от тез проекти, що не излезе някой обикновен гражданин да те защити, ааааааааааааааа!
31
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Калине Каменов, ти какво направи като децата от дом "Асен Златаров" в София бяха заразени през 2012 г със СПИН? А??? Мрънка пред Карбовски. Тези деца тежат и на твоята съвест. Защото преди случая е имало сигнали в Агинцията за дереджето на децата в дом "Асен Златаров", ама и ти си трайкаше , защото трябваше да се прикрие герберската директорка Сашка Обретенова-Цветанова.
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вместо да защитава децата, той защитаваше побойниците им. Пожелавам му същите хора да възпитават децата му!!!
29
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Назначението ти какво беше???
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще ти повярвам, че е политическо, Калинчо Мамин (Боков), само когато видя, че си участвал в неманипулиран конкурс по Закона за държавния служител и си го спечелил! В противен случай си просто един Калин (Герберска Калинка) и нагло дрънкало!
27
1
 
0
 
! Отговори
smehurko:))))))))))) преди 10 години
Бивша от СДС настояща от БСП:))))))))))))))) все отговорни за власт хора и компетентни :))))) свой до черпака 1.000.000.000 трябва да се обсебят няма как:)
26
2
 
4
 
! Отговори
ДиМи28 преди 10 години
Жалко! Аз го харесвах, не само защото самият той е израснал в дом, но и защото се държеше добре в публичното пространство, говореше премерено и в никакъв случай не беше високомерен от поста, който заема. Правеше впечатление на скромен и запознат с материята си професионалист, който истински обича работата си. Как е назначен не знам, но как е уволнен - не е достойно. Но от комунистите/социалистите достойно поведение не може да се очаква.
25
4
 
7
 
! Отговори
БЕСЕН преди 10 години
Поредната калинка аут ! Абе наглец , ако увото ти е политическо , то назначението ти какво беше ? Да не би да е било по любов ? И тоя , и Златанов , и оная от д.фин.инсп. , и всички ментета на Боко реват. А когато ви назначаваха не ревяхте !!! Наглеци.
24
1
 
1
 
! Отговори
синоптик преди 10 години
НИЩО ЛОШО,ЧЕ КАЛИН СЕ Е ВЪРНАЛ КАТО СОЦИАЛЕН РАБОТНИК.ПРЕЗ МАЙ 2014 ЩЕ БЪДЕ ИЗДИГНАТ ОТ КВОТАТА НА ДПС ВЕРОЯТНО КЪРДЖАЛИ.ЖАЛКО Е ЗА АГЕНЦИЯТА..ТАМ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ПОКАНИ НАДЯ ШАБАНИ........
23
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бре,бре,в ГЕРБ са имали и калинки не само с връзки,но и с вратовръзки.
22
3
 
4
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Новата стара шефка е махната преди защото са и широки пръстите.Сега е обещала да прави икономии.
21
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Изритана е защото предплаща за една година наем в размер на 35 хиляди лева месечно, за офис хиляда квадрата. И то на Мултигруп.Сега дрогарете я връщат.
20
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Продължават ненормалните назначения. *** Жечева е новият шеф на Държавната агенция за закрила на детето.Няма да коментирам защо се отстранява досегашният шеф, само ще припомня, че въпросната *** Жечева беше ИЗГОНЕНА от агенцията през 2001 г. по настояване на министър Шулева.И *** Жечева ли е получила катарзис?Откъде ги намирате такива?!?
19
5
 
13
 
! Отговори
ha-ha-ha преди 10 години
Какво удоволствие и наслада изпитвам, че махнаха това "недоразумение". Как го назначиха ли! Като първо му се уреди място за технически сътрудник в административната дирекция, а след това го изстреляха за заместник -председател, че чак и председател..........Стажът, който имаше до тогава беше на електротехник, технически сътрудник и какво ли не още -все спомагателни дейности."Гооооооооолям капацитет" по всички въпроси свързани със закрилата на децата. Егати корифея беше! Долен ***!
18
3
 
12
 
! Отговори
бързо забравяте преди 10 години
Взехте властта преди 4 години и помислихте, че сте вечни :) Назначенията тогава няма и да ги коментирам! Всичко се връща :)
17
3
 
11
 
! Отговори
златко преди 10 години
Айде още един, дето ще се тръшка пред парламента!
16
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е, що не каже дали не е бил и политически назначен.
15
11
 
6
 
! Отговори
21 преди 10 години
Комунистите мразят умни и способни хора
14
7
 
8
 
! Отговори
citizen преди 10 години
Поредното скандално назначение, това ли са ви новите лица господа турско-социалистическа гмеж?Човек изгонен за корупция го връщат на бял кон?