Погнали Борисов с данъчна проверка

Броят ми дори тухлите, оплака се той
Обновена: 21 дек 2013 12:20 | 21 дек 2013 12:19,
186
Погнали Борисов с данъчна проверка
Бойко Борисов Снимка: архив, Булфото

Данъчна ревизия е започнала на бившия министър-председател и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, обяви самият той в „Годината" на Дарик.

„Имаше данъчна проверка за 5-годишен период. Тя показа, че всичко е изрядно. Затова сега ми възложиха данъчна ревизия от 2003 г., когато бях главен секретар на МВР", добави Борисов.

Той обясни, че сега се налагало да си спомня за разходи отпреди десет години. „Сега събирам бележки за командировъчни, броят ми тухлите дори", каза още Борисов.

„Загубихме властта, защото не влизаме в безпринципни коалиции", подчерта още експремиерът.

По думите му обаче все пак гласоподавателите са оценили свършеното от ГЕРБ като магистрали, метро, детски градини, зали и училища, след като отново са решили партията да е първа политическа сила.

„Трудно е да се достигне мнозинство. И в миналия мандат имахме 117 депутати, така че ако нямахме подкрепата на Синята коалиция и РЗС, нямаше да направим правителство", допълни Борисов.

Според него има и добра страна на това, че ГЕРБ не е отново на власт:

„Всяко зло за добро. Може би, ако ни бяха дали отново достатъчно гласове, някои от нашите грешки нямаше да ги видя и нямаше да си направим съответните изводи. За партията това е един оздравителен процес", каза още Борисов.

Той обясни, че българите не са могли да предположат, че БСП и ДПС са една партия.

„Напоследък вече не се и крият, че за следващите избори ще сумират депутатите на двете партии. Не съм предполагал обаче, че ще се съюзят с „Атака". Не съм мислил, че Волен Сидеров може да утвърди правителство на ДПС", коментира лидерът на ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е как не вярваш, че атака е също бкп ? Погледни председателя в сянка станилов, както другите двама е агент на дс даже нещо повече, погледни обслужващата политика на Руските комунисти и ще ти светне и на теб. Защо ли си мисля, че и ти - офицера от школата на мвр, участника в групировките създадени от дс, покровителя на олигарсите и т.н. си част от спектакъла и никой нищо няма да ти стори, както ти на никой нищо не направи.
13
13
 
45
 
! Отговори
Петко преди 10 години
Този е най- голямото зло за България, не знам какви са тези българи който го подкрепят още , може би тези с големите комисионни.
12
36
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Горе главата Бойко,ще ти пръднат на фуя.
11
16
 
42
 
! Отговори
Озверен избирател! преди 10 години
Не му пука кой ще спечели изборите и ще вземе властта, дори и да е ГЕРБ!Важното е преди това Бойко Борисов и Цветан Цветанов да бъдат вкарани в затвора! Особено Цветанов...
10
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
KOlko si nahalen ctctctctctctct nai umrazniq v darjavata titi ti si p[restapnika ti si nrako trafikanta ti si MUTRATA tisi reketiora kak nete e sram to4no ti ga govori6 *** nahelen samo ako znae6 pove4e dano nikoga nese slu4va taka izrdo kato teb da krade Ba;gariq
9
16
 
37
 
! Отговори
ТЪПЪНАР! преди 10 години
Трудно е да се достигне мнозинство. И в миналия мандат имахме 117 депутати, така че ако нямахме подкрепата на Синята коалиция и РЗС, нямаше да направим правителство", допълни Борисов.Миналия парламент Борисов и Цветанов всеки лично плащаха по 1 млн лв на Волен Сидеров за парламентарната подкрепа на АТАКА! Само че не с лични пари, а от партийната субсидия на ГЕРБ.После решиха, че ще им излезе по-евтино ако си напазаруват депутати и има плащат по 17 хил лв месечно от тяхната субсидия!
8
15
 
50
 
! Отговори
BGN преди 10 години
Баси ревльото!!!За всичко РЕВЕ!!!Свалят тока, реве че било политическа поръчка, остана забраната за цигарите, не си били изпълнели предизборните обещания бъсъпъто ........
7
16
 
27
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
провериха ли те за СПИН Борисов ?
6
17
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мутрооо, като краде ти беше добре а сега ривеш.В затвора ти е мястото.
5
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КЛОУНИАДАТА ЗАПОЧНАЛА,ДА НЕ ИДАТ ИЗБОРИ ?ДА ГО ТУРЯ НА МАЙКА ИМ НА ВСИЧКИ ПАРТИИ И ПОЛИТИЦИ
4
20
 
50
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
Боко, къде скри милиардите?
3
18
 
48
 
! Отговори
Съвестта преди 10 години
Достатъчни са ти 2-3 обвинения за да гниеш в панделата! Мишо Бирата, Чакъра геноцида над българския народ докарал някои хора да се самозапалят, а за криминалното ти минало- без коментар!
2
13
 
36
 
! Отговори
Таня преди 10 години
Вярваш ли си? И за шаман не ставаш.
1
14
 
59
 
! Отговори
Тъжно ми е преди 10 години
Тъжно ми е като си помисля, ..да проверяват човека който преди 2 г. празнуваше на пищен купон в компанията на отбран "елит", първия си милиард в евро.......как да не го съжалиш. Още повече че целта на тези проверки е: НЕ ДА СЕ РАЗКРИЯТ ДОХОДИ НЕЗАКОННИ , А ДА СЕ ДАДЕ ИНДУЛГЕНЦИЯ НА НЕЗАКОННИТЕ ДОХОДИ. В БГ НАП ПРАВИ ПРОВЕРКИ С ЦЕЛА ДА УЗАКОНИ БЕЗЗАКОНИЕТО. ЗА ДА МОЖЕ ПОСЛЕ ***-КРАДЕЦ ДА ЗАЯВИ, ...ПРОВЕРЯВАХА МЕ 100 ПЪТИ И НИЩО НЯМА...........МАМКА ВИ ***......