Смирение и диалог. Борисовата рецепта за дясно единение

Настоява за обединение, което да бутне "това пагубно правителство"
6 дек 2013 17:06,
142
Смирение и диалог. Борисовата рецепта за дясно единение
Снимка: архив, Булфото

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов за пореден път призова за диалог между десните формации у нас, за да може страната да излезе от политическата криза, докарана от настоящите управляващи.

Още по темата
"Смирението и диалогът между десните партии е в основата за излизане от политическата криза. Смятам, че всички лидери на десноцентристки партии трябва да проявим малко повече разум и да се обединим в общата ни цел – оставка на това пагубно правителство. В противен случай безотговорно обричаме България да бъде управлявана от задкулисие, черен PR, лъжи, манипулации, безскрупулност, а след това последствията ще бъдат жестоки за нашите деца", написа бившият премиер в профила си във Facebook.

Само преди два дни Борисов изпрати писмо до лидера на ДСБ Радан Кънев, който пък представи преди седмица предложения на Реформаторския блок за излизане от кризата.

В писмото си бившият премиер се съгласява с тезите на реформаторите за незабавната оставка на кабинета, защото отлагането й води до задълбочаване на кризата в страната и изолацията ни от Европа.

Относно искането на реформаторите за приемане на спешни промени в Изборния кодекс той припомня, че повече от пет месеца ГЕРБ призовава в дневния ред на парламента да бъде включена тази точка, след което Народното събрание да се разпусне.

Според Борисов единствено десноцентристко правителство може да гарантира европейското развитие на България.

От социалната мрежа днес Бойко Борисов призовава още всички партии ясно и правилно да разчетат упреците, които идват от Европа и "да станем политически по-зрели".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако тоя *** омота и реформаторите, колкото и да мразя БСП и ДПС, то при евентуално обединение на десните с него и Цвъцко, ще гласувам за БСП, както и много мой приятели. Ама щото му е ясно че е бита карта и сега само се чуди на кои писма да праща.
102
5
 
5
 
! Отговори
До 103 преди 10 години
Чичо ти не го знам, нито леля ти..Ако на 36 г. получаваш пенсия и си ,,чичо", ок. Това говори, само колко си елементарен, за да се обръщаш към човек, който не го познаваш по роднински. Слава Богу, че толкова елементарни парчета, като теб са извън страната. Не мога да си представя всички ,,млади" да са като теб. Нямам какво да ти кажа. И не искам, че иначе разликата между мен и теб, никой не би я разбрал..Срещу глупавия човек и силният вятър- не се върви, никой не може да ги спре. Бъди здрав.
101
17
 
13
 
! Отговори
Bobi преди 10 години
До ВивиянНе и при Боко не беще перфектно , но поне се работеше и нещо се виждаше че се прави , спомни си колко време след като ГЕРБ спечели изборите започнаха да работят . Тия червени *** и фесовете за няколко месеца направиха повече издънки и скандали от другите за цял мандат и според мен това е само началото , лошото тепърва предстои.
100
13
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този мазен гаден шоп омръзна на всички българи
99
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
tozi na snimkata e mazen, tup i mnogo al4en...no vie mu vervaite, imate nujda to4no ot takiva "geroi"-setih se i drugo- adski e strahliv, malkopishkoveca s golemia pishtov GLOK
98
5
 
13
 
! Отговори
Същия от 96 пост преди 10 години
Вие искате ей така хоп вдигаме стандарта на живот в България, защото "така трябва, така е редно". Те и да ви вдигнат заплатите и пенсиите нали пак ще ви ги вземат с данъци??! Или пак умствения капацитет е на крайно ниско ниво?? Империята в началото е била малко провинция - и хората са били бедни - в последствие империята се развива има инфраструктура, апетитна е за инвеститори и хората стават богати .. АМА ВИЕ СТЕ ТВЪРДЕ ***, ЗА ДА СЕ ЧАТНЕТЕ! ДАЙ ДАЙ ДАЙ само тва знаете смешковци и мързеливци.
97
12
 
24
 
! Отговори
крив макарон преди 10 години
Тиквата може да се коалира само с тиква , но поради това , че никой не иска да се припознае като тиква - коалицията се отлага ... Ха сега наздраве днес е Никулден !
96
12
 
23
 
! Отговори
34506 преди 10 години
Единствено този на снимката не разбра, че никой вече не го подкрепя - включително и задокеанските му господари, основали и залагащи на новосформирани политически формации у нас.
95
6
 
16
 
! Отговори
вивиян преди 10 години
До Bobiщо, при боко беше много гот?
94
10
 
14
 
! Отговори
До Superman 99 преди 10 години
:DD Чакай малко бе, чиче! Нещо не си ми разбрал смисъла на постчето. :) Просто казвам, че вие сте ограничени до максимална степен и не мислите изобщо - на вас да ви кажат, че вдигат пенсиите и веднага гласувате за съответната миризлива партия.. Защо не си разгърнеш мозъка малко ? Ако ни се оправи инфраструктурата нали ще има повече работни места и инвестиции.. АМА НЕ на вас да ви вдигнат с левче който и да е доход и се радвате като *** на шамар, а не ритник :) Не може без нищо да има НЕЩО!!!
93
11
 
14
 
! Отговори
Bobi преди 10 години
Как ви промиват мозъците в тая България , че толкова много почнахте да подкрепяте това правителство на *** и престъпници . Аиде цъкайте минуси смешници , заслужавате си мизерния живот които водите.
92
6
 
9
 
! Отговори
До 96 смешника преди 10 години
***, да си подвиеш и опашката и да забегнеш де очи ти видят, не е геройство моето дете..Явно ти липсват уроци не само по история. Моята родина е БЪЛГАРИЯ. Нека се броя за непрокопсаник, ако погледа ти стига само извън границите ни. Не желая някоя нация да си бърше *** с мен. И там ще бъда роб, но предпочитам да съм си роб тук- с надеждата нещата да се оправят. Защото родителите ми са тук, възпитал съм дете на РОДОЛЮБИЕ, което при теб явно липсва. ***, може и да те чакат с пита и мед..
91
9
 
16
 
! Отговори
Кво става 2 преди 10 години
За уредени търгове връщаме 20 милиона евро,,,Бойко е виновен'',по програма околна среда -над 200 милиона евро,-,,Бойко е виновен'',по програма Развитие на селските райони-100 милиона евро,,Бойко е виновен''.Така поне пише пресата.Преди 4 години спряха еврофондовете на Станиш-правителството,Бойко е виновен.Браво,дерзайте другари,напред към светлото комунистическо минало.
90
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
хахаха тоя не разбра ли,че няма да го допуснат да се върне пак на власт.. БСП И ДПС ще направят коалиция и с Светльо Хиподила ако се налага само и само тоя изруд да не помирише пак властта.. за което не мога да им се сърдя
89
9
 
11
 
! Отговори
смешни сте комунисти преди 10 години
:DD Правите ми весело на душата - некви лелички, чички и *** .. ЯЖТЕ МИ НАДЕНИЦАТА!! После се чудите защо младите хора не ви уважават ... ЗАЩОТО сте прости фермери и селяни искащи всичко на готово. Кадърните и млади хора бягат в чужбина ( както и аз мисля да направя) и оставате само вие най-тъпите и най-лесни за манипулиране "хора" - след 10 год идват още 10 милиона сирийци и турци и си режете *** заедно. Евентуално като умрете и младите здравомислещи хора останат тогава ще я бъде БГ. :)
88
7
 
18
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 10 години
Тиква, ти само си правеше пияр с пари от бюджета и ЕС .... ти уби средния и дребен бизнес... какъв десен полит си ти ТИКВА ???????
87
3
 
12
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
Какви десни единения ви гонят? Хората са лъгани и продължават да бъдат лъгани, но то си е за тяхна сметка. Най-малкото очаквам да го чуя от разбойниците на прехода, като Борисов, Станишев и други.
86
3
 
14
 
! Отговори
:) преди 10 години
Чух, че цирка си заминал..ама не ми става ясно този циркаджия, защо са го забравили!?...Време е да си обират партакешите и да се махат всички Гробари, преди да са ни погребали живи. Ако някой си мисли, че съм от някоя партия...изненада- независим съм. Защото от мен нищо не зависи. Ако зависеше, всичките 240 ***, които предоставят на народа само зрелища и хляб, щяха да са аут..и затвора им е много..една редичка, едно АК с 8 пълнителя..и всичко щеше да е рай. Но избирам по-малкото зло. :)
85
5
 
18
 
! Отговори
герботъпкател преди 10 години
Мутрата написа това, защото знаеше, че Москов и Дончев ще са гости в "Лице в лице" по темата възможно ли е обединение. Тиквата имаше прекрасна възможност да си партнира с ДСБ в предходното НС. Но какво се случи? В момента в който взе властта изрита сините. И Реаниматорите са наивници, ако смятат, че този път ще е по-различно.
84
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Tozi kogato beshe na vlast DPS beshe v nokaut,no sega depesarite vikat 4e te upravlqvat BG i komunistite pravqt tova koeto te narejdat