ГЕРБ е виновна за напускането на Марков и Танчев

Владислав Горанов с коментар за промените в най-голямата ПГ
15 дек 2013 16:51,
63
ГЕРБ е виновна за напускането на Марков и Танчев
Владислав Горанов. Снимка: архив Булфото

Депутатът от ГЕРБ Владислав Горанов разкритикува напусналите най-голямата парламентарна група Георги Марков и Светлин Танчев, но призна, че грешката е на ГЕРБ.

Не твърдя, че БСП и ДПС са накарали Георги Марков и Светлин Танчев да напуснат ПГ на ГЕРБ, заяви той пред БНР.
За нас не е драма тяхното напускане. Това показва, че трябва да сме по-чувствителни към хората, с които се ограждаме. Самият ГЕРБ е виновен за това, каза още Горанов. По негови думи обаче двамата трябва да намерят начин да обяснят мотивите за решението си. Горанов беше доста остър по отношение на Георги Марков.

Очевидно има проблем с тази номинация. Този човек се превърна в съдник на ГЕРБ без с нищо да е допринесъл за някакъв величащ морален образ на ГЕРБ, заяви той.

По негови думи няма как една парламентарна група от сто души да не се намери поне един като Георги Марков. Горанов даде пример със скандалното оттегляне на Христо Бисеров от всички постове в ДПС и парламента.

ПГ на ГЕРБ е няколко пъти по голяма от ДПС, а те имаха един Христо Бисеров, обясни Горанов. Той припомни как ПГ на Атака е останала наполовина в предния парламент и отхвърли твърденията, че виновникът за това е бил тогавашния премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Не вярвам, че подборът на депутати от ГЕРБ е направен така че да има зависимост, която да ги вкарва в някакво подчинение, допълни още Горанов.

Депутатът коментира и избирането на Цецка Цачева за зам.-председател на ПГ на ГЕРБ. Борисов я определи за свой заместник, който да движи всекидневните дела в партията. Горанов отрече, че тя ще замести в тази дейност Цветан Цветанов.
По негови думи анализ е показал, че тримата зам.-председатели – Димитър Главчев, Красимир Велчев и Цветан Цветанов, не са достатъчни, за да организират работата а групата, така е да изпълнява достатъчно добре ролята си.

Имахме нужда от един овластен опитен парламентарист, за да може да следи и да направлява групата, каза той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
1
 
! Отговори
do avenir преди 10 години
Абе драскач я се спри малко.. по-добре вземи си смени партията, че тия герб вече са на бунището. Явно си от глупавия електорат и не виждаш какво предстои. Само тотално *** неук и *** човек може да се застъпва за българоубийци като Бойко, Цецко, Дянков, Фидоска и другите.. Та той Местан е повече българин и мисли за България от другаря Борисов - дясната ръка на ЕРДОГАН в България
46
2
 
5
 
! Отговори
avenir преди 10 години
До avenirи агитки в четвъртата нощ на протестите, пък май имаше и червена боя, та да предизвика сваляне на правителството!Лошият ГЕРБ, не искал да се пролива кръв по асфалта, а по сценарий трябваше това да продължи няколко нощи, та да стане като "народно" въстание.И всичко това не стига, ами лошият ГЕРБ, взе, че спечели отново изборите!Слава Богу, "здравите сили", бяха се подготвили добре, бяха организирали "ВСИЧКИ СРЕЩУ ГЕРБ" и най-после успяха да яхнат отново простия народ!
45
2
 
5
 
! Отговори
avenir преди 10 години
До АнонименЛошият ГЕРБ, набедил, миличките лекари, които натъпкали бебето във фризера!Лошият ГЕРБ тотално подслушвал, та всички подхвърлени флажки са с компромати срещу негови хора!Лошият ГЕРБ, по молба на миличкия президент Гоце бил искал да предпази от ревизия, невинния Мишо, ама се отказал!Лошият ГЕРБ, се сърдел на Майчето и Цацата, че му спретнали активно мероприятие в предизборния ден!Да не говорим, че някой странно наду сметките за тока в подходящ момент, някой навреме осигури павета и
44
1
 
7
 
! Отговори
avenir преди 10 години
До Анонимен 11Нарастване на Брутен Външен Дълг на България по години ,в млрд ЕВРО при управлението на :НДСВ , през 2001 -2005 год. ; БВД нараства от 12,100 млрд до 15,500 млрд Евро !При БСП -ДпС-ДС през 2005 - 2009 год ; От 15,500 млрд до 37,800 млрд ЕВРО !и при ГЕРБ през 2009 - 2012 год От 37,8 млрд пада на 37,164 млрд Евро !
43
1
 
7
 
! Отговори
avenir преди 10 години
До Анонимен 23"....2008 година беше най богатата година..."В Периода 2006 - 2009г, част от откраднатите от България пари, започнаха да се връщат в страната, като "чужди " инвестиции, нали техни хора управляваха? Новите милионери, не вложиха парите в някакви производствени активи а в строителство, най удобното за пране на пари.Благодарение на това бетонирахме цялото черноморие и част от планините.С идването на ГЕРБ на власт тези "инвеститори" се почувстваха несигурни, и дадоха фира!
42
1
 
7
 
! Отговори
avenir преди 10 години
До Анонимен 27 Те затова успяха да изловят поне част от разбойниците , та сега червенушките да има кого да пускат!
41
1
 
4
 
! Отговори
avenir преди 10 години
До Див аграр 31Нарастване на Брутен Външен Дълг на България по години ,в млрд ЕВРО при управлението на :НДСВ , през 2001 -2005 год. ; БВД нараства от 12,100 млрд до 15,500 млрд Евро !При БСП -ДпС-ДС през 2005 - 2009 год ; От 15,500 млрд до 37,800 млрд ЕВРО !и при ГЕРБ през 2009 - 2012 год От 37,8 млрд пада на 37,164 млрд Евро !
40
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен - 49Предпочитам тези "ангелчета" никога да не управляват вече!И при Виденов беше зле, но след 1,5 - 2 години се усети някакъв напредък, до като при управлението на тези "ангелчета" не само че не мръднахме ни сантиметър ,а ми се окопахме в батака още по здраво!Абсолютни некадърници!Но от друга страна какво друго можеш да очакваш от "специалисти" събирани от вожда им по магистралите!
39
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От името герб се *** всички ***. При всичко което извършиха герб са като ангелчета в сравнение с триглавия змей който за месеци върна тоталитаризма. ОСТАВКА!!!
38
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не герб а червените пари са виновни
37
0
 
6
 
! Отговори
66 преди 10 години
Изтрезнях! Ваш Сергей.
36
21
 
6
 
! Отговори
Dnes.bg.1 преди 10 години
Те са напуснали защото са умни хора. ПОКАЖИ, ЧЕ НЕ СИ ТИКВА, А УМЕН ЧОВЕК! НАПУСНИ ГЕРБ ОЩЕ СЕГА!
35
4
 
15
 
! Отговори
Petko78 преди 10 години
Колка беше инфлацията през управлението им, и с колко се вдигнаха заплати и пенсии?"Тъкмо научих коня да яде камъни, и той взе че умря..." - казал шопа.... -------------------------------------------------Инфлацията беше 8%, нормалната за страната. Пенсиите трябваше не да се увеличават а да се намалят. А заплатите зависят от това колко работиш, а не колко сънуваш че трябва да ти плащат!
34
6
 
21
 
! Отговори
EU citizen преди 10 години
До Анонимен 42Аз съм гласувал за ГЕРБ и ти не си човека, който ще ми дава акъл какво да питам. Прекалено *** и пристрастен си за тая работа.
33
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Горанов много бърка.Не ГЕРБ е виновна,а Борисов и Цветанов - единият като едноличен егоцентричен лидер и вторият като раболепен лакей и редител на листите(отказал се в полза на Марков).Останалите в ГЕРБ са просто миманс и безгласни сенки.И те,Гражданите за Европейско развитие на България,кога ще попитат горните двама,защо като са спечелили изборите и са най-голямата парламентарна група,и първи получили мандат,не управляват,както беше в 41 НС.Защото са проЗти,недобре образовани,с ниска политическа култура и комунистическо възпитание.
32
1
 
8
 
! Отговори
EU citizen преди 10 години
До Анонимен 38Кое не е вярно? За 20 години трудов стаж ако не сте спестявали по 50-100 лв на месец, това наистина е срамно.
31
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 39:В голяма грешка си мой човек,ако бяха способни на всичко,щяха още да са на власт!Да,да,ама не!Факт е че на нищо не са способни,владеят ченгеджийските и мутренскиномера,имат много пари,предимно от кражби,рекет,наркотици,предателство на българските ценностии контрабанда,но до тук!Пълни ***!
30
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 17. Кое от написаното не е вярно? Едното са реални и случили се в действителността факти и не могат да се отрекат. А студа е природно явление. Не знам ГЕРБ на всичко са способни.
29
13
 
14
 
! Отговори
ON преди 10 години
Бойко Бор-IS-OFF
28
4
 
7
 
! Отговори
КО, НЕ преди 10 години
До терб = тиквиАЙДИ БИ НЕЙ СИГУРНО!