Йовчев се закани: Няма да допуснем погром над парламента

В МВР имало сигнали, че се плаща за "кървави снимки"
Обновена: 17 ное 2013 23:12 | 17 ное 2013 19:27, Красимир Ангелов
290
Йовчев се закани: Няма да допуснем погром над парламента
Цветлин Йовчев. Снимка: БТА

"Няма да допуснем погром над парламента", заяви министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев в предаването "Всяка неделя" на Нова телевизия. МВР шефът бе категоричен, че полицията си е свършила добре работата по време на протестите през последната седмица.

"Имаше организирано движение, атака срещу полицаите, опити те да бъдат предизвикани да използват сила", заяви министърът. По думите му и в следващите дни ще има "точно толкова полиция, колкото да не станат погроми над парламента". 

Йовчев посочи още, че в МВР има сигнали, че се плаща за "кървави снимки" на протестите. Министърът на вътрешните работи обаче не пожела да даде повече подробности с мотива, че не може да коментира оперативни данни и когато те се потвърждават, се повдигат обвинения.

"Ако не съумеем да управляваме кризата, тя ще доведе до много сериозни проблеми. Такава криза винаги намира решение, но въпросът е какво ще коства на народа. Не ми харесва в такива времена да е такава ситуацията", обясни още Йовчев. Той заяви с увереност, че никой не му пази гърба в кабинета и не се притеснява, че му искат оставката.

"Независимо кой ще ми иска оставката, трябва да правя това, което трябва да правя и ако се поддам на този натиск, ще загубя", посочи МВР шефът.

Йовчев коментира и въпроса с бежанците, като по думите му Турция изпитва много сериозни трудности, тъй като има над 600 000 бежанци на територията си.

"Турция е в кризисна ситуация, от една страна не могат да отделят достатъчно ресурси, от друга не могат да спрат и потока към България. Аз мога да направя справка и да кажа какъв е капацитетът на България за бежанците, но как да го направя. В момента правим всички възможно да ги спираме по границата", заяви министър Йовчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


290
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
25
 
22
 
! Отговори
681 преди 10 години
Г-н министър, моля ви извадете тези *** от СУ, защото знаете ли колко истински студенти са затруднени в този момент?И ако това не стане предлагам на министъра на образованието да анулира учебната година и всички да си вървят по живо, по здраво по домовете, явно някои не са дошли в университетите за знания, а за развлечение и за губене са свободното си време!
27
18
 
23
 
! Отговори
NIKOGA GERB ! преди 10 години
Кой вътрешен министър стоеше по 1 месец на инструктаж в САЩ , КОЙ ? Цвинокио стоеше по цял месец на инструктаж в САЩ -ФАКТ ФАКТ !!!!
26
24
 
13
 
! Отговори
Шизо преди 10 години
Страшна шизофрения ги гони протестърите - хем казват гадните турци ни управляват като атакисти,от друга страна псуват атака, че са националисти!?!?!?Как може да не приемат на сериозно хора с турски имена които са в България от 25 поколения!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!***-шизофреници-анархисти, те това стеЩе ме принудят да гласувам за ДПС с чиста съвест...............................
25
10
 
12
 
! Отговори
НекъвХорорНекъвХел преди 10 години
Самото присъстие на крадливата червено-лилаво-кафява сбирщина е само по себе си погром срещу всеки нормален българин и бъдещето му в тази страна.
24
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Na tozi fizionomiyata mu prili4a na jiv komunist 6estak ot takiva hora vsi4ko da o4akvash
23
3
 
7
 
! Отговори
дедов преди 10 години
До DedoviaТака е, да беше и разказал за какво го привикаха в Израел след серГея, това е интересното
22
15
 
9
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
Дотук добре се справя, но винаги може да се желае повече. Например, да беше разказал малко повече за това, което завари в МВР и да ни разкаже малко повече за неповторимото творчество на Цецо ...
21
4
 
10
 
! Отговори
stan31 преди 10 години
Продават Тракия на Турцияfaktor.bg/obshtestvo/petak-13/14029-cherveni-patrioti-prekroyavat-balgariya-prodavat-trakiya-za-evrosubsidii.html
20
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като не искаш погром сезирай КС да забрани ДПС,забрани да се продава земята и веднага започвай експулсиране на нелегалните имигранти вън от България.Вън от Ес.Похарчихте толкова милиони колкото да възстановите всички общински болници които Герб съсипа и можехте да вдигнете заплатите в спешната с 100%.Или го прави или АТАКА ще вземе властта и спира това безобразие
19
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези мъже и в парламента и пред парламента страдат от тестостеронова интоксикация,че и някои жени даже.Съберете се и решете кои са приоритетите на страната и не забравяйте,че държава без народ няма.
18
9
 
18
 
! Отговори
zigg преди 10 години
Браво платени и неплатени партиини играчи. Видяхме ви митингите в събота. Евала българи. Само да ви питам къде мога да върна българското гражданство едно месечния ми син. Той не достоен да живее тука. И да! Пиша българия с малка буква след тази събота. Deal with it.
17
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До като Йовчев гледа парламента 100 годишната червена мафия извърши истинският погром спрямо българският народ.Най-лошото е когато една полиция пази престъпниците от обикновените хора.
16
13
 
9
 
! Отговори
NIKOGA VECHE GERB ! преди 10 години
Кой ще решава демографския НИ проблем със сирийци , кой ? ГЕРБ предлага сирийци да решат демографския ни проблем ! СТАЛИНка Георгиева от ГЕРБ го предложи -ФАКТ ФАКТ !!!!
15
32
 
18
 
! Отговори
Панчо преди 10 години
По-твърдо Йовчев,по-твърдо!Има Закони,който не ги спазва,нека да отговаря за това!Не искам да гледам,как разни дегенератчета,наричащи себе си студенти,а иначе работещи във фирмите на Прокопиев и Плевнелиев,вечни студенти и други ***,разиграват цялата държава!Не искам да гледам,как Мутри беснеят над бащино ми огнище!Спрете разсипването на България или си ходете!
14
16
 
14
 
! Отговори
DOLU GERB ! преди 10 години
Кой праща сирийци в БГ , КОЙ ? Америка и Израел пращат сирийци в БГ ! Кой подкрепят Америка и Израел ,КОЙ ? Подкрепят ГЕРБ и лакея си Бойко Борисов ! ФАКТИ ФАКТИ !!!!!
13
6
 
17
 
! Отговори
НАПОМНЯЩ преди 10 години
КОЙ...КОЙ ГО ПРЕДЛОЖИЗА СЪВЕТНИК НА ПРЗИДЕНТА..КОЙ-...
12
8
 
30
 
! Отговори
Баба Генка преди 10 години
Бисипе *** ми да иде!
11
7
 
24
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
Нашата държава стана разграден двор !!! Всеки говори каквото си иска без да има нужните ДОКАЗАТЕЛСТВА , а една лъжа ако я повториш 100 пъти става истина ! Дюрасел сипе тонове помия по ГЕРБ и ББ без никакво доказателство , Сидеров не остава по-назад , спряха ни евро парите - комунистите казват че Бойко бил виновен , Местан вчера ни уверяваше че имало 70 000 хиляди на митинга , Станишев зове за толерантност и разбирателство а подклажда гражданска война... А НИЕ ИМ ТЪРПИМ ОПОРНИТЕ ТОЧКИ НА БСП,ЗАЩО
10
7
 
20
 
! Отговори
Баба Генка преди 10 години
Цииииииииииирк.Тоя жонглира с кифтета!
9
15
 
7
 
! Отговори
язе преди 10 години
прав е Сидеров по отношение на министъра на МВР-то и дано се реши да му иска оставката. Много хора го крепят тоя министър, защо ли? дори Кеворкян заиграваше с него. Хич не ми пука за затварянето на автономния СУ, там си има достатъчно ощетени студенти, платили на вятъра семестриалните си такси - нека те си оправят нещата. Защо обаче никой не смее да го попита законно ли е затварянето на софийски кръстовища и кога полицията ще спре тоя вандализъм? Тунелът за Люлин - нека него затварят тоя месец