Психотест и тест за анаболи за кандидат-депутатите иска ГЕРБ

Парламентарната група ще разбработва законодателните текстове
Обновена: 2 мар 2014 21:21 | 2 мар 2014 16:54, Анисия Иванова
142
Психотест и тест за анаболи за кандидат-депутатите иска ГЕРБ
Бойко Борисов. Архив: Булфото

Парламентарната група на ПП ГЕРБ започва разработването на законодателни текстове, които да гарантират емоционалната устойчивост и пригодност на кандидатите за народни представители. Това съобщават от пресцентъра на партията.

Указание към парламентарната група за това е дал председателят на партията Бойко Борисов. ПГ на ГЕРБ ще предложи всички кандидати за народни представители да преминават през специализирани тестове за психологическа пригодност, употреба на анаболни, психотропни и наркотични вещества. ГЕРБ ще предложи след влизането си в парламента, народните представители да минават през същите тестове и през всяка година от мандата си.

Според ГЕРБ, "единствено по този начин ще се гарантира, че в българската политика ще влизат само хора, които имат психологическата, нравствената и моралната устойчивост да определят посоката за развитие на Република България, посредством законодателната си дейност в парламента".

Избирателите трябва да бъдат сигурни, че представителите им в най-висшата институция на парламентарната демокрация, са хора с незамъглен разум и в стабилно емоционално състояние, се посочва в съобщението
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Знаем ги корифеите на Грабовата мисъл - Боце, Цеко, Лили Талпата, че и Росенчо "Президентчето" и мноооого други сметкаджии и дребни тарикатчета, повярвали в своята незаменимост, самовлюбени до безумие и успяли само в лъжите, грабенето и позите пред екрана на собствените им (или финансираните) телевизии! На този никаквец от снимката ли да повярвам? Знае ли и самият той що за птица е - доносник, мутра, лъжец, наглец или всичко това заедно?! Който иска да му вярва, но не ни го бутайте в очите!
119
1
 
0
 
! Отговори
ГЮРО МИХАЙЛОВ 1 преди 10 години
Къса пола и малка пи.ка, колкото и до ги дърпаш, по- дълги няма да станат! Демек, колкото и да се пънат Боковци, Плевели, Болен и Безцензурния... Най- много да се окъкат... То и без това резилът им е пълен, ама явно искат да прелеят... То, ако не е и на връх 3 март, кога? Малко, като магарето и лъва... Ревете, излагайте се, свикнахме с простотията ви и даже я проумяхме... Затова скоро няма да имате тази възможност!
118
1
 
1
 
! Отговори
ГЮРО МИХАЙЛОВ 1 преди 10 години
За разлика от Бочко, който и тук намира начин да нагнетява ситуацията в свой плюс или поне мислейки си, че е така. Заради този сикаджия си мисля, че и Слънцето се чуди дали си заслужава труда да изгрее... не е важно да си закичим знамена по тераси и автомобили, постнали във ФБ едни снимки с громки слова и да продължавате да искате да избирате предатели, агенти, мутри -неграмотни и кухи *** да ни управляват! На националния празник поне проумейте, че е тъпо да връщате на власт точно такива! Чест
117
1
 
1
 
! Отговори
ГЮРО МИХАЙЛОВ 1 преди 10 години
Пламен Орешарски е първия български премиер, който уважава и присъства на Шипченските чествания по повод 3-ти март на връх Шипка последните 5 години. Мутрата защо да го е уважавал- там не се режат ленти! Орешарски заяви, че ситуацията в Украйна е заплаха за сигурността на цяла Европа и призова да се въздържаме от провокации и декларира, че държавата ни има готовност за реакция при необходимост.
116
1
 
0
 
! Отговори
ЕДИН преди 10 години
КАКЪВ ПСИХОТЕСТ ЗА ПСИХОПАТ КАТО БОЙКО БЕЛОТО. ЗА НЕГО ИЛИ УСМИРИТЕЛНА РИЗА В НАЙ-ДОБРИЯ ВАРИАНТ ИЛИ РАИРАН КОСТЮМ,КАКТО Е НАЙ - СПРАВЕДЛИВО.
115
0
 
1
 
! Отговори
цоко преди 10 години
Добро предложение. Освен това, трябва да се измерва също така теглото на новите депутати при влизането им в НС, и накрая след мандата.Има повишение с повече от пет кила-аут за следващите избори.
114
0
 
1
 
! Отговори
мм преди 10 години
Подкрепям обаче да включат и тестове за интелигентност. Боко и Цецо да минат първи. Ако има хора с IQ под 80-90 да не могат да влизат в парламента.
113
0
 
2
 
! Отговори
бб преди 10 години
а на тест за интелигентност и детектор на лъжата и тест за наркотици , що не искат......не че не е публична тайна де
112
0
 
2
 
! Отговори
дулитъл преди 10 години
Те тука ще стане беля - откъде ще се намерят цели 240 души които да са напълно редовни? Според класическата медицина няма такова нещо като абсолютно здрав човек. Всички сме недобре изследвани и зле диагностицирани пациенти.
111
0
 
0
 
! Отговори
бай х преди 10 години
Кандидатите, а вече влезлите?
110
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Титанът на Мисълта пак е изкарал кафява мъглица от към главицата :D
109
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Свестните у нас считат за луди.
108
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След като изтеглиха заем от няколко милиарда някои почуства ли да му се е подобрил живота.къде отидоха парите някои може ли да отговори.Потънаха в джобовете на богоизбраните.Прав беше Дянков че не им разреши да крадат и затова го плюят сега като бесни.А Борисов е наи -уравновесения политик които винаги се вслушваше в гласа на народа .
107
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боко Бокоооо пак ти Изпляска Бушона оди да Риташ Топка на Мегданя
106
1
 
6
 
! Отговори
бай Иван преди 10 години
И правилно.След като четвърт век икономиката на България е фалирала под "мъдрото" ръководство на БКП-БСП-ДПС и техните производни партии,стигаме до извода,че нещо не е наред в управлението на БГ от депутатите.А народният избранник щом не е наред,психолозите ще направят заключение ,че е клептоман,че е наркозависим,че е криминалнозависим,че е половозависим/че е педекомунист/че е подлезурко,че е готов да сключи договор с "дявола"да преспи с жена му срещу няколко сребърника или да предаде народа...
105
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Четейки бурните коментари на отявлени позитановци, си даваме сметка, че запасите от простащина там са все още в огромни количества. *** до ***, *** до ***, *** до *** - в строен ред. Почти на всеки км.
104
4
 
8
 
! Отговори
ха сега гномове преди 10 години
Има ли по-смислено предложение направено от политик през последните 65 години?Та вие мили *** даже не знаете през коя уста серете хахахааааааааххххахххааааа
103
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Освидетлестгване му е майката. И най-после някой, слава Богу, да се заеме мъжки с болния проблем номер едно сред родните ни политици. От нине и века само така наречени. Иначе са чист пишман отвсякъде. Черешката на тортата, разбира се, е последната коалиция, за чиито най-ярки представители може да се спори кои точно се нареждат на първите места в класацията.
102
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тройната коалиция ме изумява. При толкова много *** в наличност, да няма смислени коментари. Господа, не може само с ругатни. Не вярвам някой да одобрява тази дивотия. Ще ядосате много авторката на опорните точки.:) Все пак, сайта се посещава и от нормални хора, които нито са глупави, нито някой им плаща. Да се самозабравиш е липса на реална представа за действителността, а това не е на добре.
101
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
конграчулейшън борисов! сом тайм уин, сом там лун!