ГЕРБ скочи на "самозабравилия" се Сидеров

"Недопустимо е политически лидер да напада и да се саморазправя"
Обновена: 7 яну 2014 12:49 | 7 яну 2014 12:49,
87
ГЕРБ скочи на "самозабравилия" се Сидеров
Снимка: архив, Булфото

ГЕРБ осъди поведението на председателя на "Атака" и неговите депутати след снощния скандал във Варна.

"Абсолютно недопустимо е политически лидер или народен представител да напада и да се саморазправя с български гражданин. Подобни действия могат да бъдат определени като криминален акт", се казва в позицията им.

Според ГЕРБ "подобна самозабрава на политически лидер" е опасна за демокрацията и сигурността на българските граждани.

От партията на Бойко Борисов са учудени от мълчанието по случая от страна на политическото и професионалното ръководство на МВР.

"Алармираме, че подобно странно мълчание може да се тълкува като готовност да бъдат унищожени всички видеозаписи, заснели нападението на Волен Сидеров и депутатите му, за да може случаят да бъде потулен", посочват от партията.

От ГЕРБ призовават управляващите политически сили също да осъдят остро поведението на Волен Сидеров, а компетентните органи в държавата да направят незабавно разследване на случая.

"В противен случай сцените с безчинстващи "наказателни отряди" от самозабравили се политици ще се превърнат във всекидневие", смятат от партията.

За пореден път бившите управляващи настояха за оставката на Волен Сидеров като председател на антикорупционната комисия в Народното събрание.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каква Новина ?!?!?, това е подлизурство, помиЯрщина на медии, държава, сваляне на гащите пред една нахална женица от нейде си от ФренскоПЪТУВАЩ В САМОЛЕТА ФАКТ: Французойката говори на висок глас нарочно, за да разберат всички, че е чужденка, ТЯ НЕ Е ДИПЛОМАТ, а *** ДАСКАЛ. Сидеров й направи забележка да говори по-тихо и по-скромно, понеже българите също следва да се уважават като нация. Оная кокошка нарочно взе да скандали, нашите стюардеси клекнаха и я преместиха отпред в бизнес класата (откъде накъде такова подмазване?!?) и съответно Волен съвсем откачи, което си е нормално)). В крайн
15
18
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Колкото и да не ги харесваме ГЕРБ е факт, че само те реагират адекватно на случващото се.За момента само те се осмелиха да коментират поредната излагация на Г-н Сидеров.Питам се защо ли от ДПС и БСП не коментират случката?! Нима за тях това е нормално поведение на депутат?! Или пък може би от страх, че ако коментират на Волен може да не му хареса и да ги уволни всичките?!
14
36
 
17
 
! Отговори
Провакацията на ГЕРБ преди 10 години
Много сте прости бе Гербери. На всички стана ясно, че вие сте организирали провакацията срещу Сидеров. Цялата дандания е, дя се накара Сидеров да не подкрепя Правителството, то да падне и ГЕРБ да се опита да вземе власта. Докато досега, атаката бе директно срещу БСП/ДПС чрез разни протести, парламентарни игрички, сега атаката е индиректна - срещу АТАКА, да се противопостави на коалицията БСП/ДПС. Ангажираха дори някаква продажна французойка. И този път номерът няма да мине. Язък за парите.
13
12
 
25
 
! Отговори
Пешко преди 10 години
До Анонимен 13не е изненадващо - другарите кутевци един по един скомиха на амбразурата да защитават кьоркютука проф. др. Драго Драганов - та излезе, че студентите били виновни, че го снимали как пада и припада пиян на пес. Да не говорим, че му е рецидив
12
28
 
24
 
! Отговори
444 преди 10 години
Криминалния бандит Тиквата няма право да си отваря изобщо селяндурската уста!
11
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много ме кефят Опорните Партизани как са готови производно *** да подкрепят и да защитават за да вардат ексурзите на волена
10
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До БръчковЕ той го крепеше понеже тогава нямаше алтернатива."Ако падне бойко щеше да дойде мафията в лицето на тройната коалиция.Който иска вот на недоверие на ГЕРБ трябва да може да предложи алтернатива".Сега е много по различно :))
9
29
 
30
 
! Отговори
Бръчков преди 10 години
Тиквеникът да не забравя , че именно *** Сидеров го крепеше на корупционното кресло близо 3 години.... То нали краставите магарета през 9 баира се намират ....
8
2
 
16
 
! Отговори
ТОЙ КАЗА преди 10 години
Като тръгнем от политиците, минем през администрацията, продължим през полицията, и направим кръгче през болниците, бизнесмените,работници, приятели и комшии, та стигнем до същината на проблема, а именно в самите нас!И до като обвиняваме другите за собственото ни положение - оправия няма да има!Нека похода към изграждането на велик български народ започне от самите вас, там вътре да протекат промени!А колкото до тези смешници горе, те живеят и се хранят с вашето благоволение и внимание......
7
13
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сидеров разбира имунитета като възможножност да се бие с сънародниците си и след това да е безнаказан.
6
25
 
35
 
! Отговори
Ръцо Пръцо преди 10 години
Мъчно ми е за Боко Рапоня - съвсем ще се охарчи тези месеци. Първо за ръкоблудните онанисти, които половин година се разхождат по жълтите павета, второ за бояджиите-осквернители на паметници, за фотографите от Варадеро, а сега пък и за разни провокатори като тоя.
5
12
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички политици са се самозабравили. Сидеров само е по-шумен от другите. Да не би да не е самозабравяне да ползваш правителствения самолет като такси и да навъртиш милиони за разходки по време на мандата си? Или да ползваш и преустройваш царските дворци, за да почиваш със семейството си? До един във властта и политиката са наглеци. Плащаме им и най-дребните прищевки.
4
38
 
41
 
! Отговори
Ok! преди 10 години
Много скокливи герберите. За всичко скачат. Да скачат, но по-добре в някоя дупка по-дълбока да скочат.
3
23
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко е виновен!
2
18
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хайде тази страна, това общество най-после да намери достатъчно сили и добра възможност да се отърве от този ГНУСЕН ***, криминален престъпник и психопат Сидеров! Дано да се изявят добри сили и с малко късмет да може се изреже, по някъкъв начин тумора Сидеров от обществената тъкан!
1
50
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Волен да взима пример от Боко, той първо ги нападаше и биеше, а след това стана политически лидер.