"Атака" се набърка в нов скандал: Гони СКАТ от НС

Екипи на телевизията пречели на националистите да работят
Обновена: 2 окт 2013 12:27 | 2 окт 2013 12:11,
122
"Атака" се набърка в нов скандал: Гони СКАТ от НС
Сидеров не коментира скандала, не пожела да говори и за вота на недоверие. Снимка: архив, Булфото

Пореден скандал се разигра в кулоарите на парламента между депутати от "Атака" и журналисти от телевизия СКАТ.

В целия хаос бяха намесени и служители от пресцентъра на Народното събрание, след като депутатът националист Димитър Димов се развика на един от парламентарните чиновници.

"Или си свършете работата, или се махайте оттука", крещеше той.

Депутатът настояваше шефът на парламентарния пресцентър Христо Краевски да слезе веднага при атакистите.

След няколкоминутен разговор - груб и на висок тон, стана ясно, че националистите искат да бъде изгонен екип на телевизия СКАТ.

"От други журналисти да сме се оплаквали", ядоса се Димов и се възмути, че екипи на бургаската телевизия се допускат до сградата на парламента, за да пречат на работата на националистите.

След още няколко тиради шефът на пресцентъра на НС помоли всички журналисти да се дръпнат от пътя на "Атака".

"Ще дам изявление, когато имам да кажа нещо", включи се и Волен Сидеров, който излезе от стаята на парламентарната си група.

Той обясни, че е бил пределно ясен в пленарната зала и няма какво повече да каже по темата за вота на недоверие.

Помощ на Сидеров в опита му да се измъкне от журналистите оказваше депутат от "Атака", който разбутваше насъбралите се репортери.

Журналистите обаче се възмутиха от факта, че народни представители се опитват да изгонят репортери.

Димитър Димов обаче веднага контрира и отново се върна на темата за СКАТ: "Вие знаете ли, че тази телевизия праща мутри пред дома ми", обърна се той с въпрос към репортерите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Малко са ти мутрите щом си още жив и мърдаш, трябва едно снайперистче ... руско .. дето преди бая работа свършиха, то опадаха круши, мруши, павлов, мавлов ... а пък Сидер Ага навремето беше говорител на Павлов ... да не го фитнат и него сега .. както много си навири турския нос.
100
3
 
14
 
! Отговори
Учуден преди 10 години
Болен не е виновен виновни са интелектуалните инвалиди дето го изпратиха в Парламента!!!
99
3
 
12
 
! Отговори
Uzunow преди 10 години
много пъти съм споменавал,4е волен е 4овек с умствена 'шизофрения.бспвкараха турсите в парламента исзега ште им сьрбат попарата.4акат догодина да си вкарат евродепутати в евросьиза
98
7
 
6
 
! Отговори
папарацо преди 10 години
който не може да работи друго - става репортер
97
4
 
29
 
! Отговори
к преди 10 години
Най-скандалното за гласоподавателите на Сидеров е, че той си живее суперлуксозно в пълен контраст с театралната си загриженост за бедняците, върху чието нещастие е изградил комфортното си битие на политик, разхождащ се из най-скъпите кръчми на Европа.
96
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Darko DarkovНяма кой да ги накаже, само кърлежи навсякъде.
95
7
 
30
 
! Отговори
сик преди 10 години
Крещаха? Ами Атака друга форма на изразяване и комуникация не владеят.
94
2
 
27
 
! Отговори
Патриота преди 10 години
Та какво е направил г-н Сидеров и неговите хора.Не ви ли мина през ум че може да са се напили от мъка за майка България?
93
4
 
28
 
! Отговори
Владимир преди 10 години
Абе няма ли кой да го арестува тоя луд *** предател и да го тикне в затвора или в лудницат абе?! Наглоооост ама наглооост! що говориш така Сидер АГА когато си пред камерите? Ако те видя на живо ще бягаш като насрана *** барабар с твойте бабити от твойта продажна партия Сидере!!! Гадна ***!!! ВЪРВЕТЕ СИ В ТУРЦИЯЯЯ ПРИ ИСТЕНСКИТЕ ВИ БРАТЯ!!!!!!!!!
92
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако Атака някога влезне в парламента значи сме много ама много зле като народ и нация!Аман от ***!После защо сме имали такива хора в парламента?!СРАМ ЗА ВСИЧКИ НАС!
91
10
 
42
 
! Отговори
nemam nervi преди 10 години
Пази боже сляпо да прогледа--ако не беше тая телевизия да даде трибуна на това *** волен щеше да си остане неизвестен фотограф
90
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този е вреден за България. Трябва публично да бъде обесен пред парламента. Не си падам по екзекуции, но за неговата лично ще отида да гледам и да го освирквам до като се люлее на бесилото.
89
7
 
38
 
! Отговори
Прост чиновник преди 10 години
Тоя шизофреник тотално се е побъркал -не СКАТ,а него и 22-та около него трябва да изгонят НЕЗАБАВНО!!!Лъжци,мошеници и скандалджии да ни управляват -срам и позор за такава власт!Тя НЕ Е НАРОДНА - тя е антинародна! От пиене,банкети,хойкане и скандали остава ли им време на тия да работят и с какво им пречат точно СКАТ?! Ала-бала! Това е заяждане на дребно,г,син Миков!Отвори си тефтерите и си изгони бетерите!Вече цяла Европа ни се смее, чакайте цял свят да ни вземе на присмех и подигравка!Чиба!
88
7
 
50
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Какъвто е лидера, такива са и депутатите му!
87
11
 
15
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Каквото...повикало,такова...отговорило.На вчерашна пресконференция на...фронтоваците, ,Валерката с хитрите очички,лично изгони репортерите на телевизия Алфа.Естествено че и репортерите на Скат ще...уперат пешкира.Пръв яде попарата на Сидеров в Паламента,набеденото репортерче на...шараните т.н.Тео,после цял месец му...ляха куршум за уплах и не посмя да припари в кулоарите.О темпора,о морес;някой се считат за по-големи от...микрофона на Валерката,ама като влезе...дупетатче в парламента ще връща.
86
6
 
46
 
! Отговори
stariadub преди 10 години
Волене другия парламент си аут, като Яне ще си правите дудуци заедно, искам тогава да те видя дали ще си толкова отворен, парите не са най-важното, важното е че ще останеш като опредател в историята....*** и турския сериал, Атака, националния фронт , пък той му бил кум...боли ме ура ,заминаваш в небитието като ***
85
1
 
39
 
! Отговори
Петров преди 10 години
Не трябва изобщо да им се обръща внимание на тези ненормалници!Те започнаха да се мислят за много важни и колкото повече им се обръща внимание,толкова повече си вирят носовете!Имат си телевизия - нека си говорят там ! Който иска - нека ги гледа!Аз не искам!
84
18
 
13
 
! Отговори
Darko Darkov преди 10 години
Волен това Волен онова.....Но всички други са замесени в ограбването на Българиявсички били на власт са замесени в схеми БЕЗНАКАЗАНО
83
33
 
8
 
! Отговори
ТУРЧИН преди 10 години
МАЧКАЙ ВОЛЕНЕ НИЕ СМЕ С ТЕБ ,,СКАТ СА ...ПРАВЕШТИТЕ СА НА БЪЛГАРИ ,,КИРКОРОВЦИ
82
4
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Като ти изпращат мутри Воленчо, скрий се под масата!