Търсят кой провеси "Тотев вън" на "Альоша"

Акцията е на "Пловдив без цензура"
Обновена: 3 ное 2013 19:07 | 3 ное 2013 18:25,
41
Търсят кой провеси "Тотев вън" на "Альоша"
Снимка: България без цензура

Полицията е започнала проверка за хулиганска проява днес в Пловдив. Транспарант с надпис „Тотев вън” беше провесен днес на паметника „Альоша” в града.

От пресцентара на полицията съобщиха, че са предприети съвместни действия с екипи на пожарната и платното, което е с широчина един метър и дължина 20 метра, е свалено. При огледа са открити алпинистки куки, с помощта на които транспарантът е бил закачен на паметника. Продължава работата по установяване на авторите на деянието.

Акцията е насочена срещу кмета на Пловдив Иван Тотев. От съобщение до медиите на ”България без цензура” става ясно, че инициативата е на пловдивската им организация ”Пловдив без цензура”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
8
 
32
 
! Отговори
чукча преди 10 години
Защо се правите на тапи В БЛИЦ излезе статия в която се твърдеше че Дудук Бареков е приел бпагодарности от Руския посланник за културния протес без да се допуска надраскване на паметника
35
13
 
35
 
! Отговори
Tatul преди 10 години
Гнусния циркаджия и *** на ДПС Бареков да не *** града!
34
16
 
38
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
До 29!Докато има такива родолюбци, като тебе боко тиквата ще спи спокойно . Да живеят тиквениците, пардон герберите!
33
12
 
49
 
! Отговори
Mangi4a преди 10 години
ЕВАЛА, МАЙНИ!
32
12
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма лошо всички *** да си подават оставките и в затвора,Тотев също.Но подмазвача Бареков да спре със читалищните постановки тип бг без цензура.Специално в Пловдив всички знаем що за стока е,както и колко плаща за масовката цена:15 лв за 1 час.
31
11
 
40
 
! Отговори
Златен лъв преди 10 години
Тотев, внимавай, че Альошката е въоръжен.
30
15
 
49
 
! Отговори
Минува42 преди 10 години
Вие сериозно ли искате Бареков и Славчо да ви управляват?!?
29
11
 
47
 
! Отговори
тотев преди 10 години
е нагъл ***,детската му мечта била да бъде кмет ,е видя се ,че даже и като областен,да си ходи в хотела на рецепцията ,толкова е неграмотен,че даже и написаното не може да прочете,изобщо герберската пасмина трябва да се изрине от града и начело да застанат хора ,които наистина обичат града ,за 24 г. седесарски кметове пловдив се превърна в най-голямото *** гето в европа ,а сега е град на фризьорски салони,дограмаджии и тотеви *** ,,николай пловдивски и разни райни петрови и зд
28
10
 
40
 
! Отговори
stoian79 преди 10 години
До политологGERBER KATO TOLKOVA MNOGO SI GO ISKASH TOTEV AMI VZEMI SI GO U VAS V TVOIA DOM,AZ SAM PLOVDIVCHANIN I NE GO ISKAM TOZI OLIGARH,PO DOBRIA IZBOR ZA GERB V PLOVDIV MOJESHE DA BADE ZDRAVKO DIMITROV-ZIKO
27
15
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има ли значение, кой е сложил транспаранта. Вижте първо кое е Тотев. човекът, който първи от ГЕРБ започна да купува гласове- категорично доказано. което и впоследствие се превърна в практика на ГЕРБ. Същият ,какво направи преди дни- саботираше областта и работеше против гражданите си, на които е кмет. Абсолютен престъпник, както и много от ГЕРБ. Само защо си затваряме очите пред явни неща. Тук няма значение от коя партия е, а какво върши, дори не ме интересува как е забогатял.
26
37
 
39
 
! Отговори
разпространи! преди 10 години
Под турско робство се строяха църкви и манастири. Под съветско робствосе рушеха църкви и манастири.В Османската империя взимали на 5 години по едно момче от семейство иго правели ***. В Съветската империя за 5 години взеха един милионбългари от Македония и ги направиха еничари.По турско имало вездесъщи паши. По съветско имаше вездесъщи партийнисекретари.По турско агите си взимали българки за жени. По съветско директоритеси взимаха българки за секлецарки.По турско, раята работела ангария. По съветско, ученици и студентиработеха ангария.По турско било почти невъзможно да
25
8
 
35
 
! Отговори
Хасмукар преди 10 години
Аз!
24
19
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Жалко, че не може да сложим едни отпечатъци на хлебарката бареков върху транспарента и да го пъхнем в затвора за 3 месеца! Това би било такъв кеф, да се отървем поне за малко от гракащата ла*нометка и *** му сподвижници!
23
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Мая Маноловаglas naroden ? glas boji ?,na li nie si gi izbraxmi koi ni e binoven ce sme se ostavili da ni ljat
22
19
 
37
 
! Отговори
Абе, тая Мая общата преди 10 години
май си търси белята, Бареков умее да го вкарва яко, да мълчи тая червена пастърма,че и без това за нищо не става! А корулпираният костинбродски кмет Мамин Ваньо скоро ще си иде, погнат от прокуратурата! Няма недосегаеми, който краде -в панделата! Гробарите с това са известни - само с кражби и золуми!
21
11
 
42
 
! Отговори
МАФИЯТА преди 10 години
ГЕРБ = БСП = СДС = БКП = ДС = МАФИЯ 24 ГОДИНИ ЛЪГАХА И ОБИРАХА НАРОДА И ДЪРЖАВАТА! НИКОГА ВЕЧЕ!ОБЕЩАХА ПРЕДИЗБОРНО ДА НЕ ВЗИМАТ СУБСИДИИ, СЕГА МЪЛЧАТ И СЕ ПРАВЯТ НА ДРЪЖ МИ ШАПКАТА! А В СЪЩОТО ВРЕМЕ НЯМА ПАРИ ЗА БОЛНИТЕ ДЕЦА! ДА ВРЪЩАТ ПАРИТЕ И ДА СЕ МАХАТ! ДОЛНИ МУТРИ МАФИОТСКИ!
20
22
 
54
 
! Отговори
Мая Манолова преди 10 години
***, явно е обявил война на собствения си град.Жал ми е за него.
19
23
 
54
 
! Отговори
зъл преди 10 години
абе, герберастки муцуни - що плюетте по Бареков, щото ви каза истината в очите за фалшивите бюлетини и ви спряха от властта, че не можахте да подмените истинските с фалшиви!какви дяволски изчадия сте бе, да плашите с побой и смърт - та вие само това правихте четири години - крадене, рекет и далавери - костинбродски президент, костинбродски кмет - нарицателно за лъжа и мръсотия! Еб.те си майката, мутри долни! Никога повече ГРОБ!
18
16
 
68
 
! Отговори
dragko преди 10 години
И кое му е хулиганското на това деяние?Нито има нещо разрушено,счупено,замърсено......Какъвто Тотев-същия е и Бареков!Нима не е хулиганство да обикаляш площадите и да лъжеш хората?Или да си пълниш гушата от поръчки дадени с твоята благословия на фирми?Айде моля ви се........Всичко е борба за власт!
17
12
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ако написаното на паметника особенно съветски е против герб е хулиганска прояваако е против паметника е справедливо възмущение - браво на момчетата това не поругава паметника а показва колко са заспали в пловдив- вместо да провесят такива транспаранти от балконите си дундуркат алчен и безскруполен гербер