Летял съм до Луната? А тройната коалиция до Нептун и Плутон!

Данните за полетите на "Авиоотряд 28" са гигантска манипулация, скочи Борисов
Обновена: 11 сеп 2013 12:34 | 11 сеп 2013 11:54, Красимир Ангелов
153
Летял съм до Луната? А тройната коалиция до Нептун и Плутон!
Борисов обеща проверки на полетите на Тройната коалиция. Снимка: Булфото

"Чета и не мога да повярвам на тази гигантска манипулация за полетите на "Авиоотряд 28". В цифрите, които са написали, влизат всички полети на президентството, всички полети на НС, всички полети на военните и всички полети, с които изпратихме до Израел пострадалите от атентата в Сарафово". Това написа в своя профил във Facebook бившият премиер Бойко Борисов в отговор на данните, представени вчера от парламентарната комисия, която разследва полетите на властта с авиоотряда и въздухоплавателни средства на ВВС през периода 2009-2013 година .

Лидерът на ГЕРБ допълни, че в представените вчера данни са включени още полетите, с които са били извозени руските туристи при проблема с "Алма тур" през 2011 година "за да запазим добрите отношения и туризма в България, полетите на българските пожарникари, които прославиха България с професионализма си при пожарите в Израел и Русия, полетите, с които се спасиха животите на полицаи, артисти, отвлечени от пирати хора, с които се гасяха горски пожари и всичко останало..."

Както Dnes.bg ви информира, според данните на парламентарната комисия общият брой полети, извършени с "Авиоотряд 28" с Бойко Борисов на борда, е 267. Те са стрували само като гориво над 1 млн. и 600 хиляди лева на бюджета.

Бившият министър-председател е прекарал във въздуха 37 денонощия. Общият брой дни с полети с него е равен на една високосна година или 366 дни, пресметна преди ден председателят на комисията Венцислав Лаков от "Атака".

"Факт е, че комисията на марионетката Лаков, дадена от БСП и ДПС на "Атака", не иска и бяга от това да сравни полетите с тези, направени от правителството на тройната коалиция, ръководено от Станишев. Не иска да разследва как бяха закупени еърбъсите и дестинациите на летенето им", изригна Борисов.

"Смея да твърдя, че така описани, че полетите са ми до Луната, тройната коалиция на Станишев е летяла до Марс, Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун, Плутон, взети заедно. Обещавам им, че когато ги свалим от власт, ще има анкетна комисия за това, за да могат българските граждани да сравнят кой къде е летял, по каква работа и да се види къде са летели те по скъпите курорти и дестинации. И в момента военните хеликоптери участват в снимането на филми, защото те не са военни, а са транспортни, само се водят като такива!", заяви още бившият премиер.

Малко по-късно Борисов повтори тезата си и в кулоарите на парламента. На въпрос защо няма списъци на хората, които са летели на борда на авиоотряда, бившият премиер отговори: "Аз твърдя, че там няма нито една личност, която да не е била по работа. Нито една. Не е моя работа да записвам имената. За радост, всичките ми полети са отразявани от журналистите, местните на обектите, където сме откривали и ходили по работа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
1
 
3
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 10 години
НЕ СЕ ОПРАВДАВАЙ БЕ,БЕЗХАБЕРНИКО ! ЗНАЕМ КАК СЕ ХАРЧАТ НАРОДНИ ПАРИ ,КАТО НЕ ЗНАЕШ КАК СЕ ИЗКАРВАТ ! ТИЯ ПИНИЗИ МИНАВАХА ПРИ ТОДОР ЖИВКОВ,НА КОГОТО ПРАВЕШЕ МАСАЖИ - НА БЕДНИЯ / ПО ТВОЯ ВИНА / БЪЛГАРСКИ НАРОД ,ТОВА НЕ МИНАВА !АЙДЕ ,ХОДИ ПРИ КОСТОВ НА СМЕТИЩЕТО ,ДА ГО УСПОКОЯВАШ С НЯКОЙ И ДРУГ МАСАЖ !
140
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Борисов, я кажи, защо води правителството да стои диван-чапраз на турските поробители!
139
4
 
4
 
! Отговори
kiril.iliadis преди 10 години
До АнонименКой народ бе ,***? Събрахте се три партии за да можете да го преборите.И то какви? Които бяха против турците сега се прегръщат и правят SEX а тия пък които им смениха имената им правят сви.ки.Такава тройка не съм виждал ,но ризила не е само техен,ризила е и за тези които им ръкопляскат нали така .
138
2
 
8
 
! Отговори
ник преди 10 години
То да ги беше прахосал само за полети !!!
137
3
 
5
 
! Отговори
ник преди 10 години
Този престъпник, агент Буда, така се държи, че все едно още е мин.-председател, и все едно, че народът не го е изхвърлил на улицата, заедно с кирливата му "герб"!
136
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този престъпник, агент Буда, така се държи, че все едно още е мин.-председател, и все едно, че народът не го е изхвърлил на улицата, заедно с кирливата му "герб"!
135
6
 
8
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Край на спокойствието, тоя пак започна от ***....Сакън да не го збравим..
134
5
 
8
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Аз съм съгласен на тоя да му платиме разходите да отиде на луната еднопосочно. И луноход ще му направят от БАН и лопатки за песъка ще му купим най-различни.
133
3
 
7
 
! Отговори
Анонимният преди 10 години
Ееее, ама може ли пък така?Че кой може да лети по-надалеко от Свети Бойко Борисов?Та ако някой е летял до Марс, това може да е само и единствено Бойко Борисов! А ако не може да отлети до Марс, то той ще направи така, че Марс да прилети до Земята!!!
132
3
 
8
 
! Отговори
хаха преди 10 години
Ако има някой време нека направи блог със бисерите които ръси Борисов... уникат в *** изказвания е този!
131
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До bochko tikvetoОхоо другарю Кутев, отново изпълзяхте, не трябва ли да сте в Парламента или пишете по смартфончето. Хаа Кутев разкрит си.
130
10
 
9
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
135 +. и медиите разпространиха кадрите с окървавеното му лице още на следващия ден ББ си подаде оставката като каза: Не искам да се лее кръв по площадите! Тази власт ми е дал народа, днес му я връщам, като си подавам оставката! велики думи на един велик човек! С тези думи Борисов написа новата ни история на честен и отговорен политик, милеещ за страната си!! Тези думи винаги ще се дават за пример и ще бъдат изучавани по история от следващите поколения!
129
12
 
8
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
Единствено Борисов от властимащите досега на практика се доказа като истински патриот и водач на българите, който работеше за благото на народа ни и просперитета на страната ни! По време на световна криза построи магистрали, метро, метростанции, подлези, надлези, детски градини, Дунав мост 2, спря катастрофалните за БГ проекти Белене и Бургас- Александруполис! Ограничи наркотрафика, тежката крими престъпност, бяха заловени и осъдени Брендо, Сумиста, Наглите! А когато през февруари олигархията организира платените протести и един възрастен човек беше нарочно ударен с камък по главата .
128
10
 
8
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
ББ ни направи една уважавана европейска държава при положение, че ни имаха за най-крадливата страна в ЕС и ни бяха спрели европарите по всички програми заради крадливото и некадърно управление на БСП, ДПС и НДСВ! При ББ ни даваха за пример като държава от ЕС с най-стабилната финансова политика редом до Дания и Германия, гласуваха ни 15 млрд ? за следващите 7 г. Очертаваше се стабилно финанс. бъдеще и просперитет за страната ни. Шефа на Европ. Инвест. Банка дойде лично при ББ и го похвали, като каза че новата инфраструктура ще ни докара нови инвестиции!
127
9
 
6
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
Спасението на България се казва Бойко Борисов. За 3,5 г. управление ясно се видя, че въпреки кризата, държавата ни стъпи здраво на краката си и благодарение на стабилната ни финансова политика, която ЕС постоянно даваше за пример, инвестициите се увеличиха! Новите магистрали ще доведат до още по-големи инвестиции! Ограничи се престъпния бизнес на крими контингента, на наркотрафикантите, заловени бяха Брендо, Сумистта! Само ББ може да превърне БГ в истинска европейска страна! Другите са алчни за власт ментета, клонинги на БСП, които работят за олигарсите и за родата си до 9-то коляно!
126
9
 
4
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
До 115В условия на световна икономическа криза у нас се строеше като за световно - завършена бе магистрала Тракия и най-важното: сега пътуваме по нея безплатно без ТОЛ такси, Метро, км метролинии, метростанции, Дунав мост 2, започна се Струма, направиха Южната дъга на Околовръсното, спряха фалиращите ни проекти Белене и Бургас-Ал-лис! В хазната имахме 7.8 млрда, имахме наред с Германия най-стабилната финансова политика в ЕС, не изтеглихме милиарди кредити, както направиха други страни от ЕС
125
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ti neptun i pluton znaes li kude sa VINETU ? MILICIONERSKA NAGLA NAHALNA MUTRA !
124
3
 
12
 
! Отговори
! преди 10 години
Любимото на Боко като се насе....е да иде и да застане пред вентилатора! Е не вървиш вече мутренце селско не вървиш!
123
5
 
15
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Грандоманчето от Банкя с една...луна не се задоволява.Виж ако беше нещо като...магистралка,можеше поне да...профучи с джипа,или да качи Лилето и тя да...дава акъл.
122
7
 
17
 
! Отговори
Burg преди 10 години
Бокич, тикво гадна, може ли такава наглост бе, може ли да обясняваш сега тука как едва ли не си спасявал човешкият род от страшни заплахи със своята велика сила-Спри се малко божество такова!Нашата планета я ремонтира сега по Юпитер и Марс ще ходиш.А, още нещо, на много хора е известен страха на това полубожество от тунели.Нали се сещате, че всичко след Ихтиман и Перник се лети...Не 366 дни горе, ами ако иска може и да не слиза!