НФСБ и ГОРД се обединяват

Те ще застанат зад платформата на Валери Симеонов
9 авг 2013 20:40,
74
НФСБ и ГОРД се обединяват
Валери Симеонов. Снимка: Булфото

"Национален фронт за спасение на България"  и "Гражданско обединение за реална демокрация" се обединяват, стана ясно от прессъобщение на двете партии. НФСБ и ГОРД ще застанат зад политическата програма на НФСБ.

И двете партии са формирани от бивши поддръжници на “Атака“. Лидерът на НФСБ Валери Симеонов е дори кум на Сидеров, докато лидерът на ГОРД Слави Бинев беше избран за евродепутат от листите на “Атака“. Официалното им обединение ще бъде обявено на пресконференция в понеделник.

"НФСБ се превръща в обединител на всички патриотични и последователни в своето поведение организации, като целта е тази по-мащабна структура да работи в защита на интересите на България и да може да защити българите от политическия монопол и политическото статукво", се казва в позицията.

На предсрочните парламентарни избори през май НФСБ получи около 131 хиляди гласа или 3.703% и за малко не прескочи четипроцентната бариера за влизане в парламента.
 
ГОРД пък събра малко над 16 хиляди гласа или 0.455%.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
2
 
3
 
! Отговори
Син центрист преди 10 години
Смешници. НСФБ + ГОРД = нови политически далавери
60
0
 
2
 
! Отговори
бракосъчетание преди 10 години
"Борците " срещу мутрите (става ясно, че само на думи) се обединяват с мутрата-архонт Бинев? И докато пишман арнонта има нужда да се прикачи към някой, защото мандата му на евродепутат изтича, то НФСБ само губят от това!
59
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЩЯХ ДА ГЛАСУВАМ ЗА НФСБ НО ЗАРАДИ ДРУГАРЯ БИНЕВ ЩЕ ГЛАСУВАМ 100% ЗА ГЕРБ
58
5
 
2
 
! Отговори
"Патриоти" преди 10 години
Атака е в коалиция с ДПС, А НФСБ се обидинява с ГОРД(в който спада Европейски институт ***).Разделят народа ама на софрата са си заедно.
57
4
 
3
 
! Отговори
погнусата преди 10 години
Значи край с НФСБ, разкрити са.
56
1
 
3
 
! Отговори
СДС преди 10 години
Валери Симеонов не иска коалиция с Борисов / от това щеше да спечели, защото въпреки "помията" върху ГЕРБ, привържениците са много/. Борисов няма нищо общо с агресията и злобата на Слави Бинев, който е малко по-добър вариант на Волен Сидеров. "Десните" се ръководят от емоции и личностни чувства, а не от мислене, компромиси и обединение срещу общия враг. Така както са започнали - този не искаме , този искаме - това е разединение и няма да спечелят. Общо обединение на десните - това е !
55
4
 
2
 
! Отговори
PROTEST преди 10 години
novi partii , koito to4at Darjavata , da badat vednaga zakriti , nema nujda ot NOVA partiq
54
3
 
2
 
! Отговори
???????????????????? преди 10 години
И двете Партии са пълен параван , изразходват ненужни пари на Държавата , тоест парите на Българина , на тези от Протестите на площада , за това да протестират
53
1
 
4
 
! Отговори
mimik преди 10 години
ein tia ot ataka ne sa spali da draskat i opluvat.na volen ne mu li svar6ixa parite.volen niama da vleze na izborote prez mai v parlamenta.Tova e po ve4e ot sigorno xa xa.ostavkaaa
52
2
 
7
 
! Отговори
Колъо с.Пробуда преди 10 години
Браво,съединението прави силата.Винаги се радвам когато българи се обединяват.Защо винаги БСП и ДПС са в Парламента-защото не се отлюспват,няма тирета,няма фракции и ненужни атракции
51
5
 
1
 
! Отговори
val 789 преди 10 години
"НФСБ се превръща в обединител на всички патриотични организации,като целта на тази по-мащабна структура е да защити интересите на България и да защити българите от политическия монопол и политическото статукво". С тази защита,която си подхванал за ГЕРБ и Борисов надали ще ти остана време да приложиш на практика това изказване!!Е.. ти патриота,дето един митинг,едно изказване не е направил на някоя знаменита дата от българската история,но и той се тупа в гърдите,че е патриот!!!!!!!
50
2
 
2
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 10 години
До Анонимен: СЪБИРАТ СЕ ОТЛОМКИТЕ ОТ СДС ,КЪДЕТО БЕШЕ И АТАКА НАЧЕЛО С ПОМПОЛИТА НА КОСТОВ - СИДЕРОВ ! ВСИЧКО Е ДЕМАГОГИЯ ,ЗАМАЗВАНЕ НА ОЧИТЕ И МЕРАК ЗА ВЛАСТ НА ВСЯКА ЦЕНА -ДОРИ И С ЦЕНАТА НА СОЦИАЛНИЯ МИР В БЪЛГАРИЯ ! НО , НЯМА ДА ИЗЛЪЖАТ БЪЛГАРИНА ЗА ТРЕТИ ПЪТ !
49
5
 
6
 
! Отговори
не на НФСБ.-подлога преди 10 години
На последните избори гласувах за тях , но те като Боцко реагираха като ощипана мома и веднага пристанаха на БУДА Но вече нема балами. НФСБ изгуби много от това заиграване и от това, че насочи вниманието към ДПС , а не към националния ни враг-***, които разсипаха цялата държава.-
48
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От мене сбогом на НФСБ и на СКАТ тв !
47
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
заедно по бързо ЩЕ ИЗТЕКАТ В КАНАЛИЗАЦИЯТА , УМЕН ХОД НЯМА ЩО . и да си *** не е лесно
46
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не е коалиция,а поглъщане.ГОРД приемат безусловно програмата на НФСБ и се вливат в редиците ни.Същото стори партия СЕК,може и БНРП.Ако НФСБ ще прави коалиция то това ще е с ВМРО.
45
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този Валери Симеонов нормален ли е да се обединява със Слави Бинев?За какво ти е бе човек?Май ще изкараш по-малко проценти този път.
44
3
 
21
 
! Отговори
!!!!! преди 10 години
Няма да гласувам за НФСБ,ако се обединят с *** Бинев !!!
43
4
 
16
 
! Отговори
Краят на НФСБ преди 10 години
Опозиционните олигархични партии се събират. Ей СКАТовски журналисти, патриотизмът който пеете, няма подплата. Всичко е ясно, скритата картинка на НФСБ лъсна -обслужва олигархични мераци. Следващите избори - един процент няма да съберете. Вашият електорат бе откраднат от БСПарите. Те ще се върнат пак при БСП. Вие оставате с пръст в устата. Защо ли? Ами защото ги продавате. А Сидеров пак ще има същите, а може би повече електорат . от вас ще вземе излъганите от вашата демагогия
42
2
 
29
 
! Отговори
Дядо преди 10 години
Симеонов е алчен за власт, заедно с мутрата Славви Бинев няма да стигне до никъде, ще изгуби много от поддръжниците си. Симеонов трябва да разбере че това му носи голяма вреда и на изборите ще бъде пълен крах за партията му.. Той си го заслужава.