Общинарите от БСП в Монтана хвърлиха оставки

Причината е несъгласие с политиката на Станишев
Обновена: 7 фев 2014 15:23 | 7 фев 2014 15:23, Камелия Цветанова
102
Общинарите от БСП в Монтана хвърлиха оставки
Ръководството на общинарите от БСП в Монтана се присъедини към АБВ на Георги Първанов.

На свое заседание на 5 февруари тази година Общинският съвет на БСП в Монтана реши да подаде колективна оставка, съобщи досегашният му председател д-р Емил Константинов. Той заяви, че оставката е знак на несъгласие с централното ръководство на партията начело със Сергей Станишев, предаде БТА.

Още по темата
Членът на общинския съвет Ивета Станкова съобщи, че на заседанието на общинския съвет на БСП са присъствали 27 от общо 31 членове.

Не са взели участие председателят Емил Константинов и заместник-председателите Светлин Николов, Крум Милетиев и Анатолий Младенов - областен управител на Монтана, от които ден преди това националното ръководство на БСП сне политическото си доверие.

С 24 на 3 гласа общинският съвет е гласувал своята оставка и декларация до медиите.

В нея се заявява, че ръководството на БСП начело със Сергей Станишев води политика на разцепление на партията и ликвидиране на цели нейни структури.

В декларацията пише "Сергей Станишев и Изпълнителното бюро са готови да унищожат БСП, само и само за да задържат партийната власт и удължат живота на компрометирания елит и олигархичните кръгове в България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
1
 
3
 
! Отговори
БСП-кадри преди 10 години
Мартин Захариев, депутат от БСП, по-точно от листата на Моника, :Като чуя комунизъм и ми става лошо Не крия, че съм десен. Смятам, че в БСП текат процеси, които задават нов тон, доста по-либерален. Виждам отговорно поведение. Виж в правителството колко са хората с дясна ориентация Издател на Плейбой, Егоист, преди той е в топли отношения със СДС и Иван Костов, подкрепя Симеон Сакскобургготски - Мартин е на видно място във Враня", когато царят ни внуши щастие след 800 дни... После е в инициативния комитет за издигането на Бойко Борисов за столичен кмет... Той е и сред апологетите на
94
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Съсела казва че било инсинуация и нямало такова нещо - всъщност му треперят гащите да не остане председател само на 2-3 мекерета около него
93
2
 
3
 
! Отговори
ЗА 96... преди 10 години
....ШЕ УПРАВЛЯВАТЕ ...АКО ИМА КОГО ДА УПРАВЛЯВАТЕ И С КАКВО...ХА,ХА,ХАААААААА...САМО СЪС ЗАЕМИ И ГОЛО ДУПЕ НЕ СТАВА ,БАКЕ...!!!ЩЕ ПОЧНЕТЕ ПАК ДА ПЕЕТЕ ОНАЯ ПЕСНИЧКА ОТ 89г.:...."ЕЛАТЕ МИЛИ ХОРА ...ДА УПРАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО".---като фалирате Държавата!САМО ЧЕ ...НИЕ СИ ЗНАЕМЕ УРОКА ТОЯ ПЪТ: ---ПАРИТЕ В ЧУЖДИ БАНКИ , РАБОТА НАВЪН ...И ДУШАТА В РАЯ! А , ВИЕ ДРУГАРЧЕТА ....АКО ИСКАТЕ УПРАВЛЯВАЙТЕ *** !НЕМА ЛОШО!!!
92
1
 
0
 
! Отговори
До 91 преди 10 години
Ти или си напълно неграмотен или се нуждаеш от психиатър! Това в случай, че си българин, а ако си колега на Сноудън, и си някъде в Охайо кажи на началника си да ви проведат курс по история на Европа и политология!
91
6
 
3
 
! Отговори
дедо ВИ любен преди 10 години
вие не разбрахте ли че ние /БСП и ДПС които сме заедно от 45 + 25 /ще командваме 100 години.значи още 30.млъквайте и не ни пречете да не ви покажем и друго какво можем.да няма възродителен процес за българите...
90
0
 
1
 
! Отговори
Селския идиот преди 10 години
Ох баня, ох кеф!!!
89
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Достойни хора!!! Честни социалисти!!! Скоро очаквайте същото и в Кюстендил и в други райони в страната. Станишев предаде партията на дпс. АБВ са по достойната алтернатива.
88
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Общинарите от БСП в Монтана хвърлили оставки.Много важно. Ще изберем нова, хем няма да са хора на провалените политици Гоце и Баце.
87
1
 
1
 
! Отговори
marina преди 10 години
Napalno sqm sqglasna s komentara na gospoja ANA.Taka 6tee dokato vseki se skatava na toplo I spored ypravlyava6tite se prisposobiavat v ob6tinite.ako ima naistina takiva xora kato ob6tinarite v Montana nema da sme na tova polojenie koeto sme sega.Bravo na ob6tina Montana.Vie ste istinski BG,koito dostoino otstoiavate poziciite I va6ata gledna to4ka.Bqdete jivi I zdravi I dano ima I drygi ob6tini da posledvat primera vi.Sravnenie mejdy Sergeia-4exluto na monika uosifova I Parvanov _nemaaa
86
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гнусни болшевишки отпадъци, дърпащи страната назад към мракобесното комунистическо минало на масови убийства, зверства, концлагери, радиоактивно замърсяване и мафиотизация. Кога ще се събуди заспалия български народ и ще измете тази помия?
85
1
 
27
 
! Отговори
Ана преди 10 години
Основната цел на Сергей Станишев е нанасянето на максимална вреда на България и Българския народ.Той трябва да бъде лишен от Българско гражданство за това, че уронва престижа на България пред международната общественост.
84
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Айде, вадете флашките да ви гледаме малко сеира и на вас
83
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Радвам се ,че за първи път се каза в пряк текст за вредата от политиката на мишока Станишев,който допусна ДПС да завладее селата от Монтана до Козлодуй,които са населени 80% с ***.На всеки *** за да гласува за ДПС се плащаше от 50 до 100 лв. Този човек продаде държавата ни на турците и *** само за да бъде на власт.ПОЗОР!
82
6
 
17
 
! Отговори
БСП преди 10 години
Винаги ще сме с ДПС.Няма да ви дадем властта ***.Станишев-Доган!Станишев-Доган!Неразделни за вечни времена!
81
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Теса в неплатен отпуск така казаха от Позитано
80
3
 
7
 
! Отговори
OLE преди 10 години
Гоце да публикува във Фейса агентурните си доклади, за да се види,че е работил "на ползу роду"!
79
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най-ми е кеф,когато две бесни глутници от едно и съшо котило/бкп/ се сдавят!!!! Ръфайте се гадове ...така,че нищо да не остане от ВАС...ЧЕРВЕНИ ***!
78
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По-добре ново бсп и да направят широка коалиция с герб, отколкото сегашните майкопродавници около станишев, които позволиха на дпс да се подиграва с всички ни, такава гавра не е била от турско време. и щяха да назначат пеевски за шеф на данс, глупаците, само и само да са на власт. колкото и да мразя първанов му стискам палци да успее да бутне украинския гей. поне е българин.
77
1
 
16
 
! Отговори
художника преди 10 години
Бойко е виновен!!!
76
1
 
0
 
! Отговори
Доколенков преди 10 години
До АнонименТакъмите му отдавна са ръждясали и ги е хвърлил на тавана. Чудя се, обаче,дали не е пуснал тезгяха под наем?