Сложиха зам.-министър на инвестиционното проектиране

Джейхан Ибрямов е бил политически съветник в кабинета на лидера на ДПС
Обновена: 17 сеп 2013 17:10 | 17 сеп 2013 16:45,
69
Сложиха зам.-министър на инвестиционното проектиране
Снимка: архив, Булфото

Със заповед на министър-председателя Пламен Орешарски на длъжността зам.-министър на инвестиционното проектиране е назначен Джейхан Ибрямов, съобщиха от правителствената информационна служба.

Ибрямов е бил политически съветник в кабинета на председателя на ДПС. В периода ноември 2009г. – ноември 2012г. е председател на Младежко ДПС, а преди това е бил и зам.-председател на младежката структура.

От август 2007 г. до ноември 2009 г. Ибрямов е бил изпълнителен директор на Сдружение „Толерантност“, а от ноември 2003 г. до юли 2007 г. е заемал поста проект мениджър във Фондация „Либерална интеграция“.

В периода август 2003 г. – октомври 2003 г. е бил главен специалист в Дирекция „Спорт и здраве“ в Министерството на младежта и спорта. 

Джейхан Ибрямов е завършил политически мениджмънт и публични политики в Нов български университет.

Преди това придобива магистърска степен в Национална спортна академия „Васил Левски“ в София, а бакалавърската си степен -  в Техническия университет „Ангел Кънчев“ в Русе. Владее турски и английски език.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма я вече България. Това тук е Румелия с население ***, *** и турци. Шефа на това сборище е доган ченгесъ!
40
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В Бургас за областен координатор на ДПС са назначили Сабри бей.Той е брат на терориста участвал във взривяването на влака на гара Буново.Загинали са и невинни деца.Същия Сабри на времето е поставил бомба в курорта Дружба.По някакво чудо бомбата не е избухнала.Е какви да се наричат тогава тия властимащи?.ДПС управляват страната.Назначенията са под диктовката на Доган.Дончева и тя е заявявала,че Станишев най редовно ходел да се допитва до Доган.
39
0
 
19
 
! Отговори
Не разбрах, преди 10 години
на турски или на английски ще трябва да водя евентуална кореспонденция с този човек? Орешарски да публикува заповедта за назначаването му със съответното уточнение. Така, някой не разбрал ще пусне заявление на български и айде после отиде обжалване на мълчалив отказ, а то недоразумение-просто не уцелил езика за кореспонденция.
38
0
 
22
 
! Отговори
clearly преди 10 години
Назначаването на доверен човек на Доган в ръководството на новосформираното министерство, което се очаква да координира големите инвестиционни и инфраструктурни проекти, е знаково за разпределението на сферите на влияние в новата коалиция БСП-ДПС, подкрепена от Атака.
37
0
 
10
 
! Отговори
Clearly преди 10 години
През 2002г. се запознава с новата секретарка на Ахмед Доган, Биршен Яхова. Следват години на тихо ухажване до предизборната кампания през 2009 година, когато пътуват много по цялата страна, когато и пламва искрата. Следва годеж и тежка сватба през 2012година. Един от първите, които научили за това, разбира се, бил лидерът Ахмед Доган. Зарадва се и ни пожела да сме щастливи, споделя Джейхан, цитиран от в. 24 часа. Според други публикации той е отказал да стане кум.Назначаването на доверен човек на Доган в ръководството на новосформираното министерство, което се очаква да координира голе
36
0
 
8
 
! Отговори
Clearly преди 10 години
Минал е през всички стъпала от редови член на младежката структура до съветник на Ахмед Доган в парламента. В негови изказвания той не крие желанието си засериозна политическа кариера, с което обясняват и оставянето на -ОВ във фамилното си име, с цел по-добре приемане извън движението. Според цитати в медиите негови кумири са (освен Доган) Чърчил и Маргарет Тачър. Името на Ибрямов беше спрягано като потенциален заместник на Доган през 2012г. когато лидерът Доган обсъждаше оттеглянето си.През 2002г. се запознава с новата секретарка на Ахмед Доган, Биршен Яхова. Следват години на тихо уха
35
0
 
6
 
! Отговори
Clearly преди 10 години
Ето и част от неформалната биография на Джейхан Ибрямов:Джейхан е роден в Търговище, завършил е математическа гимназия, а след това специалността Кинезитерапия в Русенския университет и втора магистратура Политически мениджмънт и политически науки в Нов български университет. През 2002г, работи в организационния отдел на централата на ДПС. Забелязан е от председателя Доган като перспективен младежки лидер, и логично заема председателския пост на младежката структура.Кинезитерапевтът Джейхан Ибрямов не крие политическите си амбиции. Минал е през всички стъпала от редови член на мл
34
1
 
18
 
! Отговори
А като се сетя, преди 10 години
че за една нощ махна титуляра на същото това министерство, обществено непригоден бил, този си е направо извън всякакви рамки и сега питам- Орешарски, с какво се друсаш, бе човек?!
33
1
 
15
 
! Отговори
българин преди 10 години
За английския, че го владее, вечи ми стана ясно - откъде, но не мога да разбера - турския, откъде го е научил - БЪЛГАРСКИЯ МИНИСТЪР! *** българското правителство! Орехов, на твое-място, щях да се гръмна публично, пред министерския съвет! Така - поне, щях да остана в историята на държавата, която затри, че последният й Министър председател не е целувал чужди ***! Избърши си устата бе, ***!!!
32
1
 
20
 
! Отговори
един преди 10 години
Леле мале още един ЕКСПЕРТсе пръкна какво експертно CV само
31
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И освен всичките си дипломи от псевдо-университети, един с един които нямат общо е мъж на секретарката на доганчо....
30
1
 
18
 
! Отговори
qur4u преди 10 години
И хем знаят, че народа ще избеснее като го види това назначение ама хич не им пука. Баси наглостта!
29
1
 
13
 
! Отговори
манго преди 10 години
левски го предал поп,а българи продадоха България вижте се ве ***,що за исчезващ Матриял сте,и после ***,турците ви виновни,стадо неуриетирано....
28
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е хубо, де, мое ли да сме толко проста нация, поддадохме се на интригите Станишеви и Пеевски и поднесохме на тепсия отново властта на Доган. Няма такъв *** народ, Сокола умира от смях по цял ден.
27
1
 
18
 
! Отговори
qaserty преди 10 години
Единственото нещо което прави правителството,с назначението на Пеевски и другите сега е да затвърди кражбите на доган!!!!!!!!!!!
26
1
 
17
 
! Отговори
--- преди 10 години
Бакалавър - кинезитерапевт. ***!
25
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Че за какво му е български, в повечето министерства вече преминаха на турски. Важното е, че е изучил масажите добре и умее да масажира качествено Доган преди любовната игра, а и след изморителен хидроинженерен ден. Боже, боже, защо ни наказва така, толкова ли сбъркахме, че няма край тази агония
24
1
 
23
 
! Отговори
българина преди 10 години
Министъра на новото министесртво е от ДПС и сега и заместника е от ДПС. Всички поръчки над 9,7 млн лева минават през това министерство , това ако не е предатество от страна на Станишев не знам какво друго може да е ....
23
1
 
25
 
! Отговори
Stanko преди 10 години
Женен е за дългогодишната секретарка на почетния председател на движението Ахмед Доган - Биршен. Край на цитата. Аййй Честито!
22
1
 
17
 
! Отговори
qaserty преди 10 години
.........бакалавърската си степен - в Техническия университет Ангел Кънчев в Русе. Владее турски и английски език,Български език не!