У дома е като в "Биг Брадър", жалва се Борисов

Лидерът на ГЕРБ няма да отиде в ДАНС на разпит
Обновена: 18 яну 2014 14:57 | 18 яну 2014 14:57, Анисия Иванова
289
У дома е като в "Биг Брадър", жалва се Борисов
БОйко Борисов. Архив: Булфото

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов няма да отиде в ДАНС, за да го разпитват за сигнала за подслушване. Това заяви самият той в Силистра пред младежи от МГЕРБ Силистра, Шумен, Варна, Добрич, Русе, Разград и Търговище.

По думите му в момента се опитвали да припишат на него разцеплението на БСП. "Как става това? Излиза една госпожа и казва: Имам запис. Аз затова отидох и подадох сигнал. Аз не съм подал сигнал да ме разпитват. В сигнала много ясно съм описал, че в предаването на Нова телевизия съм слушал как се говори, че в моя дом е имало среща, която е била записана", каза Борисов.

Той настоява прокуратурата да възложи на надлежните органи да открият тези, които продължават да превръщат дома му в „Биг Брадър”, в обществено място и достояние.

"Всеки човек си има дом, има си стаичка, има си спалня, има си кътче. Това и Конституцията го защитава. Всеки от вас, предполагам, има място, където обича да се усамотява. Всеки има своите тайни, своите изконни мисли. Откъде накъде? Щели да ме разпитват за това, че ме подслушват. Не, намерете ги, арестувайте ги и ги вкарайте в затвора. Това е задачата, а не да ме викат да правят панаир в ДАНС – и аз няма да отида. Да дойдат, да им кажа още веднъж – да си извадят предаването на Милен Цветков. Там ясно и точно е казано, че има запис от среща", каза Бойко Борисов, цитиран от "Фокус".

"За какво ще ме питат - дали гледам телевизия, или някой ми е разказал предаването при Милен Цветков? Все едно съм направил аз нещо, че мине, не мине време, си правят ПР на моя гръб кой дошъл у нас. Аз се чувствам непрекъснато, че съм в „Биг Брадър”. Аз като се обадя на някого да дойде, и той вика „А там ли, където записват? Дай да е на друго място”", оплака се Борисов. 

„Връщам се в нас, една жена си пуснала снимка във Фейсбук, пред къщата ми - туристи. Тези, които идват да почиват в Банкя, идват и викат: Ама ей тук, на това кьоше ли записват? Откъде гледат? И този Станишев, казва, че те били освободили държавата от полицейщина. Кога 4 години преди вас или някои в БСП или ДПС е имал такъв проблем или сме създали в опозицията такъв стрес", запита Борисов.

Той даде за пример, че му е интересно какъв е бил разговорът на шефа на „Газпром" с Орешарски или как се правят шефове на агенции, но няма къде да го прочете, защото "за тези работи няма флашки".

Експремиерът каза още, че го „ударил ток”, като видял заглавията в пресата за нови 3 милиарда лева дълг. „Лятото - 1 милиард , НЕК – 1, 2 ,3 милиарда. Аз вече не мога да сметна колко са милиардите. Вие ще ги връщате. Нали много обичат да говорите за младите хора. Младите хора ще ги връщат, ама ще ги връщате с лихвите. На толкова милиарди лихвите са милиард. И ще работите да ви пукат ушите, за да върнете на Станишев, Орешарски и Местан откраднатите пари”, заяви Борисов.

Оказа се, че БСП са излъгали цялото общество по най-бруталния начин, изтъкна още лидерът на ГЕРБ. „Когато давах оставката, си викам: Ако могат да създадат 250 000 работни места, а ние не можем или ако могат да свалят цената на тока, а ние не можем – да го направят. Затова се дръпнах, казах им: Ще ви дам един глас от нас. Оказа се, че са излъгали. Много им е силна пропагандата. Видяхте опорните точки на Моника. Аз съжалявам, че говоря за жената на Станишев, но всъщност тя им държи партията. Нейните опорни точки и нейните SMS-и към техните депутати и ръководство излизат, затова съм принуден да я цитирам. Тя им дава 3-4 неща, които трябва да повтарят всеки ден, и всички вкупом почват да ги приказват. Всички от БСП почват в един глас: Първанов – предател, Станишев – демократ, Борисов – лош, еди кой си – добър. Говорят едно и също”, посочи той.

Относно заменките Борисов предполага, че това, което неговото правителство е спряло като заменки, сега ще се извършат.

Относно партията си Борисов смята, че за такава голяма структура са нужни поне трима зам.-председатели.

„ГЕРБ почва да става партия, имаме вече доста експертен потенциал, много по-голям от другите партии. Това, което говорят, са пълни измислици. Аз мога да ви изброя 20 души в момента, които в другите партии нямат подобни. Томислав, Московски, Влади, Евелина, Нона, Делян, евродепутатите ни, кметовете ни - Данчето Фандъкова, Митко Николов, Живко в Силистра. Имаме над 30-40 души експерти, изключителни, работят, знаещи и можещи и дори на възраст по-млади", допълни Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
231
0
 
1
 
! Отговори
Дръндер преди 10 години
"ГЕРБ почва да става партия"? Моля? До сега какво бяха? Банда от мутри? Единствената от изброените, която се показа като експерт е Данчето Фъндъкова, другите са пълни издънки!
230
0
 
1
 
! Отговори
Дръндер преди 10 години
Абе когато подслушваше всичко живо, нямаше проблем. Сега когато той се озова в къщата на Биг Брадър ужас. Така е да види какво са преживяли всички останали! И да престане да се оплаква и мрънка като стара баба! Защото нито е на пола му нито на възрастта му! Какво стана с големия мъжкар? Превърна се в хленчещо бебе, че то и бебетата поне имат основание на хленчат! Освен ако неговите не са същите де...
229
0
 
1
 
! Отговори
rabat преди 10 години
Тоя пак се оплаква-Боже омръзна ми да го слушам! По зле и от незадоволена жена е.На такъв човек как да му определиш пола?
228
0
 
0
 
! Отговори
БоСимеонов преди 10 години
Това не е ли блудство?
227
0
 
0
 
! Отговори
obektivna преди 10 години
До ОБЕКТИВЕН 100%ti si kon s kapashi
226
1
 
4
 
! Отговори
dragko преди 10 години
Абе,тоя Борисоф.....-за младите знаем вече!А той КОЙ е!Млад ли е,стар ли е,можещ ли е?Квалификация на политик ли има?Или на финансист?Или на охранител...Или на пожарогасител....Или на полицай......?Да говори за себе си!Лично мисля,че най-високото му квалифициране е това на двуличник!Този епитет е символ на много други производни-от лъжа до предателство!Страх от Бога няма ли?
225
3
 
8
 
! Отговори
Dedovia преди 10 години
У дома е като в "Биг Брадър", жалва се Борисов.По-добре така, отколкото с приятелят ти Цвъко пак да направите цялата държава в "Биг Брадър".
224
6
 
4
 
! Отговори
ОБЕКТИВЕН 100% преди 10 години
ПРИ СТАНИШЕВ БСП ИЗГУБИ ЧОВЕШКИ ОБРАЗ---СЪЮЗИХА СЕ С ПОДЗЕМНИЯ СВЯТ , ДОГАН , СИДЕРОВ....ВЪРХУШКАТА ИМ СА ХИЕНИ И ЛЪЖЦИ-- А Б. БОРИСОВ Е ОТГОВОРЕН ЧОВЕК , ДОБЪР ЗА СТРАНАТА ПОЛИТИК....ДА СРАВНИМ---СТАНИШЕВ РАБОТИ ЗА СЕБЕ СИ И ЗА БСП , НО ПРОТИВ ДЪРЖАВАТА...ПРИ НЕГО БСП ИЗГУБИ ЧОВЕШКИ ОБРАЗ...ЗАТОВА Е ПРАВ КАЛФИН...ТОВА Е ОТКРОВЕННОТАО МИ МНЕНИЕ...
223
4
 
8
 
! Отговори
понпон преди 10 години
Цялата държава 3.5г.беше Биг Брадър....Да,не е приятно,когато не искаш и не ти плащат...
222
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ние се смеем, но тоя доказан *** надминава себе си !!! Това говори каква държава сме ние сме го избирали тоя Башибозук. Бяхме за срам пред целия свят, сега хората като чуят България ни гледат като Лудница..
221
4
 
2
 
! Отговори
braqn преди 10 години
galak si prase mrasno
220
5
 
10
 
! Отговори
ТРЪТЛЬОТО преди 10 години
ХЕМ СЕ ОПЛАКВА, ЧЕ ГО "СЛЕДЯТ", ХЕМ СЕ ДЪРПА ДА НЕ ХОДИ В ДАНС ?ГЕНИАЛНО ПРОСТО !
219
7
 
7
 
! Отговори
ТИКВУН преди 10 години
ПРЕДИ СЕ ГЪЗЕШЕ НЕПРЕКЪСНАТО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, СЕГА СЕ ЖАЛВА ЗАЩО ЛИ ?
218
7
 
8
 
! Отговори
ГЛИГАН преди 10 години
ТОЯ Е ГЛИГАН, ХЕМ СВИЯ, ХЕМ ДИВА
217
6
 
5
 
! Отговори
ЧЕРНАТА ЗЛАТКА преди 10 години
ОЯ ВЕРНО ПО-*** И ЧЕРНАТА ЗЛАТКА
216
5
 
6
 
! Отговори
Полевъд преди 10 години
Куха лейка./лейка-техническо средство за поливане на цветя/
215
11
 
7
 
! Отговори
да преди 10 години
Борисов е прав:1.Когато падна на Станишев правителството, следващото на Герб не се занимавашре с флашки от дома на Станишев и сие.2.Навремето се лееше помия против Костов,сега- против Борисов.3.Тези записи са правени ПАК от кадри на БКП/БСП- бивши.( щом Йовчев казва,че не са настоящи, а РАШКОВ заявява,че ще проверят но.. след 2/3 месеца?)4.Няма ЗАЩО Борисов да ходи: подал е фактите- да ги проверят;КОЙ е направил е това?5.Това правителство не говори за Бисеров,Сидеров,разговора с Милер, а вс
214
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А,другите като интелигентни какво? Да не би животът ни да е станал по-добър? Колкото по-интелигентни са,толкова по-добре ни лъжат и повече крадат.А ти 232,като си толкова интелигентен какво?
213
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гледам Цветанов по БТВ . Много е *** горкия. Даже не осъзнава колко е ***.
212
11
 
6
 
! Отговори
НРБ преди 10 години
СЕНЗАЦИЯ,ПРЕДСКАЗАНИЯТА на Слава Сврюкова се сбъдват.След като свърши мандата на този кабинет през 2017 ,БЪЛГАРИЯ ще бъде управлявана от жена.Тази жена драги сънародници е МОНИКА СТАНИШЕВА.БОЙКО е в паника и олигархията подготвя гражданска война за да свалят законно избраното правителството.Българския народ е мъдър и ще избере своето бъдеще.