Мотивите за вота: Лъжите и провалите във всички сфери

Лидерът на ГЕРБ пак предпочете социалните мрежи да обясни за вота
Обновена: 17 сеп 2013 11:59 | 17 сеп 2013 11:58,
46
Мотивите за вота: Лъжите и провалите във всички сфери
Борисов мотивира вота на недоверие. Снимка: архив, БТА

Мотивите за вота на недоверие, който ще внесе ГЕРБ в четвъртък срещу кабинета „Орешарски“, са „лъжите и провалът им във всички сфери“. Това стана ясно от пост на лидера на партията Бойко Борисов в социалната мрежа Facebook.

“Вчера взехме решение за вот на недоверие по цялостната политика на правителството на Тройната коалиция - БСП, ДПС и “Атака”. Мотивите за вота са лъжите и провалът им във всички сфери”, написа Борисов.

Още по темата

Както Dnes.bg вече писа, зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов обяви днес сутринта, че партията му ще внесе вот на недоверие в четвъртък.

"ГЕРБ иска вот на недоверие за цялостна политика на кабинета "Орешарски". Днес колегите ще разработят мотивите и вотът на недоверие ще бъде входиран най-вероятно в четвъртък", обяви пред Нова телевизия Цветанов.

Малко по-късно депутатът от левицата Корнелия Нинова обясни, че е право на опозицията да предприеме подобни стъпки.

Тя увери, че БСП и ДПС ще го отхвърлят, но отказа да се ангажира с прогноза за позицията на „Атака“ с мотива, че не може да говори от името на парламентарната група на националистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
2
 
! Отговори
Бля Бля преди 10 години
Мишоците доносници Боко, Гоце и компания потриват ръчички. Некадърници дори един вот на недоверие не могат да организират като хората.
35
2
 
2
 
! Отговори
haha преди 10 години
БСП и ДПС как се правят на бити ***-много добре знаят, че ЯТАКА ще гласува с тях, но да има малко съспенс не е излишно! Гадни, долни мекерета сте всички- и вие Трижди анти-хуманната содомитска коалицийка и ГЕРП предателите на народния вот!!! Всички сте за публичен разстрел пред ромските ви избиратели!!!
34
4
 
9
 
! Отговори
Che преди 10 години
Тия некадърници не оставиха правителството да работи и един ден без натиск и тормоз, а те направиха за 4 месеца толкова, колкото Борисов и компания не съумяха да направят за 4 години.Такова нахалство и безочие не съм виждал.
33
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
като имаш такива твърдения излез пред парламента като народен представител и се обоснови не да си коментираш по социалните мрежи и да се криеш като мишок. ***
32
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боце, Боцеее - с тоя вот единственото, което ще стане ясно е, че сте *** като ***..., но пък сте упорити и последователни в тъпотата си!!!
31
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Зда просперира БЪГАРИЯ.Всички са единодушни за членство ни в Европейския съюз, за което българите плащат повече от колкото получават. За да получаваме повече от ЕВропа задължително в управлението не трябва да участва националистическа партия/атака/ етническа партия /дпс/ и проруска партия /бсп/. Резултата е благоденствието ни през последните 23 години. Упорство на сегашните управляващи ще ни доведе до по-голяма разруха. Да се оттеглят споменатите партий следващите 10 години.
30
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лидерът на ГЕРБ пак предпочете социалните мрежи да обясни за вота---------------------------E, да! Така му е най-лесно... Защото е *** та дрънка и каквото и да каже все е някаква глупост.А така - в социалните мрежи някой умен, но беден, за някой и друг лев му пише мъдрости, които хората считат за негови.Хем изглежда културен, хем умен, хем хората си мислят, че има капацитет да води нацията.
29
5
 
10
 
! Отговори
Shark преди 10 години
Голямото наддаване за гласовете на АТАКА ще започне....сега!!!
28
2
 
13
 
! Отговори
Ъ преди 10 години
До ИВАНОВНе могат! То ГЕРБ си е НЕГОВАТА партия. ТОЙ каза, че да се разпадне Герб, значело да се разпадне той...
27
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Я сега да видим, как се пази правителство с малцинство!
26
8
 
23
 
! Отговори
c преди 10 години
Проява на интересно чувсто на хумор е, точно ГЕРБ да мотивират с "лъжи и неуспехи във всички сфери" решението си. "Ти па си мноо убав", както се казва. Единствените "успехи" на ГЕРБ бяха свързани с чадърите над наркопроизводството и разпространението на синтетика в България, защото както всеки имащ глава знае, ББ и ЦЦ имат дейно участие в тези схеми. Закривай!
25
2
 
5
 
! Отговори
info. преди 10 години
До РЕАЛИСТAбсолютно си прав!Но нека твоят коментар бъде и до: rаdioprestilkа
24
9
 
18
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 10 години
Пълен провал на СДС-арите, на ЦАР-истите, на БСП-арите, на ГЕРБ-аджиите и на всички онези малки продажници като ДПС, АТАКА и сини останки!24 години НИЩО! От зле та на по-зле!Едни и същи си играят на политика, а народа страда и мизерства... Е, по - голяма част от народа.... И до кога питам аз?! Време е да се лее кръв, защото друг изход от този омагьосан кръг НЕ виждам!
23
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гей парад ще подкрепи недоволните срещу кабинета Орешарски - Гей парад и антиправителстен протест в едно се подготвя трескаво за 21 септември. Организаторите са на мнение, че всички трябва да излязат обединени на улицата и да покажат, че са заедно, независимо от сексуалната им ориентация.
22
6
 
17
 
! Отговори
Имаш вересии преди 10 години
Сретене ,къде си?
21
12
 
20
 
! Отговори
Станишев преди 10 години
БКП от лъжи живее по принцип,оставка не може да искате тези неща се решават по партийна линия от ЦК на партията
20
6
 
14
 
! Отговори
info. преди 10 години
До rаdioprestilkаНе си ми отговорил на въпроса?И за каква хунта ми говориш като и самия борисов е от нея?
19
1
 
4
 
! Отговори
qur4u преди 10 години
Опссссссссссссс, сбъркал съм статията:)) Пардон!
18
1
 
6
 
! Отговори
qur4u преди 10 години
Ти меня уважаваш ли *** ся??? Хлъццц!!! Ей гарсон, дай още по едно!
17
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боко,забрави ли ти по колко пъти на ден си сменяше мнението?А оново плашило,киликанзера Цветанов колко мръсотии сътвори?И вие и сегашните сте едни същи ***!