ГЕРБ ще се яви самостоятелно на избори

Коалиция с БСП и ДПС е невъзможна, заяви Цветан Цветанов
Обновена: 23 ное 2013 13:27 | 23 ное 2013 10:20,
189
ГЕРБ ще се яви самостоятелно на избори
Цветанов определи делата срещу него като репресия и политически натиск. Снимка: Булфото

ГЕРБ ще се яви самостоятелно на следващите избори, както го е правила винаги досега, заяви Цветан Цветанов по време на семинар на партията в Хисаря.

"Коалиции с БСП или ДПС са категорично изключен. Единствените логични партньори за нас след предсрочните избори са партиите от дясното политическо пространство", заяви заместник-председателят на партията, цитиран от Фокус.

Според него миналата седмица по безспорен начин е проличал новият стратегически съюз в българската политика между БСП и ДПС.

"За да противодействаме на популистките действия на тези две партии, е необходимо в следващия парламент ГЕРБ заедно с център-дясно партиите-членове на ЕНП да върнем европейската перспектива пред България. За да избавим България от порочното управление на БСП и ДПС обаче е нужно да активизираме максимален брой хора с дясно мислене, които да създадат възможността за формирането на дясно управление след изборите. ГЕРБ е единственият силен противник на днешните управляващи и с помощта на партньорските десни партии заедно можем да върнем на България европейските перспективи и възможности, които БСП и ДПС отнеха, за да дадат държавата на концесия на мафията, както се посочва във френския печат", заяви още Цветанов.

Той се посочи като пример за политически натиск и репресии, визирайки съдебните дела срещу него.

"Репресиите ще продължат, защото това е единствения шанс на отиващите си управляващи да се опитат да дискредитират ГЕРБ и силните фигури в партията като председателя Бойко Борисов и други", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
4
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
До AIMILIVSКато чета какво си написал ми става тъжно. Излиза, че те така са направили системата, че ние хората не можем нищо да направим?! Ми те комунистите го бяха направили това до 1989г. - имаше избори, ама беше само една партия. Това ли предлагаш? Тогава язък, че изгубихме толкова време, за да се върнем откъдето тръгнахме.
66
0
 
2
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
До arharВикам, май си оплискал легена, а?
65
0
 
1
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
До arharВикам, май си оплискал легена, а?
64
0
 
1
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
до"БГ - не гледай тъпо! " Въх-убиха ***.Ми с лошо бе "софиянецо",защо си такъв лошав.
63
0
 
1
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
@ Dedovia еми то тва им е схемата на нашите политици , да няма избор дори да решиш да не гласуваш , те ще платят на определен брой *** да гласуват вместо теб , не допускат случайни хора освен ако не са с прекалено малки шансове да имат сериозни партии , трябва промяна на цялата система , време е да управляваме ние хората , за 24 години не сме мръднали сантиметър , срам ме е да го кажа , но ако не бяха построили и комонуидите това онова , щяхме да сме съвсем без нищо !
62
4
 
6
 
! Отговори
arhar преди 10 години
Доган, Д. Пеевски и Гоце са покровителите на Пешо сумиста, който беше вкаран в ареста от Цветанов .Доган , Гоце и Д. Пеевски са марионетки на кукловодите на ДС от кръга ' монтерей ' Л. Гоцев, В. Вълков и Бр. Аспарухов . Това са лицата, които реално стоят зад атаките срещу Цветанов . Лицата от кръга ' монтерей ' са покровители и на братя Галеви .Ако се върнем към онази оперативно - интересна среща между братя Галеви и Златко баретата на басейна ' Спартак ' , ще видим , че Доган и Д. Пеевски стоят и зад Златко баретата ...
61
0
 
5
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
До АнонименАбе как ще се отървем от всичките тези партии? Нали имаше избори преди 6 месеца? Какво стана, защо не гласува народа за някой друг? Отговори ми? Така ще стане и другият път.Дори и да влезе някой по-различен, например т.н Реформаторски блок, те ще са толкова малко, че ще служат за патерица и ще легитимират единия или другия.И това е защото на българина му се повръща от тях за излъганите надежди през тези 23 години с изключение на 200-300 реститутки в центъра на София.
60
2
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
хей редакторите къде са ми коментарите,пак ли дългата ръка Борисов се намеси,всъщност къде се ската тоя човек,сигурно пак крои пъклени планове за нови протести или пък брои кашоните с контрабантни цигари,и се кефи на пачки а народа нека се гърчи и пали
59
0
 
16
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
Държавата работи с мафията ,независимо кой управлява и по времето на Цвъцко се даваха държавни обекти , цели гари , писти и т.н. на разни варненски "бизнесмени" и сега се правят същите неща , измитане на всичкия *** бейове ,гейове , тикви и т.н.
58
0
 
15
 
! Отговори
Алек преди 10 години
Не съм сигурен кои са по-заблудени - тея дето викат "Да живее БСП" или тея дето викат "Да живее ГЕРБ".
57
9
 
8
 
! Отговори
БГ - не гледай тъпо! преди 10 години
Повечето българи нямат грам акъл. 500 г. турско робство, 50 г. комунистическо робство - и баламурниците пак гласуват за своите поробители. Май българинът си е роб по душа. Той не иска да е свободен, а иска да има господар с тояга и морков в ръка. Морковът не е за ядене, а ***.. стимулиране!
56
0
 
3
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Ало,селтик от София-днес много си се разписал.Какво си се захванал с етносите.Когато нещата са нормални и няма подривна дейност,такава како "Якоруда" и си живеем като братя с нашите сънародници от всеки етност и различия.Но ти бе *** софиянска-такива като тебе са радикалните ядра вървещи паралелно с радикалните течения на лудостта наречено национализъм.Всички с психически разтройства са в този "спектър".Виж само за пример В.Симеонов,Сидеров,Сл.Бинев,Каракачанов...и Хитлер.
55
1
 
4
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
До ГенадиТи откровено си за психотерапия.
54
2
 
6
 
! Отговори
da d преди 10 години
ne sa dali nishto TE SA MAFIATA !!!
53
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато се отървем от БСП, ДПС, ГЕРБ, Атака, Реформаторски блок и НФСБ, свободни ще се назовем. Хайдутите на прехода в затвора! Ако бях президент или премиер, нямаше да оставя така нещата-задължително промяна в конституцията и то така, че подобни партии от горепосочените изобщо да не съществуват, нито пък мутри като Бойко Борисов. Партиите и хората в тях трябва да са с чисти досиета, доказали се специалисти. Ще се гласува за личности, а не за партийни членове-100 % мажоритарни избори!
52
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да му е..... м..... в България няма нито един читав политик или партия, просто няма !!!!
51
1
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
до52Напъло прав сте,но много хора все още не могат да го повярват.
50
6
 
17
 
! Отговори
Симо преди 10 години
Абе хора, аз да ви кажа - всичките са маскари. И БСП и ГЕРБ и Станишев и Борисов и Цветанов - всичките са крадци и мафиоти. По добре за никой не гласувайте, най-добре си останета в къщи на изборите и не гласувайте, тези крадци не заслужават да гласувате за тях.
49
11
 
16
 
! Отговори
Георги преди 10 години
А защо Цветанов като щеф на МВР е отказал да разпореди използване на специални разузнавателни средства и подслушване на заподозрян в кражба да катерушка а тази открадна катерушка можеше да се открие и да се раздаде по 500 лева пенсии на изстрадалите ни майки и бащи които бяха обвинени от мутрата Борисов, че са опоскали бюджета на държавата. Цветанов и Борисов трябва незабавно да напуснат политиката - така се прави в демократичните и цивилизованите страни.
48
2
 
6
 
! Отговори
az преди 10 години
gerb 6te gi izmetem s kamuni nqma vlqzat v vlasta kakto i ostanalata *** bsp dps ataka