Борисов със свалени конци, пуска вицове за Манолова

Експремиерът пак реши да ползва за трибуна Facebook
Обновена: 29 ное 2013 16:57 | 29 ное 2013 16:54,
196
Борисов със свалени конци, пуска вицове за Манолова
Борисов си докара контузиите на терена с неговия Витоша "Бистрица": Снимка: Булфото

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се похвали във Facebook, че днес са му свалили конците от оперираното му ляво коляно.

Още по темата
Миналата седмица във вторник, 19 ноември, експремиерът претърпя спешна операция заради скъсан менискус.

Хирургическата намеса бе извършена от доц. Антони Георгиев, същия лекар, който оперира Борисов през юни 2009 година – отново заради скъсан менискус, и отново на лявото коляно.

"Днес бях в болницата, за да ми свалят конците", написа този следобед в социалната мрежа лидерът на ГЕРБ.

Явно в добро настроение, той решава да сподели на вярната си аудитория във Facebook и виц, разказан му в болницата покрай разговорите с лекарите за студеното време навън:"Aко Мая Манолова водеше времето: "Няма зима, това са само няколко платени хора с кожуси. В малките градове е лято".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
2
 
42
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
ауууууууу, свалили са му конците. На мен днес от левия пръст също, я бърже да ходя да си направя страница някъде да напиша там че ортопеда по микрохирургия доцент в правителствена ми е изчоплил конците... Боже Господи, и това било новина? А човека пред мен в превързочна с двата ампутирани крака над коленете така крещеше от болка и няма да има фейсбук-новина. Защото е обикновен възрастен човечец, за него на никой не му пука, само за конците на ББ.
66
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как ги пишат умрел от край време.Комунта тепърва ще усетите *** на беля кон и тоя път пощада няма да има.
65
8
 
35
 
! Отговори
Гошо преди 10 години
Аз образование си имам."главно хора с основно и средно над 65 години и от малцинствата" чий елекорат е?Бойко бил *** а доказано тъпите гласуват за БСП/ДПС
64
0
 
31
 
! Отговори
Гошо преди 10 години
Заповядай investor.bg/biudjet-i-finansi/333/a/netniiat-dyrjaven-dylg-na-bylgariia-se-uvelichava-s-248-za-4-godini,148746/
63
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко , не се напъвай , история си бате ......
62
1
 
42
 
! Отговори
2013 преди 10 години
Не знам кой е *** и кой остър, но по времето на ББ имаше сума ти вицове за него - и всички ги приемаха, защото отразяваха егото му. Сега излезе един виц за ММ и форума се напълни с коментари кой бил *** и кой какво похарчил. Малко самоирония няма да убие никой, дори и да е бесепар.
61
5
 
35
 
! Отговори
Турчин преди 10 години
България ще се промени когато на власт дойде човек като Ердоган. Знам, че повечето мои съграждани българи го мразят но подобен на Ердоган - искрено вярващ и обичащ страната си може да промени нещата. Борисов не е такъв.Преди 10 години Турция си беше подобно на България. Корупция, платени медии и прочие. Но един човек - бивш кмет на Истанбул промени всичко.За съжаление бившия кмет на София не успя.И Ердоган е "футболист" няма кой знае какво образование и не владее езици но успя.Аз оприличавах Бойко на Ердо но съм сгрешил.
60
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Гошо преди 17 минутиОт 15,507 на 37,800 милиарда евро външен дълг.И да ми се хвалиш после, че си оставил 4 милярда резерв е върха на наглостта и си е жива обида към акъла на електората. Гошооооо,гошооооо дай си източника Гошоооо,пак си объркал опорните точки.Или какво каже свинянчо и мая - това е истината.Жалък си и смешен-човек с начално образование като теб,да коментира числа...
59
17
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Пази се Бойко. Чака те скоро нов мандат. Трябва да си във форма да биеш пак ДПС и БСП.
58
8
 
40
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 10 години
Като го гледам как изглежда на снимката, това биче банкянско е готово вече за клане. Ще напълни с мръвки 5 казана. Присмял се хърбел на щърбел!
57
8
 
43
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
този е пълна откачалка.
56
2
 
33
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
До Анонимен 43 и до КуроландесМанипулираш с тези данни. В тези цифри е общият дълг вкл. частният, който е и по-голямата част. Вероятно спорите за държавния където показателите са съвсем различни.Анонимен - дай данните за държавния дълг.
55
13
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** мутра ! Никога вече герб на власт !
54
7
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Днес бях в болницата, за да ми свалят конците", написа този следобед в социалната мрежа лидерът на ГЕРБ.кой го интересува това?
53
7
 
47
 
! Отговори
EU citizen преди 10 години
Вицът наистина е готин.
52
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А вица къде е ?
51
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да де вдигнат е.Обаче ти виж с колко е вдигнат от тройната коалиция.Лъжите си манипулациите са запазена марка за позитано.С подхвърляне на недоказани твърдения извън контекст си спечелиха изборите.Само децата и неграмотните или зомбирани избиратели на бсп на разбраха шмекерията с бюлетините
50
2
 
42
 
! Отговори
Луцифер преди 10 години
,,Луд умора няма,,.
49
8
 
45
 
! Отговори
info преди 10 години
Станишев и Местан по времето докато бяха опозициявлизат в публичен дом. Отиват на рецепцията и питат - Имаме само 5 лв, какво можем да получим за тях? Маман отговаря: - За 5 лв може да си посвирите един на друг. Излизат те, връщат се след 20 мин и питат маман:- А къде да платим? Маман отговаря- Долу в мазето има един евнух Сидеров му викат, той ще ви вземе парите
48
15
 
52
 
! Отговори
Девона преди 10 години
Боко ,че е *** спор няма ама тия дето гласуват за него са меко казано *** с първобитно-просташко мислене.