ГЕРБ ще се яви самостоятелно на избори

Коалиция с БСП и ДПС е невъзможна, заяви Цветан Цветанов
Обновена: 23 ное 2013 13:27 | 23 ное 2013 10:20,
189
ГЕРБ ще се яви самостоятелно на избори
Цветанов определи делата срещу него като репресия и политически натиск. Снимка: Булфото

ГЕРБ ще се яви самостоятелно на следващите избори, както го е правила винаги досега, заяви Цветан Цветанов по време на семинар на партията в Хисаря.

"Коалиции с БСП или ДПС са категорично изключен. Единствените логични партньори за нас след предсрочните избори са партиите от дясното политическо пространство", заяви заместник-председателят на партията, цитиран от Фокус.

Според него миналата седмица по безспорен начин е проличал новият стратегически съюз в българската политика между БСП и ДПС.

"За да противодействаме на популистките действия на тези две партии, е необходимо в следващия парламент ГЕРБ заедно с център-дясно партиите-членове на ЕНП да върнем европейската перспектива пред България. За да избавим България от порочното управление на БСП и ДПС обаче е нужно да активизираме максимален брой хора с дясно мислене, които да създадат възможността за формирането на дясно управление след изборите. ГЕРБ е единственият силен противник на днешните управляващи и с помощта на партньорските десни партии заедно можем да върнем на България европейските перспективи и възможности, които БСП и ДПС отнеха, за да дадат държавата на концесия на мафията, както се посочва във френския печат", заяви още Цветанов.

Той се посочи като пример за политически натиск и репресии, визирайки съдебните дела срещу него.

"Репресиите ще продължат, защото това е единствения шанс на отиващите си управляващи да се опитат да дискредитират ГЕРБ и силните фигури в партията като председателя Бойко Борисов и други", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
7
 
15
 
! Отговори
Цвък преди 10 години
Хайде и този бил "репресиран", както и вожда тиква. И сами щели да се явят на изборите, както ВИНАГИ правели. Почти съм сигурен, че този няма да му се размине централният софийски, поне за година две. Нагло замозабравило се пихтиесто вещество.
26
10
 
9
 
! Отговори
десен избирател преди 10 години
Много е добре че ще се коалират само с партии от дясно. Трагедията е че не разбират че той и кликата на Бойко със своето присъствие гонят повече избиратели от колкото привличат. С две думи в момента наливат вода в мелницата БСП-ДПС. Дано да се озсъзнаят какво вършат и да разберат че без тях светът не свършва, иначе просто у нас нямя да има дясно пространство . По точно то ще си остане празно.
25
14
 
15
 
! Отговори
черни кръгове преди 10 години
Забелязахте ли, какви черни кръгове има около очите си Цецо? Най-вероятните причини са: хронично безсъние, породено от неспокойство и страх, или дълготрайна консумация на алкохол или на други дроги.
24
9
 
21
 
! Отговори
за държавна измяна преди 10 години
Цецо Лажецо трябва да бъде съден за държавна измяна и до края на живота си да не излиза от пандиза!
23
22
 
16
 
! Отговори
политолог преди 10 години
Преди една година много хора казваха, че ще търсим и ще съжаляваме за управлението на ГЕРБ , но не вярвахме. Сега съм убеден, че тази престъпна тройна коалиция е в пъти по лоша от ГЕРБ. Драги привърженици на БСП, не ви ли е срам че Доган си командва Станишев като малко дете. И какво остана от 100 годишната партия БКП-БСП , нищо една *** на турската етническа партия. Не си въобразявайте , че този престъпен синдикат ДПС , ще се поколебае да затрие БСП и всичките и лидери. Справка-Х.Бисеров.
22
8
 
20
 
! Отговори
как вървят апартамен преди 10 години
Цецо, как вървят апартаментите?
21
9
 
18
 
! Отговори
Килия номер 6! преди 10 години
Следваща пресконференция на Цецо Сересето ще бъде от Централния софийски затвор. Килия номер 6!
20
5
 
10
 
! Отговори
Mery35 преди 10 години
Вие я пожалихте сякаш държавата!Мизерници са всички!Алчни,прости,корумпирани,хитри,изпълзели от дупките си и по незнайни пътища добрали се до кокала и никой от тях не иска да го пусне.Лъжат,мажат,подкупват-само и само да се върнат пак на трапезата.А народа...него кучета го яли.Още малко ще ви потраем циганиите на всички-от Костов крадеца до последния управляващ в момента!
19
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До joanalaki***abv.vgАко спечели ГЕРБ НЯМА ДА ТИ ВДИГНАТ ПЕНСИЯТА, БАБКЕ! ЩЕ ТИ Я ЗАМРАЗЯТ!ХИ-ХИ-ХИ! ДЪРТА СЕДЕРАСТИЧНА РЕСТИТИТУТКА РЕВЕ ЗА герп! Хи-хи-хи!
18
5
 
15
 
! Отговори
Angel преди 10 години
Cvetanov ako ti si Dqsnoto v BYLGARIA jalna ni maika na vsichki, komunist-milicioner ! ti si nai golemia pozor - MAFIOT!!!!!!!!! I ne pochvaite che chervenite bokluci sa se aktivizirali ne haresvam BSP no CVETaNOV E NAI PROTIVNOTO sashtestvo v rodnia pol. jivot
17
22
 
8
 
! Отговори
joanalaki@abv.vg преди 10 години
Кога ще има избори,трябва да има,това е вече е непоносимо и за гледане и за живеене!?.....Искам да спечелят ГЕРБ,но не вдигат ли на пенсионерите пенсиите всяка година и то тези които са под 500лв,на висшисти,с голям стаж,а не на червените бабички,които им направиха пенсиите по 500лв,защото" виреха крака"от сутрин до здрач/,*** дърти/,затова на тях никакво увеличение!Аз, ако взимам 500лв пенсия-ще съм доволна.Работя все още, защото искам да съм полезна на това общество!
16
4
 
14
 
! Отговори
ЛАЛЕ преди 10 години
На господин Цветанов асистента,на Бойко Борисов му е забранено,да напуска страната той е подсъдим." ГЕРБ" има достатъчно честни членове,без Борисов исие това Правителство колкото време,ще бъде взе Държавата от мафията и на Борисов и асистента Цветанов исие не им отърва дори и да има предсрочни избори, коии партии,ще се коалират с "ГЕРБ" имаики предвид,че в миналия Парламент си напазарува депутати и прецака коалиционните си партньори !
15
4
 
19
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 10 години
Бахтоянагълпидал!БЕЛЕНЕ!
14
4
 
27
 
! Отговори
анмимен преди 10 години
няма такъв безочлив човек като тебе Цвинокио,с три дела а все още се правите на важен.НЯМАТЕ ЛИ СРАМ.,не се ли усещате че с вашето присъствие губите много избиратели.
13
27
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
за съжаление ЦЦ е напълно прав.ако това правителство се задържи не ми се мисли какво ни чака
12
27
 
11
 
! Отговори
иванов преди 10 години
До момента срещу Цветан Цветанов има само клевети и никакви доказателства.Дайте едно единствено доказателство срещу Цветанов!Няма такова!
11
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не трябваше да му забраняват да напуска България. Да напусне и да не се връща. Как не го е срам при три повдигнати обвинения за сериозни нарушения на законите да прави изявления.
10
20
 
11
 
! Отговори
Made in Varna преди 10 години
Ха, ами те самите дсдпсбсп са мафията! И се окичиха с едно фашизоидно шизофренно *** Вейсел Сайдероглу, като си помислиха, че така ще са по-фешън... Пък то се получи пълен кич !!!
9
8
 
33
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
за къде си се забързал Цецко за нови избори ли,е и на мен ми се иска но не сеа пъро трябва да да те поставят на място,а то е в затвора заедно с Борисов,и знай че не сме забравили колко човешки съдби съсипа.
8
7
 
28
 
! Отговори
123 преди 10 години
е и за това бяхта избрани но вие направихте подмяна а и самият ви примиер е от тях и не само ЛУСТРАЦИЯ апропо как държавен служител като вас има 6 апартамента и децат му учат в скъпи колежи ???