Сидеров крещял: Кажи ми пак простак!

Свидетелка: Този човек се чувства безнаказан, за да се държи по този начин
Обновена: 8 яну 2014 11:37 | 8 яну 2014 09:56, Анисия Иванова
283
Сидеров крещял: Кажи ми пак простак!
Волен Сидеров. Снимка Архив: Булфото

В самолета Волен Сидеров се държа много арогантно, разказа пред bTV една от пътничките от същия самолет -  рускинята Олга Маринова. 

Маринова от години живее в България и няма българско гражданство. Подчертава, че няма никакви политически пристрастия и мотивът й да разкаже видяното е възмущението, което поведението на депутатите е събудило в нея.

Още по темата
Скандалът с Волен Сидеров стана в самолет, пътуващ от София за Варна. Лидерът на „Атака“ бил придружаван от Десислав Чуколов, Деница Гаджева и почти цялата парламентарна група на националистическата партия.

Маринова разказа, че в самолета депутатът се разхождал напред-назад, закачал някаква жена, която впоследствие се дръпнала. „Той я наричаше лъжкиня. Видях, че вадеше документи и казваше: „Аз съм Волен Сидеров и не се притеснявам да го казвам.“, допълва картината за скандалния полет Маринова.

Вчера стана ясно, че спречкването е било с културното аташе на Франция в България. По думите на Олга Сидеров се държал арогантно и се е заяждал с пасажери.

Когато слезли от самолета, той и хората му започнаха да се бият с младия мъж, който го нарекъл „простак”, разказа Олга. Всички от обкръжението му се нахвърлиха върху него, беше много грозно и неприятно, че такова нещо може да се случи, обясни тя.

Сбиването е станало в автобуса, където групата на Сидеров се качила от средната платформа, а  момчето, с което се сбили, в края.

По думите й Сидеров отново му крещял: „Кажи ми пак простак“, момчето повторило, че е простак и оттам нататък всички се нахвърлили и започнали да го бият, разказва Олга.

„Стана навалица. Младежът попита: "Всички ли ще ме биете?“, допълни свидетелката.

Тя каза, че жените от групата на Сидеров са ритали с крака младежа и викали: „Защо го обиждаш, защо го наричаш простак."

"Една от тях с кестенява коса го риташе с крака и беше много гръмогласна. По-бойна беше тази с кестенявата коса.“, категорична е рускинята.

След като групичката изхвърлили момчето от автобуса, Сидеров викал и приканил хората наоколо да гледат и да снимат с телефоните си, за да се „знае, че никой не може да бъде обиждан в България.”, спомня си още тя.
Маринова уточни, че не е била на мястото с побоя върху полицая.

Тя приключи разказа си с извода, че този човек се чувства безнаказан, за да се държи по този начин

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


283
Още по темата: атакаскандал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
14
 
! Отговори
God преди 10 години
До ИванБи ли уточнил как се доказа, че от френското посолство са лъжци? И другите очевидци на случаят ли са такива? Волен не може да настъпи ничий мазол, защото той самият е един голям такъв в българската политика и колкото по-бързо парламента се очисти от такива явни *** като него, толкова по-добре. Освен да си пълни джоба с пари от субсидията какво друго е свършил Волен "на ползу роду"? Той си е чист *** - както на турците, така и на руснаците.
37
1
 
10
 
! Отговори
художника преди 10 години
От дядо ми знам, че куче което лае не хапе.Не му обръщайте внимание на тоя *** и той сам ще си млъкне. Докато го коментираме и се събираме да му гледаме сеира, той ще продължава да избива комплекси!
36
0
 
15
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 10 години
Това е доказано КЛИНИЧЕН СЛУЧАЙ и ако прокуратурата се ослушва още и не го арестува и не му вземе имунитета,то ние като един ще излезем и ще му искаме имунитета и оставката на тоя луд фикус или оставката на прогнилото правителство,чашата преля!!!На бунт народе повече няма да търпим шизофреници в парламента!!!
35
1
 
14
 
! Отговори
Of преди 10 години
Тоя ако го видя сам дали няма да му извия вратлето?!?!?! Просто народната ми любов е много голяма към него и ме кара на агресия!
34
0
 
8
 
! Отговори
Д-р МАХМУРЛИЕВ преди 10 години
До ИЦоБългария е в Ориента, а не в Европа!
33
25
 
6
 
! Отговори
val 789 преди 10 години
То бяха компромати,то беше чудо!!Днес показания дава рускиня,утре ще е пакистанец,вдругиден я талибан-бежанец ще намерите,а НИКОЙ от тъпите глави не си задава въпроса с КАКВО и КАК френското културно аташе е провокирало този скандал??Това някак си услужливо се подминава от ВСИЧКИ медии без изключение.Пример:А ако френското културно аташе "културно"по френски е напсувало България и българите/което не е никак невъзможно/трябва да му благодарим и сведем покорно глава ли??
32
2
 
16
 
! Отговори
BlaBlaBlaaa преди 10 години
Леле, този колко е зле, а като се събере мутроподобните *** от парламентарната си група няма спирка. боленчо е срам за нацията. А "матриала" наистина е зле щом дава власт на такива индивиди.
31
3
 
29
 
! Отговори
Бай Ганьo преди 10 години
Maма му стара, хайде всички да си напишем във фейсбук профилите "Волене ти си ***", във други форуми където може да оставяме подписи под мненията си да напишем "Волене ти си ***", да сложим по една табела на задния прозорец на колите си "Волене, ти си ***" - всички ли ще набие тоя лилипут? Хайде, хора, стига този лилипутест фашизоид е минавал метър!
30
1
 
26
 
! Отговори
ИЦо преди 10 години
Сидер Ага наказва раята.... това не трябва да е възможно в 21 век в Европа...
29
28
 
4
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Наличието на организация по този казус подсказва, че Сидеров е настъпил някой много по мазола. Прилича ми на "убеждаването", че Садам имал оръжия за масово унищожаване. Е "убедиха" ни, изтрепахме (НАТО) стотици хиляди, а се оказа, че няма такава нещо. Френското посолство, вчера пишеше, че лицето било в "нетрезво състояние" но явно са се усетили, че може да се докаже че лъжат и са го махнали. След като са излъгали за едно, защо да им вярвам за друго. Това са доказани лъжци!
28
14
 
5
 
! Отговори
factotum преди 10 години
Е това ли е най-важното.Пак само Сидеров в новините.Отклонява се вниманието от по-важните неща.
27
2
 
33
 
! Отговори
сами м преди 10 години
*** *** *** *** *** *** *** *** *** ПРОСТАКПРОСТАК *** *** *** *** *** *** *** *** ***
26
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е България днес: турците я управляват, а лудите се разхождат с депутатски карти.
25
2
 
40
 
! Отговори
MOTORHEAD преди 10 години
Че е ***, спор няма. Но тия с него, да се държат така.... Сигурно ги друса с нещо.
24
3
 
42
 
! Отговори
комунистите са лъжци преди 10 години
Според мен за България си е нормален.Е рускинята, французина, германците не го приемат за нормално, но тук е България. Такива като него не само са нормални, а даже са за пример. Правят ги депутати. Хората им се възхищават. Избират ги. "Нормална" посткомунистическа държава, където агенти на ДС и комунисти управляват.
23
3
 
42
 
! Отговори
Националист преди 10 години
Този беловлас дребосък е като малките злобни кучета, прави се на голям мъж, когато е заобиколен от свитата си. Ако е сам и с жена няма да може да се справи. А за да избива толкова комплекси, сигурно му е малка ***.
22
1
 
30
 
! Отговори
gospodin_nikoi преди 10 години
***
21
4
 
41
 
! Отговори
ХАТАКА преди 10 години
Признак за елементарен битов комплексар е псуването на етнос/националност. Плъхчето Волен е на ниво селска кръчма. Както целия си електорат от утайките. Мижитурният фашизойд е много тих без мутрите си но вървят ли с него - веднага става мъжкар. Голям мъж трябва да си за да псуваш и риташ жена защото е французойка. А пък за другото ритане русият алкохолик има късмет, че не сме САЩ където за посегателство над полицай наказват с ДИРЕКТНА ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА.
20
3
 
36
 
! Отговори
Друг Младеж преди 10 години
Ако сме в стабилна държава примерно в Америка. Ще го застрелят като куче на улицата. От къде на къде този *** *** ще удря полицията. Удариш ли полицай -> удряш държавата.Да го прибият като куче и право в затвора ***!
19
3
 
41
 
! Отговори
Тони преди 10 години
Луда работа;то не бяха стрелби по магистрала Тракия,то сбиване с полицаи в София а сега и във Варна просташки изпълнения.тоя си е за 4километър. жилетка и е готов.