Над 100 бежанци се регистрирали на един адрес

Йовчев: Това е практика, която заварихме
29 ное 2013 21:21,
23
Над 100 бежанци се регистрирали на един адрес
Министър Цветлин Йовчев. Архив: Булфото

Има външни адреси, на които са регистрирани над сто бежанци. Това стана ясно от думите на министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев.

Той уточни, че има много външни адреси, на които се води, че са настанени бежанци. Министърът беше категоричен, че е невъзможно на един адрес да има регистрирани сто души и по тази причина започват проверки.

"Става въпрос за лица, които чакат решение за статут през това време и са настанени на външни адреси", уточни Йовчев.

Той беше категоричен, че това не е нова практика. "Това е практика, която ние заварихме.", каза вътрешният министър.

Йовчев се спря и на появилите се информации, че има хостели, където пребивават проститутки и бежанци. Той призова гражданите да сигнализират, когато имат подобни информации.

"Никоя система не е в състояние да наложи тотален контрол и дай Боже никога да не стигаме дотам някоя система да налага тотален контрол в обществото", обясни още министърът.

Йовчев каза, че се прави всичко възможно да се установява самоличността на влизащите в страната.

Той обясни и защо не може да се изисква информация за пристигащите от сирийските власти.

Според действащото законодателство и международни договори не бива и не можем да предоставяме данни на страната, от която идват бежанците, обясни вътрешният министър.

Все още не са окончателно ясни и причините за пожара в хостела, където бяха настанени бежанци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: парламентМВРбежанци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Радост преди 10 години
Цяла зима ще слушаме "опорните точки" от Боровец. Тези семинари нали са за това. Да няма различие в тиражираните лъжи. Гърмят бомби, скелети в гардероба, тежко наследство - не харесвам нито Б. Б. нито ГЕРБ, но не сме *** за каквито ни мислят.
11
0
 
4
 
! Отговори
teo преди 10 години
йОВЧЕВ, КЪДЕ Е МВР??? СИГУРНО ДА ПАЗИ НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ НАРОДА!!! БЪЛГАРИЯ НЕ Е БИЛА ТОЛКОВА ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА ОТ 1944 ГОДИНА!!! СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ И ТЕЖКО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!! КОМУНИЗЪМ ПО БСП = НА ВЪРЛ ФАШИЗЪМ!!! БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ !!!
10
0
 
3
 
! Отговори
Shishmanov преди 10 години
mejdunarodna detska igra - update - na strajari i apashi?!
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами посетете ги на тези адреси,приберете ги и ги натоварете на някакъв транспорт обратно за държавите,от които са дошли,защото са нарушители (все ще им намерите някакво нарушение).Разбира се това е по-трудно от стоенето пред празния парламент и посещенията на протестиращи. Най-добре е да си подадете оставката,но се правите че не разбирате.
8
1
 
7
 
! Отговори
калоян преди 10 години
Пуснахте ги ,ся какво да ги правим ?ми стегнете се и се дръжте като държава която защитава интереса на нацията си.вкарвайте ги в мините и това е.на богатите вземете всичко.за това е данс.нали е родното цру.
7
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Добре, че стана един пожар, та ни стана ясно. Може би и на полицаите - тогава.
6
16
 
6
 
! Отговори
дсдс преди 10 години
а във испания колко българи се регистрират на един адрес за да могат да получават помощи после а.лицемери долни
5
16
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 10 години
До Пожарникар: Така е. Когато т.н. спонтанни протести престанат да тероризираш полицаите и да принуждават МВР да харчи милиони за охрана на институциите ще има повече възможности да се ограничи бежанската вълна. А също и да се направи повече за подпомагане на тези емигранти, които вече сме приели.
4
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
че това си е преди Цветанов , бяха се регистрирали 160 човека на един адрес в Факултета , това даваха и по телевизията , така че това наследство си е наследено от вас и подкрепяно от вас
3
3
 
25
 
! Отговори
Пожарникар преди 10 години
Не можело! Ами, ако престанеш да тероризираш полицаите да висят пред парламента и премахнете заповедта да не се занимават с бежанците (за да отклоняване обществения поглед от протестите) може и да стане... ЦвЪклине ти си ***!!!
2
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако това е факт, Офчеф подавай си оставката незабавно некадърнико, а служителите допуснали това, разделени с държавната хранилка до живот.
1
2
 
31
 
! Отговори
Пенка златната преди 10 години
Нищо чудно - в идиотската държавица с най-много чиновници и полиция на глава от населението всичко е възможно,важното е рушвета да върви и да правим семинари лятото по морските курорти,а зимата по планинските.Важното е баламурниците да си плащат данъците и субсидиите за партийките.