"Кой ти дава право да идваш да се правиш на Волен?"

Депутати на "Атака" нахлуха в Нова телевизия
Обновена: 9 яну 2014 08:52 | 8 яну 2014 19:52,
322
"Кой ти дава право да идваш да се правиш на Волен?"
Кадър от скандала. Снимка: Нова телевизия

В пореден скандал се забъркаха народни представители от „Атака”. Този път те нахлуха в сградата на Нова телевизия, за да се саморазправят с гости на предаване, предаде медията.

Още по темата

Гневът им беше насочен срещу двама участници в протеста за свалянето на имунитета на Волен Сидеров пред Съдебната палата - Виктор Стоянов и Цветозар Вълков.
Там бяха Димитър Димов, Деница Гаджева, както и Калина Балабанова и Меглена Александрова – всички депутати от националистите.

Яростта на депутатите, които не откликнаха на поканата за дебат в ефир, беше провокирана от това, че в началото на интервюто си при Милен Цветков, двамата протестиращи бяха с маски на Волен Сидеров.

Кой ти дава право да идваш да се правиш на Волен? Защо не си сложиш маска на твоя лидер? Поне прояви малко смелост?, запита протестиращите срещу Сидеров депутатът от „Атака” Димитър Димов. Това е вашата маска, ако искаш може да я изядеш, продължи той, държейки смачканата маска на Сидеров.

Защо не си сложиш маска на Лютви Местан, се чу гласа и на Деница Гаджева. По-рано днес пред Съдебната палата се състояха два протеста – един срещу и един в подкрепа на лидера на „Атака” Волен Сидеров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
232
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До анонименслабомислещи ***, дано Волен отвори очите поне на един от вас, вие сте позор
231
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да намери текст забраняващ иронизирането.Вярно, че аткистите трудно четат, което личи и от творческата немощ на форумния им креатив спамене ама поне малко да се напъват, поне за важните неща
230
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой му дава право да иронизира..? Ми ти - народното събрание.Гласувайте закон като едно време и няма да иронизира.И без това Белене на гьол седи, някой трябва да го копа.Колко точно неистово трябва да си се заровил в дъто на Волен за да се радваш на същите придобивки, които аткьорчето си изкарва без да си пл'ое на достойнството и да лакейства на откровени ***.Комплексарите най-обичат да се залъгват, че презрението към тях е завист.
229
1
 
3
 
! Отговори
... преди 10 години
Те правят цирк,а вие се връзвайте и карайте помежду си!За народа хляб и зрелища :)..ха кажете,че не е вярно :).
228
8
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
проверка на депутатите от атака за наличие на наркотици
227
4
 
4
 
! Отговори
Боксьора преди 10 години
Ало, заешката уста, по-кротко. Голям бабаит се извъди. Ще се намери някой по-некултурен от композитора, който нападаш, и ще те сцепи и от другата страна. По-кротко. Нищо, че се изживяваш като депутат.
226
1
 
1
 
! Отговори
Големия удушвач преди 10 години
На Стоянов ФА-диез му е грешен !
225
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До защо се намесва ?ти *** ли си ?
224
4
 
8
 
! Отговори
до 240 преди 10 години
аз взимам страна по въпроса защото съм гражданин и този лицемер, пед***ст .... се подиграва с всички нас. Ня много хора ни е ясно че цялото това нещо е цирк и бушона АТАКА изгоря, просто червените ******си още не са подготвили новия бушон за смяна.
223
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
После защо хората бягат от държавата. Ами на кой нормален му се живее в този цирк.
222
8
 
20
 
! Отговори
някой си. преди 10 години
Защо непрояви малко смелост и Болен?Е така да се поразходи малко но без тия *** около него дето се прават на охрана.Нали Болен е мъжкар? За такива комплексирани мишоци като Болен лечението няма да помогне.Само отвреме на време трябва да се шамаросва качествено.
221
19
 
10
 
! Отговори
защо се намесва ? преди 10 години
Този Фиктор Стоянов не е страна в конфликта. Нито работи във френското посолство, нито е граничен полицай! Тогава защо се намесва в конфликта? Отговорът се натрапва! Защото някой го е купил. И този някой е пожарникарят!
220
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***!Какво да ги коментираме,с бой ще си решават проблемите......
219
1
 
16
 
! Отговори
qwer преди 10 години
до 235 - момче демокрацията е съзнание и отговорност, не я пробутвай там където те не съществуват. Имунитетът е нужен там където обществото е избрало управляващите с разумът си, в България това все още не е така, затова и на тези там в парламентът не е нужен имунитет, защото те го използуват за да богатеят,а не да подобряват твоята,моята и на всички българи съдбите. Ти депутат ли се цаниш да ставаш, че ти е нужен такъв имунитет ? Говори за съзнание и отговорности преди да изкаш имунитет.
218
1
 
14
 
! Отговори
235 -ти преди 10 години
Един куп глупости си изписал /обвинявания/ ,те са там да решават съдбините на държавите си,за обида има съдебни органи които да решават какво да правят,тук на Запад се трепят в парламентите,плющят какви ли не неприлични думи,обиди и т.н.Не ме интересуват твоите разбирания,но са ***,затова и крадците в Парламента се бият да са вътре,затова и държавата ни е такава скапана,такива разбирачи като теб които защитават най-големите държавни обирджии.Аз живея 14г.на Запад този на демокрация ще ме учи.
217
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 229Прочети конституцията,направи справка за имунитета на депутатите от други държави .Когато от трибуната един депутат обвини друг депутат,министър,гражданин или търговско дружество имунитета го пази,по политически съображения не може да бъде осъден от партиини противници.Това се прави с цел управляващите да не се саморазправят с опозицията и с партийни опоненти .ПРИ НАС ВСИЧКО Е пародия на ДЕМОКРАЦИЯ,НА ДЪРЖАВНОСТ,живеем в СТРАНАТА НА ЧУДЕСАТА и ОГЛЕДАЛЕН СВЯТ!Социално слаби съдии...
216
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Крайно време е да се махне имунитетът на депутатите и привилегиите които имат. Видно е, че не вършат работата за която им се плаща, а работят само в полза "роду"/разбирай родата/. Бурканите които им се раздават, малките души ги приемат като ореоли и очакват път да им сториш или право да нарушават законите за движение по пътищата. Не съм чул за пострадал депутат от електорален гняв, но за хора пострадали от депутати, често се чува. Стават опасни.
215
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Има поне два проблема които не се обсъждат от масмедиите:1. Сидеров съвсем професионално прокле масмедиите. Професионално защото има религиозно обу1ение. Какво чака Православната Църква та не реагира! Това грях ли е. Утежняващо обстоятелство ли е че е извършено от специално обучен2. С какви пари летяха депутатите на Атака с билети ПЪРВА класа за нерегламентиран митинг. Пак ли с парите от държавната субсидия, т.е. аз и ти читателю сме ги платили против волята си
214
3
 
24
 
! Отговори
qwer преди 10 години
А боригениТ ърпящиА мсалакК онтролиращА кълът им
213
3
 
14
 
! Отговори
Цоцаров преди 10 години
Тоя с разбитата джука що не му я разбият още веднъж да се кротне за малко или и той има имунитет?