До вчера с Борисов, днес правят нова партия

Поне 10 депутати от ГЕРБ отиват в новата формация
Обновена: 21 авг 2013 13:59 | 21 авг 2013 09:23,
230
До вчера с Борисов, днес правят нова партия
Мирослав Найденов Снимка: архив, БТА

Бивши членове на ГЕРБ обсъждат създаването на нова партия. Първата им сбирка ще е на 31 август или 1 септември в Етрополе. Учредителното събрание на новата политическа формация е насрочено за 22 септември в НДК. 

"Няма да имаме лидер. Ще има Управителен съвет от 10-11 души и председател, който все пак да има правомощия да свиква заседания, обяви пред „Труд“ бившият земеделски министър в кабинета „Борисов“ Мирослав Найденов. 

Според него поне 10 са депутатите на ГЕРБ, с които е разговаряно и те имат нагласата да напуснат партията на Бойко Борисов и да направят своя независима група.

Найденов отказа да назове имената им, тъй като смята, че върху тях ще бъде оказан натиск от страна на ръководството на ГЕРБ, за да не напускат. 

Сред учредителите на новата формация, в която щели да влязат млади и необременени хора, са и бившите депутати от ГЕРБ Иван Димитров, Павел Димитров, бившият областен управител на Стара Загора Недялко Недялков и Емил Димитров.

Новата формация ще стои в по-голямата си част в десния спектър. В момента се водят предварителни разговори с ВМРО и Движение "Модерна България" за бъдещи действия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


230
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
0
 
16
 
! Отговори
Заинтересован преди 10 години
До аде беНе знам какво става със старата му жена важното е, че новата на 28 години си купила офис 200 квадрата в центъра на София бе никакъв кредит само със заплатата от министерството . После ми говорете че не взимали добри заплати в министерството. МИРО Премиер ахахахахахахахахаха
141
0
 
17
 
! Отговори
БДЯЩ преди 10 години
отцепници, целящи власт, та и партия ще правят, не се спряхте, колко искате още да крадете.........................
140
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
направили партияголяма работана изборите ще имат по малко гласа отколкото на учредителното ядине и пиенете комунистите го дундуркат по всички телевизии да плюй.нали щяха да го съдят за няколко милиона или му ги опростиха срещу някой и друг направен таен запис
139
0
 
15
 
! Отговори
Гласоподавател преди 10 години
Защо бе, г-да редактори сте сложили такова заглавие на статията? Ей, не се спряхте да му се кланяте! Затова в България комунизма няма да си отиде - всички търсят своя Тато!
138
3
 
13
 
! Отговори
kosta преди 10 години
Така и не се разбра кой е записал тримата-Миро,Кокинов и Бойко.Нали Миро е бил подведен по някакви дела/така и не се разбра за какво/ за което е била и срещата между тримата.Най вероятно БСП/ДПС са го освободили от отговорност с условието да изобличи Борисов и Цветанов Тази нова партия цели да разбие ГЕРБ.Един достоен човек би си тръгнал доста по рано от ГЕРБ а не след като е разбрал резултата от изборите.
137
16
 
13
 
! Отговори
неразбрал преди 10 години
След като смрадливия сикаджия и член на БКП , личен слуга на Тато , простоват *** и алчен тарикат Боку Тиквата успя да стане кмет на София и премиер на РБ.Същият успя да стане футболист на годината и да сложи пазача на кучкарника от с.Челопек Врачанско за министър.Защо същия този министър да не иска да е лидер?Та нали крадливия *** от Гоце Делчев стана президент , а велинградската *** -зам.В Герберистан всичко е възможно.
136
13
 
14
 
! Отговори
Ама деййй бееее?? преди 10 години
Дей пужарникаря днес бе?Да е-а неговата мама!!!
135
0
 
13
 
! Отговори
е и преди 10 години
Значи без прецедател,но с цк и полит бюро.Ами комуниста си е комунист.Все пак всеки от тях е бил комсомолец с амбции.Може и партиини членове да има сред тях.Все пак партията майка е една.
134
1
 
10
 
! Отговори
stoneg преди 10 години
Човек до преди 4 години никой не знаещ за него после министър при Борисов как мислите Бойко го пуска ей така прави партия хахахахаахах наивници.
133
7
 
4
 
! Отговори
търсач преди 10 години
...............Миро може много да е грешил, ама без негова помощ, далаверите на Бойко и Цветанов,щяха да останат скрити..............ОБРАТНОТО Е! БОЙКО И ЦВЕТАНОВ МОЖЕ ДА СА ГРЕШНИ, АМА БЕЗ ТЯХНА ПОМОЩ МИРО МЪРШАТА НЯМАШЕ ДА БЪДЕ ДАДЕН НА ПРОКУРОР. СХВАЩАШ ЛИ????
132
1
 
16
 
! Отговори
аде бе преди 10 години
Миро мършата е генератор на нови идеи и политики ? ХАХАХА подмокрих се! Апропо какво стана със старата му жена?
131
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво Миро,унищожи цирея ГЕРБ
130
2
 
11
 
! Отговори
поля преди 10 години
В тая изрично престъпна държава, обнародвана като такава, няма вече никакво значение нищо. Политическия елит и мафия си имат държава. Следващото управление е официално на ДПС и Новата Ромска партия. Всичко възможно е направено за да бъде забравена промяна на избирателните правила. 40% от българите няма да гласуват. Ще гласува твърдия електорат рома-турция. Живейте в мир и мизерия.
129
2
 
9
 
! Отговори
МРАВКА преди 10 години
БЪЛГАРИ,ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА?МАЛКО ЛИ СА 24Г.?ВСИЧКИ ТЕЯ НАД 200 ПАРТИИ СА ТУМОРИТЕ НА СТРАНАТА.НИЩО ДОБРО ЗА НАРОДА НЕ СА НАПРАВИЛИ.РАЗПРОДАДОХА ВСИЧКО НАПРАВЕНО ДО 1987Г. И ОКРАДОХА ПАРИТЕ.И ТОЯ МИРО МЪРШАТА ,И ТОИ ПАРТИЯ ИСКА?АЗ МИСЛЯ ЧЕ НА ВСИЧКИ КОИТО СА БИЛИ НА ВЛАСТ ПОСЛЕДНИТЕ 24Г. МЯСТОТО ИМ Е В ЗАТВОРА ЗА ПРОТИВОДЪРЖАВНА ДЕЙНОСТ.
128
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей Миро, ама га беше министър и яде кебапчета не рива, нали бе ***
127
2
 
5
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
Този и другите като него само да можеха да се погледнат през призмата на хорските очи колко жалки са? Кой ще е този,който ще повярва на такива продажници и с какво са по различни от преди.когато са били в ГЕРБ? И те като реформаторския блок са "Където и да иде врана все на*рана!"
126
0
 
5
 
! Отговори
атомника преди 10 години
българия президентска република търновска кинсгитуция в нов вариянт савсем нова структора, корена промяна,пълна свобода сигорна защита на гражданите, живот нещо както беше преди 1944 год. които беш трудолюбив ичестен предпремчив успяваше. колко престижни предприятиянацонилзираха бащите на сегашните борещи се за власт мушеници и ават.ажй
125
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Миро може много да е грешил, ама без негова помощ, далаверите на Бойко и Цветанов,щяха да останат скрити.
124
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сега ще последва масово преливане на хора от ГЕРБ към новата партия, щото Бойко много се изложи,ама много.
123
8
 
6
 
! Отговори
DiDi преди 10 години
До Ками - "Кой ще иска да се заробва с ГРОБ?!" - То затова откакто се създаде, като партия, на всички избори бият всички останали "благородници" от крадливото котило - БСП, ДПС и вся осталная ДС - ***.