Не съм давал нареждания на Златанов. Никога!

Борисов не се притеснява, че може да стане обвиняем заради тефтерчето
Обновена: 11 окт 2013 15:08 | 11 окт 2013 11:06,
173
Не съм давал нареждания на Златанов. Никога!
Снимка: Булфото

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов беше категоричен, че никога не е давал нареждания на бившия председател на Комисията за установяване и предотвратяване на конфликт на интереси Филип Златанов.

"Никога не съм му давал. Никога! Нито съм виждал това тефтерче. Това тефтерче е една манипулация", възмути се Борисов. В тефтерчето на Златанов присъстваха записки, в които се казваше "да се удари" дадена фигура, а тези действия трябваше да бъдат съгласувани с Б.Б, Ц.Ц, и И.Ф.

"Искра Фидосова си отиде, защото стилът й е такъв. Затова съм я помолил да си отиде. Тя не трябваше да бъде кандидат-депутат”, заяви Борисов на въпрос на Dnes.bg защо си е отишла Искра Фидосова малко след избухването на скандала със Златанов.

Още по темата
Борисов отново обясни, че въпросното тефтерче трябва да се коментира, след като излезе цялото, а не само фрагменти от него.

"Защо не го пуснаха цялото? Това, което е безспорно ясно, е, че по случая "Хохегер" има тотален конфликт на интереси. И там няма инициали. Нека да приключим Хохегер, там е ясно и категорично и виновникът в Австрия е в затвора”, заяви Борисов.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че изобщо не се притеснява, че може да стане обвиняем заради тефтерчето на Златанов.

В това тефтерче са само депутати от ГЕРБ, от президентството или мои приятели от Реформаторския блок, няма от БСП и ДПС. Така че някой, когато ги е правил тези работи, е работил и срещу мен, коментира експремиерът.

"Аз се казвам Бойко Борисов и вече 15 години хората знаят как се казвам", каза Борисов на въпрос дали се разпознава като Б.Б.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След категоричното отричане на Борисов за тефтерчето, дойде новината, от Бриджит Бардо (Б.Б.) е признала, че това са нейните инициали! Но тя е искала защита на кучетата в София, а пък герберите не разбрали и се заели с техните *** от партията си!
34
1
 
7
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 10 години
Е*ем ти и тфетерите... Доакто си парвите вътрекомунистическите си разпри... държавата зачезва заедно с народа...
33
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БУДА е пълен загубенякОс ран до ушите и пак си наваля небивалиците и се опитва с неговата примитивна логика да ни обяснява светаВ момента БУДА е в ролята си на шута,който се прави на ударен
32
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бббббб е много *** ***! Днес пак се ***. Реално си призна кой е бб от тефтера - Бойко Борисов!
31
2
 
15
 
! Отговори
sx преди 10 години
Спокойно Бойко, знаем, че си чист като сълзица...И ти и Цецо Умното сте от чисти по-чисти.
30
0
 
6
 
! Отговори
info. преди 10 години
Флашки, тефтерчета,спорове!Това за мен не е парламент,а по - скоро съдебна зала от която няма смисъл!?Това ли са нещата който трябва да разисквате в парламента??Вижте хората!Вижте как са облечени и какви пари получават!Бг в момента е държава в която живеят бедни(работещи),и много бедни(безработни и пенсионери)БЪЛГАРИНА В МОМЕНТА Е ТУРИСТ БЕЗ ПАРИ,В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА!
29
1
 
6
 
! Отговори
анон преди 10 години
До байчото и сега се палят и самоубиват! с тая разлика че Станишев не врещи сега че е заради Борисов!
28
11
 
2
 
! Отговори
Смешници преди 10 години
Бог Борисов ще ви ЦВъка в ЦВъкалата на всички интриганти и ***! Още малко...
27
1
 
7
 
! Отговори
съдник преди 10 години
До Курдо КоляновНяма значение какво можеш ти - съдейки по начина ти на разсъждение, възможностите ти са почти неограничени ни от логика, ни от закон, ни от морал. Този, който е направил записите в тефтерчето е потвърдил автентичността и авторството, а какво можеш ти и какво мислиш е ирелевантно към наказателната отговорност на трети лица. Или и като един друг си мислиш, че именно твоето мнение е общественото мнение?!
26
0
 
7
 
! Отговори
съдник преди 10 години
До SpiroСпиро, виждам, че ти е трудно да се ориентираш в процесуалния закон, ама в Република България има само един действащ НПК. А кой ми е коалиционен партньор, дали ми е коалиционен партньор и дали въобще политическите ми пристрасти са такива, каквито ми ги приписваш, то това определено не е твой проблем. Бъркането на желаното, или нежеланото с обективната истина, обаче ти е проблем, но форума не е мястото, на което можеш да го решиш.
25
10
 
2
 
! Отговори
Курдо Колянов преди 10 години
до СЪДНИК Това тефтерче и аз мога да го напиша .....Зависи дали удавниците ще го приемат за подходящата сламка !p.s. ти от кои кратуни си ?
24
4
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
ТОЗИ Е ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ И ПЛЮВАЧ И НЕ СТРУВА ЕДНА ЛУЛА ТЮТЮН.***.ЗАЩО ЛИ Е ОЩЕ В ПАРЛАМЕНТА,ТОЗИ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ДЕПУТАТ,ЗАЩОТО Е НЕГОДЕН ЗА ТАКЪВ,КАТО ВОЙНИК,КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВОЙНИК,НО ТОЗИ Е МУТРА И МАФИОТ.
23
0
 
13
 
! Отговори
Ok! преди 10 години
В този парламент от месеци не вършат никаква работа. Занимават цялата държавава с Пеевски, с тефтерчета. И това се прави с една цел, народа да продължава да бъде разделен. Защото ако народа се обедини, на милите ни политици ще им запари под г..за. Вместо да се разправят, като в махленска кръчма да вземат да решат проблема с бежанците. Че скоро време Париж ще ни се стори мил спомен.
22
4
 
10
 
! Отговори
байчо преди 10 години
До АнонименКолко ти платиха бе ***,нещастните хора се палеха за добър ден,по твойта логика Бойко и той трябва да се самоубие,че той и цялото му обкръжение са от същото комунистическо котило
21
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Флашки, тефтерчета и слухове, все неща които не могат да послужат за доказателства в съда. Осъдени няма да има и безобразията ще продължават.
20
2
 
21
 
! Отговори
До 17 преди 10 години
Това гербаджиите сте големи умници. Как точно ББ и ЦЦ ще мачкат комунистите ми нали и теса били комунисти да не казвам че ББ е отказал да се деполитизира и затова е бил махнат от системата.
19
1
 
12
 
! Отговори
манго преди 10 години
а иначе зне да ръси глупости,като идваше в ддс Паламара и трепеше наред елени и сърни ,за тях пише ли някаде ,че с хеликоптер в базата наДПС ,че имам и снимков матриал и тогава се казваше Б.Б
18
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В момента се занимават с глупости.
17
5
 
21
 
! Отговори
съдник преди 10 години
До Курдо КоляновМоже! Първо не е хвърчащо, а подвързано. Второ, авторът на записите в него сам заяви, че написаното е написано от него самият. Трето, много от записите в тефтерчето са датирани, т.е. известно е кога са били направени. Четвърто, по смисъла на НПК, това (тефтерчето) си е парекселанс документно доказателство, събрано по съответния процесуален ред. И пето, това, че ти не възприемаш обективната действителност като такава, то не я опровергава!
16
0
 
19
 
! Отговори
az преди 10 години
Инициалите ББ не са на Боце. Ако ставаше дума за него щяха да са БТ