Да се въздържаме от ксенофобия, зове и Орешарски

Оставката на Бисеров няма да се отрази на кабинета
Обновена: 4 ное 2013 14:11 | 4 ное 2013 12:50,
66
Да се въздържаме от ксенофобия, зове и Орешарски
Пламен Орешарски Снимка: Булфото

Ксенофобски настроения дългосрочно биха ни излезли много скъпо, заяви премиерът Пламен Орешарски. Днес той присъства на  честването на стогодишнината от основаването на ВАС.

Орешарски коментира случая с намушканата 20-годишна продавачка Вики в центъра на София. Според министър-председателя хората трябва да се въздържат от ксенофобски настроения. Премиерът посочи, че се надява МВР да задържи извършителя, тъй като самоличността му е установена и той се издирва. По-рано днес полицията разпространи снимка на нападателя и посочи името му - Салахедин Бин Аладин. Той е родом от Алжир.

Оставката на Христо Бисеров е лично негово решение и не би трябвало да повлияе на кабинета, заяви Орешарски по повод оставката на зам.-председателя на ДПС Христо Бисеров. Вчера стана ясно, че той напуска ръководството на партията и е декларирал желание да напусне и парламента.

Председателят на Народното събрание Михаил Миков не пожела да коментира причината за оттеглянето на Христо Бисеров - кога ще бъде избран неговият наследник на поста заместник-председател на 42-рото Народно събрание и дали той също ще бъде от квотата на ДПС. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
23
 
! Отговори
Черен Петър преди 10 години
Ахмед Доган уволни Христо Бисеров. Салахедин Бин Аладин намушка с нож над десет пъти българка. Хиляди прекосяват нелегално българо-турската ни граница и България им дава обежище. Въздържайте се бе!
27
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре, че беше Атака малко да ви се размърдат патриотичните чувства. Иначе щяха да потулят случая.
26
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Олигошарски ли си,клетошарски ли си,къв си не те знам.Знам само че си едно ГОЛЯМО НИЩО!!!!Пигмей!
25
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цялата държава е цъфнала и вързала. Българският народ мизерства.Или е някаква безкрайна некадърност, слепота и безотговорност да продължаваш да приемаш бежанци на територията на България или всичко е планирано и програмирано и се цели нещо конкретно...
24
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От наколко месеца си го мисля а днес го чух и по една медия. Ако това правителство продължава така ще докара гражданска война. Защото предават народа си най нагло и подло а това се наказва жестоко
23
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Олигархски, това не е ксенофобия, а изконно избирателно право. Но ти явно няма как да го разбереш, защото единствения път за теб е ОСТАВКА! Но другарите не ти позволяват да си ходиш, нали?Твоето управление е най-слабото след Жан Виденов! Подавай оставката докато можеш!
22
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе този човечец не разбра ли, че не е премиер.
21
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не може да наричаш българите ксенофоби, само защото се опитват да защитат правата си, виждайки какво става в държавата ни и на къде отиват нещата.
20
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
не мога да разбера нарочно ли искат политиците да се стига до сблъсъци, до въоръжаване на населението, линчове и подобни конфликти? нарочно ли правят *** изказвания? как един път не чухме мвр министъра да коментира? тук съвсем взе да заприличва на дивия запад, когато хората са се спасявали сами, шерифите са раздавали значки и са водели наказателни отряди? това ли искат нашите управляващи? как така се пускат всякакви типове да нахлуват, да колят? тия шегички ли си правят с изстрадалия народ?
19
4
 
30
 
! Отговори
Aquila1488 преди 10 години
Аз съм краен ксенофоб и се гордея с това! Пикая на евр(оп)ейския съюз, евр(оп)ейските ценности, толерастията ви и всички малцинствени, религиозни и всякакви други групи, които ни навирате в лицето! Да живее България! А тя ще живее продажници мръсни, бъдете сигурни!!!!!!!!!
18
0
 
15
 
! Отговори
bolka преди 10 години
И това правителство се оказа продажно както всички предходни.Не може да се нарече ксенофобия неприязънта към т.н. бежанци. Защото най-бедната държава в ЕС с най-мизерните доходи на населението като цяло не е в състояние да изхранва още десетки, а ще станат и стотици хиляди. Не може баба Пена с пенсийката си от 150-160 лв. да се издържа сама и в преносен смисъл да отделя от залъка си, за да издържа тези чуждоземци. Които на всичкото отгоре са със коренно различна култура, обичаи и религия.
17
2
 
10
 
! Отговори
UDO преди 10 години
Дано първо скинарите, атакистите и ВМРО го намерят.
16
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Споко, Орешарски, при тази ксенофилия на правителството никой няма ви обвини в ксенофобия.
15
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не трябва да бъдем ксенофоби, така че от утре всеки да си носи вазелин, ***, които се свалят лесно и завещание, че чувствата може много да се раввихрят.
14
0
 
30
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 10 години
"В една зверилница толерантност значи смърт."/Н. Хайтов/Ако трябва да избирам между ксенофилия (под форма на българофобия) и ксенофобията (т.е. родолюбието), ще избера ксенофобията. Така, че драги ми Орешарски, въздържай се от подобни антибългарски и антинационални съвети, защото иначе ще трябва спешно да бъдеш свален от власт.
13
0
 
24
 
! Отговори
Orda преди 10 години
"Въздържайте се от ксенофобски настроения!... " Да бе нали не е твоята дъщеря? Асо беше твое дете други ще ше да ги пееш.
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ANTI 5Русия е велика държава с велик народ!По шелевизията показаха как го сгащиха онзи азърбейджански *** , в една гора се беше скрил гадът.Наобиколиха го петима , с черни униформи и като го сритаха 1-2 пъти ,оня само се сви на земята и се тресеше в предсмъртен гърч .
11
3
 
19
 
! Отговори
five преди 10 години
Г-не, не сме гласували за това правителство и не приемаме да ни ПОУЧАВАТЕ. Ясно и видно е, че не може да се справите с нищо в държавата. Че сте повече от нахални и не на мястото си вече е ясно и на 9 год. ми внучка, която се чуди защо не си подавате оставката, когато хората не ви искат и не ви вярват. Много ви се ще народа да е *** и вие да си правите каквото искате, но прости хора вече няма - разберете го най-после. ПОДАЙТЕ СИ ОСТАВКАТА!!!!
10
2
 
26
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
ОСТАВКА БЕ , яе ми говориш за ксенофобия , колят 20 годишни момичета в центъра на столицата !
9
1
 
16
 
! Отговори
Мутант преди 10 години
Когато веднъж пуснеш духа от бутилката после *** го гони. Това за сирийците не бе просто духът на ксенофобиията и не излезе от бутилка, а излезе от гащите на Ореха и ти зад сянката му. Заради това няма да се разсее бързо и дълго ще мирише..

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe