Не мрежа - ограда на границата с Турция иска "Атака"

Да експулсираме нахлулите бежанци, настоя Магдалена Ташева
Обновена: 4 ное 2013 11:20 | 4 ное 2013 11:20,
68
Не мрежа - ограда на границата с Турция иска "Атака"
Магдалена Ташева. Снимка: архив, Булфото

Правителството трябва да изгради не мрежа, а стена по цялата граница на България, като по този начин прекрати потока от бежанци, които влизат в страната ни, настоя депутатът от "Атака" Магдалена Ташева.

Тя допълни, че националистите ще продължат да искат оставката на вътрешния министър Цветлин Йовчев заради отказа му да се справи с проблема и нежеланието му да затвори границата с Турция.

"Да експулсираме нахлулите вече над 9 хиляди бежанци", призова тя от ефира на БНТ.

Като контрапункт на казаното от Ташева, PR експертът Нидал Алгафари, който е от сирийски произход, обяви, че бежанците, дошли вече у нас, не могат да бъдат върнати нито в Турция, нито в Сирия. Такива били международните спогодби.

Той обаче смята, че затварянето на границата ни е неизбежно, тъй като България вече не може да поеме повече бежанци.

"От две години има заплаха за националната ни сигурност и нападението над 20-годишната Вики го доказа", включи се отново националистката.

Тя настоя, че тези, които идват в България като бежанци, всъщност са избягали затворници, терористи, масови убийци.

"Докажете поне едно масово убийство", скочи срещу нея Алгафари и обясни, че сирийските бежанци, които идват у нас, всъщност бягат от ужаса на войната.

На свой ред Магдалена Ташева се оплака, че не я пускат в бежанските лагери, а там влизали чужди граждани, които се представяли за лекари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
6
 
23
 
! Отговори
Руски марш срещу им преди 10 години
Основни лозунги на акцията са "Русия за руснаците" и "Да бъдем трезви"Десетки хиляди руски националисти се стичат за шествието "Руски марш" в Москва. С тази ежегодна демонстрация руснаците се опитват да изразят недоволството си спрямо присъствието на мюсюлмански имигранти в страната. Това предаде АФП. Шествието се провежда в покрайнините на руската столица, където преди три седмици убийството на руснак, за което бе обвинен гражданин на Азербайджан, доведе до актове на насилие.
39
4
 
22
 
! Отговори
шоки преди 10 години
таз жена е много права който иска статут и да остане тук да се касктрира няма да идват тука да се развъждат
38
9
 
10
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Ако Атака наистина държи на това, до сега да си е оттегли подкрепата към това правителство, докато не изпълни исканията им. Така много е лесно да се правиш на националист и да играеш театрални сцени, от които да чакаш дивиденти. Няма да ги получи тези дивиденти нито Сидеров, нито Атака, ако щат да реват! Народът не е вчерашен-той е лъган от Сидеров 3 поредни пъти на избори, няма да позволи да бъде излъган и четвърти път от този *** с бялата коса, който играе актьорската роля националист.
37
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тази мрежа дето са я опънали не може да спре и овцете с шап от Турция.
36
16
 
4
 
! Отговори
до 29 преди 10 години
Първо аз съм турски гражданин и подкрепя свободна кюрдска държава в югоизточна Турция и искам Ви кажа всичко е въжможно, напомнете Кипър тогава Турция и Гърция също бяха член на НАТО. В момента има по силна Турция откакто преди. Приемайте или не Турция е на второ място в НАТО ако иска може да вземе не само България а целия балкански полуостров.
35
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
от тез 9000 бежанци влезли безпрепятствено в България ако само 1000 са с автомати спокойно завземат държавата ни като се има предвид състоянието на армията ни.
34
10
 
3
 
! Отговори
sladkis4eto преди 10 години
q pratete taq magdalena li e kva e vuv siriq,i da znaqt 4e v susednoto selo kolqt siriiskite jeni i deca ot ekstremisti arabi turci i vsqkakva takava sgan...ne naprazno iran gi zashtitava..mnogo mi mqza na daskalicata ot 7 klas,a kakvi raboti i misleh na neq..!!!!!!!!
33
2
 
19
 
! Отговори
До Анонимен 26 преди 10 години
"Предложенията на атака винаги са популистки."--Защо - знаеме със сигурност че всички останали в парламента са завършени национални предатели? Следователно всяко добро предложение му лепиме "популистко" и този който го предлага "луд". Ето това е болна логика!До г-н Алгафари: vestnikataka. bg/2013/10/башар-асад-обяви-обща-амнистия/ Това е поредната амнистия и на всички бежанци се дaвa транспорт до Сирия и общежитие, ако жилището им е разрушено и тези хора могат спокойно да си отидат у дома.
32
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След това което направи атака, националзмът в българия е *** дума, загина. Никога вече няма да глусавам за партия нарекла себе си националисти.
31
3
 
25
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 10 години
Преди доста време бях чела предсказанията на Слава Севрокова, правени преди 1989г., в които се твърди че югоизточната част на България ще бъде отцепена "без пушка ***". Сега вече не ми звучи толкова невероятно както преди.
30
11
 
5
 
! Отговори
Кучешки живот преди 10 години
България е много бедна държава!От къде пари за ограда.
29
20
 
8
 
! Отговори
Говедар преди 10 години
Да експулсираме нахлулите бежанци, настоя Магдалена Ташева*********************************г-жо Мъдева, а Вас и Волен къде да Ви експулсираме?
28
2
 
10
 
! Отговори
до 25 преди 10 години
1. И преди 100 години са мислили, че ще задържат Румелия, ама виж какво стана; 2. И да я 'вземе' на теория, кой си мислиш, ще им позволи да я задържат?; 3. Колко от нашенските мюсюлмани искат да им се отнеме ЕС гражданството, да ги увият в *** и да се дупят 5 пъти на ден?; 4. Мислиш ли, че в Турция искат да загубят целия си изток към арменци и кюрди, за да получат проблемна територия със смесено население?; 5. Наясно ли си какво е да нападнеш съюзника си в НАТО или да бомбардираш амер. бази?
27
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Рядко глупава бабичка е тая Таакева !
26
3
 
26
 
! Отговори
tt2 преди 10 години
Естествено е да се иска ограда - и аз искам ограда там - не можело ли - що не може - гърците как са направили ограда? Израел как направи ограда - поради что не може??? Прави се ограда - правят се пунктове за минаване и това е - да умират животни от шап от турция и да преминават милиони ислямисти ли???
25
20
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Предложенията на атака винаги са популистки. Те самите знаят, че са неизпълними, но мехлем за наивни и неграмотни, като пенсийте, заплатите, затваряне на граници, новини на турски и др. Аз също искам тези неща, но не може поради ред причини и те не са свързани с никакви коалиции. Всички нейни предложения винаги започват с Да се забрани ............... И нищо досега не е забранено. Откакто е създадена единствената и заслуга е, че даде властта на ДПС.
24
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
България не може да е малкия пръст на Турция. Трябва да приемате вече в Бг сано пенсионери, неграмотни и мързеливи сте. Турция ако реши има сила да взема цялата източна румелийска територия
23
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Зад гърба на българският народ явно продажната ни политическа върхушка е извършила национално предателство и е сключила договор в Турция. Подбрани и селектирани "бежанци", всичките мюсюлмани с поставени задачи и цели ни се транспортират всеки ден почти официално от турция. Веднъж пжлучили статут, след време стават пълноправни български граждани - закупуват земя, гласуват, имат претенции за джамии!! Това е насилствена ислямизация на държавата и подготовка за етнически и верски размирици КОСОВО!
22
4
 
38
 
! Отговори
РЕШЕНИЕТО - преди 10 години
ОГРАДА 15 МЕТРА - ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ - ДЕПРТИРАНЕ НА ВСИЧКИ НЕЛЕГАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ - ВЕДНАГА ! ИМА СИ КПП НА ГРАНИЦАТА - КОЙТО ИСКА ДА ВЛИЗА - ПО ЗАКОННИ ЛЕГАЛЕН НАЧИН - ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ - СЪД - ГЛОБА ЗА РАЗХОДИТЕ - ЗАТВОР ЗА НАЗИДАНИЕ - ДЕПРТИРАНЕ - КРАЙНА ЦЕЛ - В РАМКИ НА 30 ДНИ !ПРОДАЖНИЦИ ПОЛИТИЦИ - РАЗБЕРЕТЕ ГО - ВИЕ СТ ПОЗОР !
21
22
 
10
 
! Отговори
Абдулах преди 10 години
Много обичам да има в моя харем такива блондинки като Ташева ханъм.Разери 150 см/150 см./120кг