"Няма политическа поръчка, а хулигански действия"

Така Сотир Цацаров коментира случая с Волен Сидеров
Обновена: 10 яну 2014 21:58 | 10 яну 2014 21:46, Петя Славова
86
 "Няма политическа поръчка, а хулигански действия"
Сотир Цацаров. Снимка: Булфото

"Няма политическа поръчка със случая с Волен Сидеров", това потвърди главният прокурор Сотир Цацаров пред БНТ.

Той отново напомни, че всеки трябва да носи последиците от своето поведение независимо дали има имунитет. Главният прокурор коментира и твърденията, че в скандала има политическа поръчка.

Според Цацаров става въпрос за хулигански действия. " След като има хулигански действия, според разбирането на държавното обвинение, оттам насетне има и съответната реакция. Колкото и да говорим за политическа поръчка, не аз съм поръчал това поведение. И не някоя политическа сила е поръчала посегателството върху униформен полицай. Оттам насетне всеки трябва да носи последиците за своето поведение независимо дали има, или няма имунитет”, – аргументира се още главният прокурор Сотир Цацаров.

Както Dnes.bg вече писа, Сидеров предизвика в понеделник вечерта скандал по време на полет. Лидерът на „Атака“ бил придружаван от Десислав Чуколов, Деница Гаджева и почти цялата парламентарна група на националистическата партия.

Той нападнал френското културно аташе, като поискал от нея да се легитимира. Млад мъж се застъпил за дамата и нарекъл Сидеров "простак". Лидерът на „Атака“ и двамата му спътници мигновено нападнали въпросния гражданин. Сидеров нападнал и полицая от "Гранична полиция" Костадин Колев.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шегаджиистевсички:)
40
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе тоя Цацаров наистина е много дебел, каква гуша само. Дано поне да си върши съвестно работата
39
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Очите на Сидера са типично наркомански. Айдее на кокаина...
38
2
 
14
 
! Отговори
аз преди 10 години
резултати дебелако, резултати. стига празни приказки.
37
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво, Цацаров, харесваш ми. Ами с Романчо кво стана? Прочете ли му романа вече? Ето и един цитат: " Защото сте престъпник - на колене!" Колко народна пара може да изяде този прокурор, още? Как ще го квалифицираме, а? Човешки права, харти, декларации, ала бала.Но Романчо е по бял от Воленчо. А това разделение как се нарича?
36
2
 
7
 
! Отговори
Иво Калпазанов преди 10 години
Браво Цаци,понапрей са понапрей са на неопетнена душица ,па след туй много ама много фино обърни цялата работка с процеса.Сигурен съм че си професионалист толстолоб с толстолоб такъв
35
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво Цацаров,харесваш ми! Продължавай по същия начин с всички,които престъпват Законите!Без значение на обществено положение и политическа принадлежност!Пожелавам ти успех и дано не си поредният,който ще ни разочарова!Законът над всичко,това е спасението за България!
34
17
 
11
 
! Отговори
ultramind преди 10 години
Атака и нищо друго!
33
10
 
12
 
! Отговори
Революционер преди 10 години
България е пълна с ***, няма да се учудя, ако "Атака" вземе над 4 % на следващите избори. Тази *** и *** трябва да се изколи, защото е срам за цяла България.
32
10
 
10
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Няма работеща съдебна система а абсурден цирк в България! Политици управлявали България направиха вреди които съсипаха изцяло държавата, и тях никой не ги съди и пипа, а който го съдят се точи делото с години и с години, обаче за това че Волен вдигнал скандал са готови за 2 часа със всичко! Тоя тлъст *** на снимката е позор за прокуратурата защото се поддаде така лесно! Дано да се вдигне народа и да ги помете всичките недостойни и предателски и престъпни души особено тия с власт! Иначе няма!
31
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не искам да коментирам Цацаров, защото може да ме обвини в хулгански действия, изразяващи се в словесна съпротива на властта.Лека нощ господин Цацаров.
30
10
 
14
 
! Отговори
Радко Радев преди 10 години
На тоя толстолоб Цацаров някой вярвали му
29
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Заради Сидеров спряха аварийно самолета, за да се успокои психично болния. Тогава той нападна екипажа на самолета и замери стюардесата. Е гаси животното. Да не говорим за останалите скандали, при които нанесе побой на журналисти, полицаи, изкърти брава на министерския съвет и влезе със взлом по време на кабинета Райков, склоняваше Павел Чернев към лъжесвидетелстване за побоя и стрелбата на магистралата, където Сидеров отново подивя и стреля с пистолет, за да спука гумите на колата пред него.
28
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
??? Kvo stava tuk? Edin normalen komentar niama....
27
10
 
9
 
! Отговори
tt2 преди 10 години
Сотир Цацаров обяви, че членуването в масонска ложа не е вредно за магистрат, защото същото е да се членува в ловна дружинка или във ветроходен клуб и там се създават някакви контакти и познанства.Контакти и запознаства със сатанисти
26
14
 
6
 
! Отговори
are_kulata преди 10 години
Оставете ГЕРПерастите на мира, те не могат да спят и немогат да си обяснят:1.Как така Цацаров от лош, който подхвана Цветанов, сега е добър, защото подхвана Сидеров.2.Как вечните врагове Русия и Турция, направиха коалиция чрез БСП и ДПС.3.Как Бойко ''бори'' комунистите, като цялото ГЕРП е БКП.4.Как ГЕРП се натиска на Касим Дал и Корман Исмаилов и защо?5.Защо ГЕРП нарекоха Ботев ксенофоб и поискаха да го махнат от учебниците.6. Защо ГЕРП винаги гласува заедно с БСП и ДПСДа живей БКП !
25
14
 
10
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
Тоя пълничкия от снимката да не закача Волен.Първо да съди красивите и интелегентните ***, които нанесоха побои на полицаи през лятото и есента на жълтите павета.Сотире, помним. Не прилагай двойни стандарти.
24
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Група депутати от АТАКА посетили детска градина с благотворителна цел.По късно в изявление на партията се казва ,че децата първи налетели на бой !
23
10
 
0
 
! Отговори
sofianec преди 10 години
volen president a lutvi mestan ministur predsedatel
22
9
 
15
 
! Отговори
до атакапобеда преди 10 години
Кумира ти е едни турчин,гаден фес,предател,алкохолик,*** и ***!Ти със сигурност си по-зле и от него!