Бюджет '14 – бюджет на хората, твърди шефът на НС

Правителството щяло да бори монополите в обществените поръчки
31 авг 2013 13:18,
27
Бюджет '14 – бюджет на хората, твърди шефът на НС
Михаил Миков. Снимка: Булфото

Правителството има доста амбициозна законодателна програма, насочена към борбата със злоупотребата с монополно положение, като това засяга предимно Закона за обществените поръчки, коментира пред "Фокус" председателят на Народното събрание Михаил Миков.

"В областта на земеделието ще трябва да се разглежда въпросът за това какво се случва с така наречените "бели петна", с арендаторите, които не изплащат арендните си вноски", допълни той.

Парламентарният шеф бе категоричен, че през този сезон трябва да се обърне по-сериозен надзор за отчетност на всички комисии, които би трябвало да регулират процесите в икономиката, отразяващи се пряко на живота на българските граждани.

Според Михаил Миков новият парламентарен сезон ще бъде доста напрегнат, особено като се има предвид, че предстои приемането на Бюджет 2014.

"Това ще бъде бюджет на променената политика, обърната повече към хората, а не само към фискалните нужди на държавата", категоричен бе той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
1
 
! Отговори
megi 55 преди 10 години
Мики Маус пак се изказа на няколко промили!От 04.09.2013 депутатите да бъдат проверявани за алкохол преди да започват с решаване на каквото и да било в парламента! В противен случай решенията да се считат за невалидни!
21
2
 
4
 
! Отговори
оргия преди 10 години
Поредна порция традикомедия от този човек .Всички критики към предишното управление бяха насочени именно към това че е нямало социални мерки и че не се мислило за народа и тези като едно видни двуличници наблягат като приоритети точнно на това да се харесат на изпростелят народ и да говорят после кой какво не е направил за тях и кой какво е направил а за наболелите проблеми в страната ще останат на заден план .Лицемери и двуличници просто комунисти .Заслужаваме си упраниците щом ги търпим
20
2
 
7
 
! Отговори
бай уй преди 10 години
тоя пак се е наквасил
19
2
 
7
 
! Отговори
smehurko:)))))))))) преди 10 години
Бюджет '14 бюджет на хората, твърди шефът на НС. Хие теглим кредити в милярди и ги приватизираме Народа плаща с лихвите.Така ще има равнопоставеност :)))))))))))).Къде им е 1.500.000.000 от спряната контрабанда Заема ли е това.Само *** им повярваха
18
2
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Мамин Мимо пак се е натряскъл, личи си от снимката!
17
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Страната ни е изживяла най-големият си разцвет, именно когато цар Борис III забранил партийте и назначил технократично правителство. Тогава, през 30-те години на XX-ти век, се появил израза "изпаднал германец", по отношение на емигрантите от Германия, които бягали от кризата в родината си, за да търсят работа в България. Държавата ни по това време е била като Япония на Балканите. България се е изравнила по стандарт със Швейцария само за 4-5 години след като е ЗАБРАНИЛА ПАРТИИТЕ!!! Преди войната българският лев става златен и България заема едно от челните места в Европа по търговия и развити
16
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бюджета на народа!Егати и популистките изказвания.Вие не можахте да обясните с думи прости за какво ви е този 1млрд. нещастни комунисти!А и тъпите селяни си заслужават музерната съдба, за където ви вярват и гласуват за вас още.
15
3
 
12
 
! Отговори
Shop преди 10 години
ОСТАВКА !!!Само това е спасението от вас г-н Миков
14
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станишев вече е поръчал за тъпата си жена диамантена огърлица за 50 000 евро от парите от заема, който ще се изплаща от работещите българи.
13
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Даже и хората ги знаеме кои са.Важното е да са доморасли.
12
1
 
6
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
Всичко в името на човека,всичко за благото на човека.
11
2
 
16
 
! Отговори
stoneg преди 10 години
Тоаа пиения пак говори аххахахаах
10
1
 
9
 
! Отговори
demosten2 преди 10 години
1000 лева: като вземеш пенсията за "инвалидност", социалните помощи, деЦките за 7-8 деца, от които децата нищо няма да видят... и то си се събраха.
9
3
 
14
 
! Отговори
qwer преди 10 години
Ха ха абе тоя маскара как са го щтракнали точно като пияница размахващ пръст и крещяш : - "кой аз ли съм пиян"?Комуните противни,никога няма да пуснат кокала без бой разберете го това,те ясно осъзнават,че това е последната им поява в управлението на страната, пенсиите ***, *** вече се делят на прости и по-прости та затова и те дават фира от гласовете за БСП,а те друг електорат немат е има и тук там по някой младеж-*** който им гласува доверие, но това са наследствени гени на идиотизмът.
8
2
 
25
 
! Отговори
Базилио преди 10 години
Шшшшш, гарсон, още едннна мента с мастичка. Голяяяма.
7
2
 
18
 
! Отговори
Izkukurigal преди 10 години
Ti men uvajaaash li mA !!!
6
2
 
18
 
! Отговори
UK преди 10 години
AMI PARI ZA IZBORI PREDVIDIHTE LI ???
5
4
 
30
 
! Отговори
bgsoldier преди 10 години
Е как няма да твърди, те комунистите кога не са ТВЪРДЯЛИ. Те винаги казват неща, на които после се смеят, щото като повторят 20 пъти и народът вземе, че им повярва.Това са престъпниците на България, дето ги видяхте преди 4 години колко струваха, а после им повярвахте пак и гласувахте! Как не е лош мат'риалът?!
4
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На кои хора? На небългарите от бсп и дпс????Съд и затвор!
3
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя долен пияница и номенклатурчик пак дрънка глупости!!