Брюкселският ресторант: спряхме им алкохола, предложихме вода

Нямало е проблем с плащането на сметката, не е викана полиция
Обновена: 2 окт 2013 14:05 | 2 окт 2013 09:02,
114
Брюкселският ресторант: спряхме им алкохола, предложихме вода
Снимка: архив, Булфото

Имало е инцидент с 22-ма български политици в елитния ресторант в Брюксел „Къщата на лебеда“, но не е имало проблем с плащането на сметката.

Това заяви пред Нова телевизия пресаташето на ресторанта Оливие Гилис.

След като парламентарната група на „Атака” беше на работно посещение в Брюксел миналата седмица,  в антиправителствения сайт Noresharski.com. се появи информация, че депутати от „Атака“ са вдигнали скандал в реномиран ресторант в Брюксел.
 
„Те си прекарваха чудесно тази вечер, вечеряха и в края на вечерята като че ли прекалиха със доброто настроение”, коментира пред Нова телевизия Гилис.

„Те наистина имаха страхотна вечер, докато не  започнаха да хвърлят тапи. А това е нещо, което ние не приемаме като поведение от нашите гости”.
 
Според Оливие Гилис българските депутати прекалили с алкохола, така че от ресторанта отказали да им сервират повече.

Още по темата
„Трябваше да ги спрем, като им кажем, че ще им сервираме само вода, което не се случва често, но когато се случи, сме длъжни да кажем на клиента си, че не можем да му сервираме повече алкохол. Някои от тях напуснаха, защото им казахме, че ще пият вода, или ще трябва да напуснат. Затова помолихме тези, които останаха да платят сметката. Защото в такива случаи трябва да помолим клиентите да платят сметката и те платиха и си тръгнаха”, заяви Гилис. По думите му не е имало проблеми с плащането на сметката.
 
„Някои от тях напуснаха мястото, когато им казахме, че няма да сервираме повече алкохол, затова помолихме останалите да платят. Така че трябваше да ги задържим в ресторанта за малко, казахме им – не е защото не сервираме алкохол, трябва да платите, отне няколко секунди  и те платиха. И така инцидентът приключи. В противен случай щяхме да повикаме полицията, но не се наложи”, обясни пресаташето.
 
От ресторанта са категорични, че не е викана полицията, защото не е имало нужда.
 
Предишната вечер депутатите вечеряли в друг ресторант от същата верига и не е имало никакви проблеми.

Гилис не си спомни колко е била самата сметка, но Нова тв цитира управителя на същия ресторант, който бил посочил сумата от 1300-1400 евро.

Националистите категорично отрекоха да има подобен случай. Според представители на „Атака” това е пореден опит да се вкарат депутатите й в скандал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още по темата: атакаБрюксел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
0
 
2
 
! Отговори
Shop преди 10 години
Така казват всички за Джуджето - държи се като ***, но иначе плаща щедро, и големи бакшиши оставял.
93
2
 
4
 
! Отговори
Генчу преди 10 години
Те наистина имаха страхотна вечер, докато не започнаха да хвърлят тапи"хахахаПростите бЪлкански тапири от атака мятат тапи по сервитьорките...И тея прости тапири упраляват страната.... Бах мааму :(((
92
1
 
2
 
! Отговори
The wizard преди 10 години
Избирате си ***. Управляват ви ***. Не се оплаквайте.
91
1
 
2
 
! Отговори
nayna преди 10 години
VOLEN = *** zasto ni izlagash i ti be? Trqbva da te integrirame v Bulgariq kato ostanalite ***.
90
18
 
6
 
! Отговори
дядо йоцо преди 10 години
всичко това са измишлотени. атака са отговорни хора. волен е патриот и герой.
89
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Яденье, пиенье сех и чалга-простотии! Те т'ва е живота бракя чалгаре!От утре ще гласувам за тиа, дека пиат най-млого!Удри ***! Сакам оня *** - сър Гея да ми фръга гьобек, а я да пиа млого!Нали ша му гласувам за 20 лева - ми то бес паре...!
88
4
 
35
 
! Отговори
м преди 10 години
Най-скандалното за гласоподавателите на Сидеров е, че той си живее суперлуксозно в пълен контраст с театралната си загриженост за бедняците, върху чието нещастие е изградил комфортното си битие на политик, разхождащ се из най-скъпите кръчми на Европа.
87
2
 
43
 
! Отговори
Имам преди 10 години
Аз не вярвам г-н Сидеров да е употребявал алкохол.Според Корана това е голям грях.
86
3
 
27
 
! Отговори
Минува42 преди 10 години
На какви се правят тези лакеи от ресторанта? От къде на къде ще спират на Волен Сидеров алкохола? И как така ще му нарушават депутатския имунитет като не му дават да цели другите клиенти с тапи? Ще извикат полиция ама друг път, всички в строй пред ресторанта заедно с полицаите ще трябва да му се извиняват после!
85
3
 
34
 
! Отговори
Местан преди 10 години
ДПС се разграничава от действията на Атака в Брюксел.Ние не сме им давали пари за алкохол , а за шербет и баклава!
84
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** ОСТАВКА!!!!
83
4
 
30
 
! Отговори
Патриот преди 10 години
Та какво е направил г-н Сидеров и неговите хора.Не ви ли мина през ум че може да са се напили от мъка за майка България?
82
4
 
13
 
! Отговори
ГЛАВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ преди 10 години
В КАЧЕСТВОТО СИ НА ГЛАВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ НА ТОАЛЕТНАТА НА РЕСТОРАНТА МОГА ДА ПРИВЕДА СЛЕДНАТА СТАТИСТИКА: 22-МАТА БЪЛГАРСКИ ГОСТИ СА ПОСЕТИЛИ ТОАЛЕТНАТА 32 ПЪТИ ПО МАЛКА И 2 ПЪТИ ПО ГОЛЯМА НУЖДА!КОМЕНТАР: ОСТАВКА! ЗА ХОРА, КОИТО ХОДЯТ ПО МАЛКА, ЧЕ И ПО ГОЛЯМА НУЖДА, НЯМА МЯСТО В БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ! ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА!
81
5
 
27
 
! Отговори
COMMUNE преди 10 години
За кой път В/Болен Сидеров и"неговата орда",се забъркват в гаменски скандал?
80
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Айде бе.Колко от вас не са правили мизерии пияни?! Типично за българина да прекали с пиенето.
79
2
 
9
 
! Отговори
Dublin преди 10 години
Basi...i az za teia......!!!!...glasuvah 2009...Puk i rodninite navih!!!
78
6
 
24
 
! Отговори
Spiro преди 10 години
"Когaто ГЕРБ си прaвихa пир преди 1-2 месецa 3 денa нищо не кaзaхте нaли"И какво общо има ГЕРБ с тази невероятна простотия от страна на Атака?! Или всяка една простотия на Атака и БСП ще я оправдваме с ГЕРБ? Нещо не разбирам логиката?
77
6
 
26
 
! Отговори
Spiro преди 10 години
И така като чета казаното от дипломатичното франсе, на чист български един може да се преведе по следния начин:1. В реномирания ресторант са пристигнали 22-*** простаци, които са се напили като прасета.2. Започнали са да буйстват, и да правят простотии вследствие на изпития алкохол.3. Наложило се е да им направят забележка, и да спрат да им сервират (което е крайна мярка в подобни заведения, която вероятно се е налагала 1-2 пъти в цялата история на ресторанта!!!)4. Простаците са се опитали да се изнесат без да плащат, и да направят "бомба"5. Имало е спречкване и явно се е наложило п
76
7
 
22
 
! Отговори
Бръчков преди 10 години
Атака се орезилиха за пореден път ! Трагедията е , че от тези маскари зависи работата на НС , от друга страна е хубаво , че повече парламент няма да видят след следващите избори ! Единственото им постоянство и което им прилягаше е да бъдат лакеи на Тиквеника и компания !
75
9
 
33
 
! Отговори
До лудия под масата преди 10 години
Ей,брато...На следващите избори(когато и да са те) ще гризнеш много яко дръвцето-ще вземеш не повече от 0.000000000000000001% гласове!Така да знаеш!Да видим тогава как деничка ще ти бие шута по ***,щот' тогава няма да имаш повече парички и няма да си й нужен!Народни пари,от държавната субсидия дето сладко-сладко си ги папкаш!Пари от гърба на народа...!Готви се за трудовата борса,бате...Че като гледам нямаш и никаква професия!Мале,мале...