Не съм давал нареждания на Златанов. Никога!

Борисов не се притеснява, че може да стане обвиняем заради тефтерчето
Обновена: 11 окт 2013 15:08 | 11 окт 2013 11:06,
173
Не съм давал нареждания на Златанов. Никога!
Снимка: Булфото

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов беше категоричен, че никога не е давал нареждания на бившия председател на Комисията за установяване и предотвратяване на конфликт на интереси Филип Златанов.

"Никога не съм му давал. Никога! Нито съм виждал това тефтерче. Това тефтерче е една манипулация", възмути се Борисов. В тефтерчето на Златанов присъстваха записки, в които се казваше "да се удари" дадена фигура, а тези действия трябваше да бъдат съгласувани с Б.Б, Ц.Ц, и И.Ф.

"Искра Фидосова си отиде, защото стилът й е такъв. Затова съм я помолил да си отиде. Тя не трябваше да бъде кандидат-депутат”, заяви Борисов на въпрос на Dnes.bg защо си е отишла Искра Фидосова малко след избухването на скандала със Златанов.

Още по темата
Борисов отново обясни, че въпросното тефтерче трябва да се коментира, след като излезе цялото, а не само фрагменти от него.

"Защо не го пуснаха цялото? Това, което е безспорно ясно, е, че по случая "Хохегер" има тотален конфликт на интереси. И там няма инициали. Нека да приключим Хохегер, там е ясно и категорично и виновникът в Австрия е в затвора”, заяви Борисов.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че изобщо не се притеснява, че може да стане обвиняем заради тефтерчето на Златанов.

В това тефтерче са само депутати от ГЕРБ, от президентството или мои приятели от Реформаторския блок, няма от БСП и ДПС. Така че някой, когато ги е правил тези работи, е работил и срещу мен, коментира експремиерът.

"Аз се казвам Бойко Борисов и вече 15 години хората знаят как се казвам", каза Борисов на въпрос дали се разпознава като Б.Б.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
2
 
! Отговори
съдник преди 10 години
До електорат матряловНе споря с теб, а допълвам разсъждението ти!Според мен, за това е отговорен Министърът на вътрешните работи (по онова време), Председателя на ДАНС (по онова време), шефа на НСО (по онова време), всичките назначени от или по предложение на "подслушвания", в случая.
74
6
 
2
 
! Отговори
електорат матрялoв преди 10 години
Аз съм платена писарушка изпратена тука от "ПОЗИТАНО"20.Целта ми е да саботирвам сраведливият обществен гняв ,манипулирвам общественото мнение и симулирвам някаква подкрепа на смехотворното ни правителство която тук хич я няма (те феновете на БСП не са по компютрите).Ще ме видите тука в този сайт с много НИКОВЕ но като цяло стилът ми е един и същ и ако се вгледате ще ме разпознаете.Репертоара ми е да плюя по протестиращите,да внушавам че са платени от ГЕРБ ,ДА ОМЕРЗЯВАМ И ОПОРОЧАВАМ ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ПРОТЕСТА
73
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да бе! Не си давал нареждания....Верваме ти.
72
1
 
1
 
! Отговори
съдник преди 10 години
До електорат матряловСъгласен съм с теб!Не е точно измяна, ама е състав на престъпление. Да това трябва да се разследва. Освен двата варианта, които си посочил може да е в резултат от шпионаж, т.е. чужди служби да са подслушвали Премиера. Кой трябва да противодейства на такива деяния, според теб?!Обаче, ако едни действителни обстоятелства са установени чрез извършване на престъпление, това значи ли, че не са били установени или, че не са обективни?!
71
5
 
1
 
! Отговори
сссссс преди 10 години
Имам един въпрос? Ако,всички така наречени "поръчани" са от едни и същи хора в случая /И.Ф.,Ц.Ц. и Б.Б./ за какво му е на Златанов непрекъснато да си ги пише в тефтерчето,нали знае кой ги е "поръчал! ....... Същия шум вдигнаха с подслушваниятя и го раздухаха до безумие.Сега по същия начин и с тефтерчето,поредното активно мероприятие. А, най- вече си мисля че още един стана милионер /ф.з./ По какъв повод ,изведнъж му направиха обиск и хоп - тефтерче!
70
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не сме за парламентарна, а за президентска република. Ако я караме така и 250 години няма да се оправим. Президентска република - значи един отговорен за ръководенето на държавата, ликвидиране на професията депутат, обединяване на народа и излизане от политическия цирк.
69
1
 
7
 
! Отговори
съдник преди 10 години
До Petko78Защото Петко, Цацаров не разследва!Защото Петко, не може Станишев да бъде разследван за дейността на жена му на Станишев!Защото Петко, в закона има упоменати компетентни органи, състави на пресъпления, процесуален ред. И не може Петко да разследва Иванчо, защото не му харесвала жената на Иванчо. И защото България не е ни на Станишев, ни на Борисов, ни на Петко бащиния!Дали ме разбра?!
68
3
 
6
 
! Отговори
роко преди 10 години
Бойка Близалката, прилича на карикатурен герой някакъв
67
3
 
8
 
! Отговори
роко преди 10 години
Тоя *** вярва ли си!?! Тиква куха проста и комплексирана!
66
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"За да ти е гадно, гербераст ***!"Хаха, класически бспар-*** и злобен
65
4
 
4
 
! Отговори
Petko78 преди 10 години
Защо Цацаров не разследва Станишев и наглата му жена Моника по аферата Хохегер, където крадливото семейство открадна над 800 000 евро от българите с номера "консултантски услуги" ?
64
3
 
4
 
! Отговори
Petko78 преди 10 години
Защо Цацаров не разследва Станишев и наглата му жена Моника по аферата Хохегер, където крадливото семейство открадна над 800 000 евро от българите с номера "консултантски услуги" ?
63
4
 
5
 
! Отговори
kanibalo преди 10 години
BOKO , TIKWO , idi se zastreliai naprawo kwo se obiasniawa6...
62
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Я кажи един лош закон на Дянков
61
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ми защото най-плоската логика ги движи.Замерят се неистово с каквото намерят под ръка.Ние тука си филособстваме,а *** нещата се решават на маса по- най просташкия начин.Ако имаше с какво да замери Станишев щеше
60
4
 
10
 
! Отговори
За затвора е !! преди 10 години
Токлова ми е гаден този, толкова подло и двулично същество е че просто нямам думи. Колкото вреди нанесе на България този *** за 4 год. другите за 23 не го направиха. Заедно с Дянков съсипаха и ограбиха държавата!!!
59
1
 
4
 
! Отговори
съдник преди 10 години
До Анонимен (66)Да допуснем, че това е целта на изнесените записи от СРС - та, за да може да се каже "ми то аз съм подслушван, значи не подслушвам аз"?Или да допуснем, че това също е механизъм, използван за вътрешнопартийни цели, както тефтерчето?Или да допуснем, че на някой от подслушвалите му е писнало и решил да изобличи поръчителите?Защо все по "най- плоската" логика ги мислите тези неща?!
58
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какви процесуални критерии за незаконноста на бюлетините в Костинброд и връзката им с герб са налични?За едното твърдение може да сме по либерални, за другото (легитимността на изборите) следваме буквата на закона.Явно критериите са субективно плаващи, пък субективния елемент е в ръцете на наши хора
57
0
 
5
 
! Отговори
съдник преди 10 години
До АнонименЕ щото по "гербаджийски" няма безспорни неща, та вие от сутрин до вечер се чудите: "аз ли съм или не съм?", "присъствам ли или не присъствам?", "това тефтерче ли е или не" и т.н Критериите за безспорност не могат да бъдат нито "комунистически", нито "демократски", те са процесуални критерии.
56
5
 
5
 
! Отговори
Аз,който сгреших преди 10 години
Герберастите ако мислят, че пак някога ще управляват ама много жестоко се лъжат:)Аз съм един от многото излъгани, които докараха хунтата-Герб на власт,гласувах за тях и много ,страшно много ме е яд, но на предните избори си поправих грешката ,като докарах 5 човека да гласуват за БСП. А на следващите ако има предсрочни ще докарам двойно повече за БСП.По-малкото зло е БСП.