Ляв депутат: Случаят "Бисеров" доказа, че няма чадъри!

Петър Мутафчиев иска отваряне на сметките на политическите лица
18 ное 2013 22:06,
64
Ляв депутат: Случаят "Бисеров" доказа, че няма чадъри!
Христо Бисеров. Снимка: БТА

Подвеждането под отговорност на Христо Бисеров, който беше зам.-председател на една от управляващите партии, показва, че в държавата няма чадър над никого, коментира пред журналисти в Пловдив левият депутат Петър Мутафчиев.

Още по темата
Той попита риторично: "Кой от управлението на ГЕРБ е подведен под отговорност от Бойко Борисов?" и допълни, че е трябвало да бъдат хиляди.

Мутафчиев каза, че ще настоява за отваряне на сметките на политическите лица, тъй като чрез декларациите се обявяват само имотното състояние и фирмите им.

"Трябва да се търсят приоритетите на обществото, а не да се ходи на предсрочни избори, защото ще влезем в познатия южноевропейски вариант - изскача още една група, която не е доволна от управлението и отиваме пак на избори", каза депутатът, цитиран от БТА.

Основните приоритети според него са бюджетът, договарянето на европейските фондове за следващия програмен период и държавните институции да покажат, че работят.

"Проблемът е, че и протестиращите отказват диалог, а само това е правилният път за решаване на проблемите", допълни Петър Мутафчиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
37
 
! Отговори
makedonski преди 10 години
Случаят "Бисеров" показа, че щом зам. председателя на Народното събрание е престъпник, то можем да си представим какво става под него.
55
0
 
38
 
! Отговори
К.Коцев преди 10 години
Айде,холан,нямало чадъри в политиката?!Има ги и още как!Ако го нямаше чадъра над ВТОРИЯ човек ДПС нямаше да се стигне дотук! Ако беше този случай за човек от ГЕРБ досега щяхте да запознаете всички европейски и световни комисии,да биете барабани и да вдигате шум до небесата,а сега едва ли не Бисеров не е един от вас!При подобна ситуация в цивилизования свят хвърчат оставки,ама в цивилизоцвания!Пфу!Политическа демагогия! Отивайте си! Само заблуди сеете-не ви бива даже да си признаете грешките!
54
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Майната им на парите, то е ясно, че всички във върхушката на ДПС отдавна са милионери. Втрещяващото е друго: Същият този крадец написа закона за ДАНС специално за един човек! И същата тази ДАНС трябваше да го разследва?!?!!? Айде холан!
53
0
 
42
 
! Отговори
хаха преди 10 години
Нямало чадъри.... ЗАСЛОНИ ИМА .. докато е изгодно , после ги пускат да пасат ....
52
0
 
42
 
! Отговори
бай иван преди 10 години
зъбките, зъбките ... бисероглу, зъбките боли ли като ги вадехте с доган от българския народ. а сега бисероглу, еничарино с *** изсъхнали ***, боли ли като доган и владо зидаря на теб ти вадят зъбките *** такова?
51
0
 
39
 
! Отговори
РРРЖ преди 10 години
Първо го осъдете!
50
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ха хахахахахах! Нямало чадъри!!! Няма защото сигнала дойде отвън и няма как да се покрие!
49
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това би било вярно ако от ДПС бяха го хванали в пране на пари и сезирали прокуратурата. След като това е официален сигнал от чужда разузнавателна служба няма как да се сложи чадър поне на първия етап. Ама като са му повдигнати обвинения да не си мислите че ще бъде осъден. Делото ще се влачи 2-3 години докато всички забравят за него и после ще буде оправдан поради липса на доказателства. Това е Дежаву, тоя филм сме го гледали до втръсване.Така че това са пак поредните лъжи и оправдания
48
2
 
42
 
! Отговори
Мен преди 10 години
Случаят "Бисеров" точно показва, че има чадъри. Бисеров се е пооял, и е започнал да излиза извън чадъра, забелязали са го много хора и няма накъде вече. А и я вно е бъркал в канчето на някой и затова са го поизбутали на дъжда. А и става въпрос на няколкостотин хиляди евро, което в техния бизнес е нищо, и си е чисто сплашване, за урок на другите. Най-многп да се окаже, че всичко е ок или да мине с глоба и условна половин година. Повече няма защо да очакваме, като знаем българското правосъдие.
47
2
 
41
 
! Отговори
Гошо преди 10 години
Да бе няма чадъри. Бисеров е изкупителна жертва. Защо неизбраха за жертва примерно Местан или някой друг с турско име????????????
46
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нахалството им край няма.На всички е ясно,че бяхме притиснати от партньорска спец служба да си решаваме сами проблема,за да не стане международен скандал.Което ще рече- нашия човек или е прал пари от наркотрафик ,или парични потоци на терористични образувания са преминавали през неговите сметки и той си е удържал процент "на уважение",или са изнудвани бизнесмени от чуждата държава да си плащат за направените инвестиции в България.И като няма как да го прикрием,случая се представя като успех...
45
0
 
39
 
! Отговори
35 преди 10 години
До danitz3макар че комунизма е чиста утопия,тези за които говориш че не са в ред нямят нища общо с комунизма и неговият преход социализмът.Това са мошенници забогатяли от корупционни сделки с държавата,която управляват а сега се изявяват и като национални предатели!!!
44
0
 
34
 
! Отговори
bashkircho преди 10 години
До danitz3Ti normalen komunist vijdal li si ?
43
0
 
46
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 10 години
Няма чадъри, щото разследването е от чужбина и оттам няма как да се скриете.
42
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сигнала от външните служби, ако наистина има такъв, е подаден още миналата година.Така че, не ми говорете, че нямало чадъри.А, Бисеров, Доган го хвърли на вълците.Ако някой си мисли, че нашата прокуратура наистина се е самосезирала и Полицията и т.н.Нещо е направил и Доган в момента го унищожава.А, на този комунист Мутафчиев да ходи да ги разправя тези...на *** и полухората, които докараха в софия, в събота.
41
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Краднал е от Доган, затова няма чадър и е пуснат по течението.
40
1
 
41
 
! Отговори
danitz3 преди 10 години
Защо няма един ляв нормален, ЗАЩО?????!!!!!
39
0
 
43
 
! Отговори
Коце преди 10 години
Доказали, че няма чадъри?!?!? *** лъжливите... Ако не беше дошла информацията отвън нямаше и да разберем за беззъбия Бисеров.
38
0
 
45
 
! Отговори
Баба Пена преди 10 години
Защо не започнете проверка на вашите съпартийци? После Догановците и Костовците. Не подминавайте и герберите и царистите. Тогава можете да говорите за прозрачност .Успех! Но не вярвам да го направите ,защото всички сте свързани като свински черва. Бисеров се издъни ,защото го разкриха чужди разследващи ,но вие умеете да прикривате. И този случай ще пометете под килима.
37
0
 
42
 
! Отговори
асд преди 10 години
Предната маркетинг хватка "да направим от дефекта ефект". Дефекта Бисеров - ефект нямало чадър. Дефекта безпрецедентни протести - ефект "сложили сме край на някакъв си страх". И т.н. до безкрай.