С правила, ще живеете като нас, ако крадете - като у вас

Така Антония Първанова изтълкува доклада на ЕК за България
25 яну 2014 16:46, Петя Славова
59
С правила, ще живеете като нас, ако крадете - като у вас
Снимка: Булфото

Докладът на Европейската комисия за България е изключително коректен, коментира в Русе евродепутатът Антония Първанова - председател на НДСВ.

По думите й в този доклад няма "сложен брюкселски език", както се твърди, а се посочват проблемите, пише БТА.

Според Първанова той е абсолютно конкретен в констатациите си, а след това - и в предложенията. Обхваща дейността на три правителства и показва, че "проблемът в България е системен и фундаментален". Тя посочи, че за да има промяна в този доклад, трябва да се спазват правилата.

"Брюксел казва следното: "Ето ги правилата на демокрацията, на устойчивия растеж и на нормалния стандарт на живот. Ето ви и парите. Ако използвате тези пари и спазвате тези правила, ще живеете като нас. Ако крадете тези пари и нарушавате тези правила, ще си живеете като у вас", заяви Първанова.

В Русе тя се срещна с местния актив на партията, като представи кампанията "Гласуваме всички" и стимулите, които НДСВ предлага, за да се постигне всеобщо гласуване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
45
 
! Отговори
Манго преди 10 години
А случайно от Брюксел, да са казали 10 евро на час за работа, 1000 евро минимална заплата, 1200евро пенсии, а уруспу, елате и вижте, как работят по 12 часа за 340.лева хората у НАС БЛАГОДАРЕНИЕ. НА. ВАС.
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Brato nese vjivqvai kato rasist ! Badi chesten i korekten !
7
5
 
13
 
! Отговори
Абе крадци всякакви преди 10 години
Че и представители разни им казват.Пък Първанова чак сега разбра,това което народа знае от 69 години,че крадците само партиите сменят,козината -НЕ.-Кажи го на крадците,Първанова,и какво да се направят,защото още цар Крум e знаел,както и Апостола.Дано и ние го направим.Украинците започнаха.
6
11
 
23
 
! Отговори
ПП-Атака преди 10 години
800 дни ли иска тази?
5
8
 
16
 
! Отговори
Orof преди 10 години
Ако не беше ВОСР досега страната ни да е станала райска градина.
4
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А когато бяхте на власт защо не регламентирахте правилата (имаш обещание за 800 дни),защо не направихте така,че хората да ви изберат и да продължите да управлявате без да е необходимо да влизате в коалиция с БСП и ДПС? И защо не отказахте да влизате в безпринципна коалиция,само за да останете на власт?
3
4
 
23
 
! Отговори
Hitler преди 10 години
А на таз що са и бели зъбките?
2
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Чудя се, защо политиците ни са толкова крадливи и нагли лъжци?! Такъв ли е българинът?! Защо аз, семейството ми, и мнозинството от приятелите ми, се мъчим да изкараме пари по честен начин.. нито сме си позволили да измамим, камо ли да откраднем нещо...
1
2
 
41
 
! Отговори
damata преди 10 години
Вие сте най-големите крадци!