Митингът на ГЕРБ - в подкрепа на мислещите българи

Цветан Цветанов не брои хората на площада, иска оставка
Обновена: 16 ное 2013 17:20 | 16 ное 2013 16:33,
64
Митингът на ГЕРБ - в подкрепа на мислещите българи
Цветан Цветанов Снимка: архив БТА

Не е важно колко са хората дошли тук, на площада в Пловдив,  важното е, че са достатъчно много за да се разбере, че разумът трябва да надделее и да се отиде на предсрочни парламентарни избори, заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Според него "политиката на противопоставяне, която води това правителство означава, че мафията и олигархията си имат държава". Цветанов подчерта, че митингът днес и в подкрепа на всички демократично мислещи български граждани, които изразяват своята позиция над 150 дни в цялата страна.

"Ние сме за оставка на това правителство, защото е недопустимо да се нарушава Конституцията от самия премиер, който каза, "че ще уволнява държавни служители, които са участвали на протестите", коментира Цветанов.

По думите му всеки ден с това правителство означава, че България става подвластна все повече и повече на олигархията и на мафията и повтори, че позицията на ГЕРБ е ясна - оставка на правителството и предсрочни парламентарни избори, пише БТА.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
,.,,"По думите му всеки ден с това правителство означава, че България става подвластна все повече и повече на олигархията и на мафията и повтори, че позицията на ГЕРБ е ясна - оставка на правителството и предсрочни парламентарни избори, пише БТА. .."Бре ,бре ...aмa те тия герберaсти нaпрaво светци бе !Цвъки Ухото сигурно го сърбят рaменцaтa,рaстaт му криле нa aнгелче вече.
56
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Брееееее тука бъка от платени *** бълващи злъч срещу този който им пречеше да КРАДАТ! Ах как им спъваше бизнеса! Показа на хората че има начини да се спре грабежа на държавата от тия ***! И сега БЪЛВАТ злъч ! Дори след преврата се страхуват да не се върне! :D
55
0
 
2
 
! Отговори
до 57 преди 10 години
В коментара ми ясно си пише 'бивши и настоящи', за ГЕРБ не говоря. Хайде поне да се четем и изслушваме внимателно, нали все се оплакваме, че никой не ни чува.
54
2
 
2
 
! Отговори
до дени преди 10 години
А на теб не ти е ясно,че прага на доверие към българските политици въобще е под нулата.Тук не говорим за ГЕРБ,тук говорим за всички до един!
53
1
 
6
 
! Отговори
дени преди 10 години
На нашите бивши и сегашни управляващи не им стана ясно, че прагът на доверие към тях е нулев. Те живеят в паралелен свят и са се вклинчили във властта като удавник за сламка, докато образование, здравеопазвание, икономика отиват на кино, а хората с висок потенциал бягат от България. Евала на НЕПЛАТЕНИТЕ протестиращи, които си отстояват принципите!
52
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
тоя на снимката не го ли оппандизиха най-после ?1?1?
51
3
 
9
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
Ей на този най-много му вярвам, че иска оставка.Ако до два-три месеца няма оставка ще трябва да се мине гладко и отзад :)Някои хора вече точат шпагите...
50
4
 
9
 
! Отговори
Х преди 10 години
Бре носача на папки дето така забогатя изведнъж и той акъл дава и иска
49
5
 
20
 
! Отговори
На 38 години-Аноним преди 10 години
Само митинги правите с парите окрадени от Народа....а заплатите кога ще станат по 2000-3000 евро?Неможело защото било криза само за честните с ценностна система хорица чувам като ехо на въпросът ми..а да ви се вижда кръв много и напоителна???...всичко що е с скъпа къща,приватизирано предприятие за наши хора както скъпи джипове и лимузини под НОЖА!Лидера който ще стори това относно възмездието за НАРОДА СИ ще е някой като мен.никой няма да е чувал за него и ще стане за автоматично като стихия!
48
15
 
9
 
! Отговори
Do 42 zakona преди 10 години
PODKREPIAM IZCIALO KOMENTARA TI. USPEH BOIKO BORISOV. CIALOTO MI SEMEISTVO SHTE GLASUVA SASHTO ZA VAS. A NE SME MALKO. I DECATA MI KOGATO STANAT NA 18GOD.I IMAT PRAVO DA GLAST,PAK ZA VAS SHTE GLASUVAT. O S T A V K A N A KOMUNISTI, TURCI I ATAKA.
47
22
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
През управлението на Герб са продадени най-много деца на гърците .Мафията на Боко действеше необеспокоявана.И сега се снимат с чужди деца,без да ги е грижа.Само искат власт.Дано да пукнат.Никога Гроб на власт!
46
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
do tioflek 42 Bravo , qvno dnes na mitinga na Bokozavara si prolql krokodilski salzi !
45
17
 
36
 
! Отговори
73737 преди 10 години
Този грозен и *** милиционер , защо пипа детето?Ужас...горкото сигурно сега повръща.Дано няма последствия.Мястото на Цвък и тъща му, е в съседната килия на Бисеров.***.Само *** би гласувал за крадливите и *** гербери-милиционери...
44
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не знам откъде си измислят тези астрономически числа. Митингът в София наброяваше около 15 000 души, а този на ГЕРБ - около 10-11 000. Всички напоследък страдат от някаква мегаломания и се изживяват като непреодолими фактори. Включително и смърфовете (а нима има друга дума за малки смешни сини човечета?) от Реформаторския блок.
43
17
 
36
 
! Отговори
Точно и ясно! преди 10 години
В Пловдив се проведе ежегодния Тиквафест. На събитието присъстваха бавноразвиващи се от цялата страна, а Пастор Тиквоний изнесе кратка, но адски *** проповед
42
25
 
18
 
! Отговори
полицай преди 10 години
Всеки, който не е съгласен с фашистката и терористична политика на БСП-ДПС-ДС е обиждан каруцарски. Другари гответе се за дълга почивка от политиката. След като ГЕРБ се върнат във властта има много да се уволняват масажисти и всякакви. . исти. . . . . Апропо щом опряхте днес митинга да ви го организира ДПС много сте зле. Ало мандраджиите как сте като ви го ...... Днес в София са присъствали 3 милиона души, а в Пловдив 30 човека според Ц.Йовчев от МВР на ДПС.
41
11
 
6
 
! Отговори
ВИСАРИОН преди 10 години
До *** 42Ти хубаво си го закъсал ама защо говориш от името на семейството си бе *** ....
40
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Накъде върви света? Германците търгуват, евреите воюват, а ГЕРБ се борят за гласовете на мислещите българи...
39
46
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Г-н Борисов,пожелавам ви от името на цялото семейство успех,ние вярваме единствено на вас,тези червени платени *** С ДПС не знаят какво ги чака,особено тези гадове от ДПС които един по един ще си кажат майчиното мляко като Бисеров,идва времето народа възкръсна,субуди се от дълбокия сън
38
15
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Koи са тези неразумни родители които са си оставили детето в ръцете на този ***????