ГЕРБ вади евролистата през март

Областните структури започват с номинациите
Обновена: 16 фев 2014 18:04 | 16 фев 2014 18:00, Камелия Цветанова
22
ГЕРБ вади евролистата през март
Снимка: БТА

Може би в началото на март ГЕРБ ще има примерна листа за изборите за Европейския парламент. Това каза заместник-председателят на партията Цветан Цветанов пред журналисти след Третото национално събрание на ГЕРБ днес в НДК, цитиран от БТА.

Още по темата

Предстои да започнат съответните номинации от областните и общинските структури, уточни той.

В отговор на въпрос за избирането на още двама заместници на партията Цветанов заяви, че не смята, че трябва да се тълкува дали някой е понижен, или не.

За мен е по-важно да продължа да работя по същия начин, посочи той и отбеляза, че Изпълнителната
комисия трябва да стане колективен орган, задаващ реалните политики и реалните решения, които трябва да се вземат.

Цветанов уточни, че новоизбраните заместник-председатели Димитър Николов и Йорданка Фандъкова ще се занимават съответно с регионална политика и с въпросите на София, на образованието и културата. Самият Цветанов ще отговаря за организационната работа и структурите на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
Мдаа преди 10 години
ЩОМ И МУТРИ СТАВАТ ЕВРОДЕПУТАТИ ЗНАЧИ ЩЕ ЦЪФНЕМ И ЩЕ ЗАВЪРЖЕМ ..
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Могат да си обършат зацапания *** с тая евролиста, повече мутри силоваци в еропарламента няма да допуснем
17
1
 
2
 
! Отговори
Антон Кутев преди 10 години
В интернет отново излиза порция опорни точки към симпатизантите на БСП, които активно пишат коментари в десетки сайтове. Целта е да изградят обществено мнение по важни въпроси. Интернет троловете, както са известни, са отбор от анонимни хора, натоварени със задачата да пишат мнения във форумите и новинарските сайтове.
16
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Този на снимката,за сега е най-антипатичната мутра домогнала се някога до централната власт на третата българска Държава!
15
1
 
7
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
И като за "Чао",да ви кажа и следното.Много от медийните публикации във форумите имат и "не витаминозен ефект", за "алергичните",както и достоверни за онези,които не могат да ги оповестят официално,знаят ги,но в крайна сметка "образите"(кинескопите) на такива като Флоров и Цветанов-потъмняват.Изчерпана "емисия" на нагревателния елемент.
14
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** 2 от тази партия ако оглави листата за ЕП означава само едно, той е виновен в това което го обвиняват ! Хем са морални хора от ГЕРБ, хем ще се мъчат да се измъкнат от съда !
13
1
 
9
 
! Отговори
varg преди 10 години
Как си Цветанов готов ли си за среща с мен ?
12
1
 
3
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Простотията си е придобита величина по сходимост(припознаване) и трудно се изпуска,ако не си я даваш.Господин "журналист",какво общо има сегашното БСП с БКП ? Бившрето ГДР,защо не се използва за клише в сегашна Германия? Всички бяхме и чавдарчета и пионерчета и комсомолчетадаже някои-повече,като например Цачева,Борисов,на Цветанов татко му,сигурно и майка му.А ти си папагалче с грешен Софтуер-господин "журалист"
11
8
 
2
 
! Отговори
журналист преди 10 години
Сто пъти *** *** да говорите глупости никой вече не ви се връзва. Апропо защо наконгреса на БКП-БСП-ДС никой от Европа не присъства, а на ГЕРБ всички бяха тук. Каквото и да ви кажа все тая, но това значи , че БСП-ДПС-Атака-ДС са приключили с власта.
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А аз ще си извадя Евро избираттеля.
9
0
 
5
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Спомняте ли си с каква охота Мосад обяви с най-големи подробностти относно "терористите",почти веднага след като се случи ? Спомняти ли си колко предпоставки медийни имаше преди атентата.И само трябваше едно"дюнерите",което Борисов изрече необмислено и хайде-"случката " се случи! Просто Мосад се възползваха от протекциите на Флоров,като Меир Даган-директора на Мосад бе на лично посещение-предварително за евентоално съдействие,разбира се не нагласеногласно,непринудено,нито уговорено,но просто "приятелско посещение".
8
1
 
11
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Ами някой ще попита ли Цветанов относно случая "Мирослава" в Перник,скалъпеното "самоубийство" и още ред мръснишко-мутренски номера? Та кой бе Цветанов и Флоров?!
7
0
 
5
 
! Отговори
evgeni1234 преди 10 години
Когато Цветанов говореше за Сарафов,имаше в предвид да използва име сходно с терористичния акт на летище Сарафово,което той и Флоров прикриха и се опитаха да наклеветият "Хизбулла" по мосадска схема,за да въвлекат и Европа към "натискане на "Иранското копче"".Борисов и Цветанов,вевче никога не ще управляват заради това.Европа го знае.Относно,как някои мутри са оцелели сред групировките за да станат премиери,сценарият също е познат на ЕК.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо пишете толкова минуси на Румен 21? Има ли нещо не вярно? Управляват ни най-гнесните издънки на неграмотните простаци цълвуланковци от БКП! По-големи кръвопийци от тях няма!
5
2
 
9
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Ако Цецо не се пише в...изборните листи,пишете мен.Нищо не...обещавам на избирателите,защото и те като мен са...фукари.Обещавам само да...карам на евродупетатската си...заплата и се надявам да ми...стигне.
4
3
 
12
 
! Отговори
Румен221 преди 10 години
Добрите комунисти, които ще ни направят щастливи1. Б. Борисов комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.2. Ц. Цветанов СТАРШИНА от ДС ! Син на шофьора на началника на ДС и масов убиец Григор Шопов.3. Ц. Цачева партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.4. Н. Младенов комсомолски секретар, племенник на Пешо Танкиста и син на служител на ДС от високо засекретено ниво.5. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Бай Тошо в Партизанският отряд Чавдар !6. Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на Б
3
2
 
13
 
! Отговори
Цвъ. Цвъ преди 10 години
Номинирам себе си. Само така ще се уредя за 5г. с европейски имунитет
2
10
 
7
 
! Отговори
pepi преди 10 години
dano e uspe6no vsi4ko
1
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
всеки ще гласува за когото си иска ,така че ти коментар 1 недей задава *** въпроси