Сидеров за имунитета: Не се радвайте, хлебарки!

Националистът се закле пред симпатизанти, че не е бил полицай
Обновена: 8 яну 2014 14:44 | 8 яну 2014 13:46,
351

След като изнесе прочувствена реч в своя защита, Сидеров поведе шествие в София. Снимка: Булфото

Волен Сидеров обвини прокуратурата, че с поискания му имунитет изпълнява политическа поръчка на "сини", "червени" и продажни медии, които са "включили фекалометите" срещу него.

"Сега сте под натиск, върху вас се оказва огромен натиск, но никой няма да ме уплаши, никой", зарече се той пред привържениците си, които се бяха събрали пред Съдебната палата.

Още по темата

Пред стотина свои симпатизанти, които крещяха: "Волен, победа!", лидерът на "Атака" отново настоя, че не е направил нищо, с което да е нарушил законите на страната.

"Вчера във Варна бяха мобилизирани трима наблюдаващи прокурори и седем специализирани полицаи, за да разследват нещо, което не знаят какво е то. Питам аз същите тези хиени – журналистите, сега да питат какво точно се случи. Ами вие сте написали на първите си страници, че Сидеров е бил полицай - Сидеров не е бил полицай и ще съдя всички, които са написали това", зарече се той.

"Едно лице тръгна да ме обижда, наричаше ме простак, боклук. Вие как ще постъпите, ако някой ви обижда? Вместо полицаите да ми съдействат, те употребиха груба сила срещу мен и депутатите от "Атака", обясни той версията си за скандала на летището във Варна.

След тези думи, противниците му, които също бяха пред Съдебната палата, разделени от полицията, започнаха да скандират: "Оставка!"

Подразнен от този факт, Волен Сидеров гръмогласно обяви: "Не се радвайте, хлебарки и пеперуди, защото ще се разбере, че имунитетът ми е поискан под натиск, защото българският народ ясно разбира, че "Атака" единствено прави нещо за българския интерес.

След края на изявлението си той поведе поддръжниците си на шествие по бул. "Витоша". В началото му участниците носят голям зелен плакат, на който пише: "Мафията отново удари "Атака". Малко по-назад се движи Сидеров, придружаван от личната си охрана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
222
5
 
14
 
! Отговори
EU citizen преди 10 години
До are_kulataБългария е страна от първия свят. В десетия свят искате да я закарате вие, при Куба и Северна Корея.
221
18
 
6
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
До Рали1''Такива като Сидеров са били във властта и са допринесли не малко за разрухата,в която сме.''Уважаемо г-жо, децата са ви пораснали, не е лошо да ги последвате,защото с подобно плиткомислие и липса на елементарна осведоменост неможете да ги научите на много.
220
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какви француци са тия африканци и араби в днешно време понятието франсе е много размито.
219
3
 
21
 
! Отговори
Petko78 преди 10 години
ДНЕС НИ УПРАВЛЯВАТ:ОБЛАСТНИ И ЗАМ. ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ ПРИ КОАЛИЦИЯТА БСП-ДПС-АТАКА :Бургас -Юсеин Мехмед, Варна-Маткан Ибрямов, Габрово-Кенан Ашиков, Добрич-Исмет Хабил, Кърджали-Муса Сайдаахмед, Ловеч-Юнал Масъков, Пазарджик-Юмер Хамза, Плевен-Енгин Кючуков, Пловдив-Юксел Расим, Разград-Севгин Шукри, Русе-Айдън Караахмед,, Благоевград-Муса Палев, Силистра-Насуф Насуф, Търговище-Емел Расимова, Хасково-Кадир Исов, Сливен-Неджим Ахмед, Смолян-Бейхан Дуран, Стара Загора-Тонджа Йостург, Шумен-Левент Зекериев, Ямбол-Ахмед Мехмедов.
218
3
 
20
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
До are_kulataКакво направи Волен толкова години във властта,какво направи докато беше в Демокрация,какво правеше,освен да крещи по площадите.Реално нищо.Живяла съм и преди 1989 ,благодаря за"момиче",но и децата ми са вече големи.Такива като Сидеров са били във властта и са допринесли не малко за разрухата,в която сме.Не са виновни други,освен самите ние,че допуснахме да се случи,че вярвахме,че се надявахме.Клишетата и омразата не вървят,на хората им омръзна от театър,разиграван на гърба им
217
1
 
7
 
! Отговори
цирка преди 10 години
започна от САРАФОВО . ЗА ПРЪВ ПЪТ МОСАД показа на МВР ,ЧЕ НЕ СТРУВАТ НИЩО ТЕ ВЕЧЕ НЯМАТ МОРАЛНО ПРАВО ЗА НИЩО . това беше края САРАФОВО .
216
5
 
8
 
! Отговори
платен трол преди 10 години
До are_kulataТова е най-голямата тъпотия, която съм чувал скоро, но поне обяснява защо се коалирахте с турците, разбра ли титане на мисълта.
215
12
 
4
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
До Рали1Ралке, очеивдно не си просто момиче, имаш потенциал да изброяваш в ред някои твои идеи,НОредът ти е лко объркан и хаотичен, а истинноста на субстрата му сериозно под въпрос.***, ако си направиш труда да разбереш се отнася са за продадените еврейски медийки и агентчеа, които направиха нашата България страна от 10-святМоже да я обичаш като мен, но мизериятя и недоимъка на хората е основата на България.Искаш да видиш кой работи,прегледай парламентарните дни по дати назад до 2005
214
3
 
32
 
! Отговори
t-rex преди 10 години
Какво е направил Волен срещу енергийната мафия, че да го заговорничат срещу него, както той твърди?! И защо не се замислят *** които му вярват - какво по дяволите въобще е свършил Волен откакто е в политиката, освен да забърква скандали и да забогатява докато осигурява кворум?!?!?!?
213
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е Хитлер все пак беше по малко луд
212
2
 
11
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
До are_kulataЩе повярвам тогава на този човек,когато видя,че работи за България.Кое е клюка-че иска да си показва мъжеството-чух го със собствените си уши,че кълне-чух го,не съм го прочела и не този каза онзи рече,че има хора от страната на днешната му излагация -има сн.2-са от Северна България.Ако ще и в страна от 10 свят да смяташ родината си за мен не е.Не може да се държи по този арогантен начин наричайки народа "***".Аз поне не се смятам за ***,а съм човек.
211
5
 
25
 
! Отговори
Доктор- акушеров преди 10 години
Моля не псувайте Болен.Той не е виновен,а майка му.Защото:1тя е съгрешила с него2.не е направила аборт
210
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този *** ни има за ***.е,господа атакисти,пак гласувайте за това *но
209
8
 
5
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
До платен тролПарламентарнито избори, смешнико, слушай ме внимателно,не са Мис Свят, не са конкурс за стихотворение, да има един спечелил?Това има ли го в мозъкЪТ ти?Правителство се прави от партии, коалиции, не от първия?Да не говорим, че ГРОБ и БСП си купиха гласовете, има доказателства да ти напълня душата и ти ги знаеш.Лека.
208
4
 
14
 
! Отговори
Болен преди 10 години
Клинкерхофен. Да му се не види и клоуна.
207
4
 
12
 
! Отговори
платен трол преди 10 години
До are_kulataНа тези избори, които цитираш, партията на Борисов СПЕЧЕЛИ, но такива като лидера ти подмениха вота на хората. Повтаряй едно и също, папагалче, няма да успееш да заблудиш никого, освен може би себе си. П.С. Не съм гласувал за герб и никога няма да го направя, изключително жалки сте, когато наричате гербер всеки, който е против шайката предатели наречена юруш.
206
3
 
0
 
! Отговори
Men преди 10 години
Ne e istina kolko hora izpulnyavat funkciyata na forumen draskach....
205
16
 
4
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
До Рали1Къдв видя унизиелно отношение към целия народ, Ралке.Това да обявиш война на монополите и политическата мафия ли?Къде те е изложил теб, специално, в Англия те имат за ***, не заради Сидеров.Ти живееш в страна от 5-ия свят. Кое ти е изложеното.Прокуратурата да вика свидетели и по протокл да се дават сведения.Папагтеали и клюки по медии изгелжда са матерял само за теб и силно те вълнуват, скъпа !!
204
2
 
10
 
! Отговори
волене преди 10 години
теб та е страх от *** а в казармата ,ще ходиш а?
203
3
 
15
 
! Отговори
Гост преди 10 години
Тези, дето му платиха "миекащите" автобуси с подкрепление, ще го отърват и за свалянето на имунитета. Той затова е толкова нагъл.