ГЕРБ започва обратното броене с "България няма време за губене"

Цветанов отново ще е шеф на щабa на партията за евровота
171
ГЕРБ започва обратното броене с "България няма време за губене"
Томислав Дончев уверено крачи към Брюксел. Снимка: архив, Булфото

Обратното броене започна. Това обяви водачът на листата с кандидати за евродепутати от ГЕРБ Томислав Дончев по време на представянето на Националния предизборен щаб на партията, който отново ще се ръководи от зам.-председателя на партията Цветан Цветанов. 

От ГЕРБ обещаха позитивна кампания без манипулации и сензации в деня за размисъл и призоваха политическите си опоненти за силен дебат по европейски теми.

Амбицията на бившите управляващи е и този път да се регистрират първи в ЦИК и заради това вече от десет дни младите активисти на ГЕРБ си пазят ред пред комисията. Освен това те ще се борят и за повече евродепутати от петимата, които имат сега.

„С повече евродепутати за ГЕРБ ще помогнем за мнозинството, което ще има ЕНП ”, заяви Цветан Цветанов.

Негови заместници в щаба ще са Румяна Бъчварова, член на Изпълнителната комисия, и Цветомир Паунов, областен координатор в София. В щаба влиза и Елен Герджиков, председател на Столичния общински съвет, който е в основата на слогана на кампанията на ГЕРБ.

Народните представители Димитър Главчев и Александър Ненков ще отговарят за въпросите от организационно естество, а с юридическите въпроси са натоварени депутатите Красимир Ципов, Димитър Лазаров и Данаил Кирилов.

В екипа, отговорен за логистиката, е Стефан Стойчев от Чирпан, който през лятото на 2011 г. помогна на много хора да се измъкнат от катастрофиралия автобус на магистралата близо до Пловдив и заради това стана „Мъж на годината”.

Елен Герджиков припомни, че по време на всяка кампания ГЕРБ е имала позитивните послания.

„През 2007 обещахме „Открито управление”, през 2009 г. „Да докажем, че България може”, през 2011 г. показахме как „Градим България”, миналата година заявихме, че „Имаме воля” да продължим напред. От учредяването си досега ГЕРБ печели всички избори и сега когато ни предстои кампания, в която залогът е бъдещето на България няма да отстъпваме и ще работим за победа на изборите и заради това подготвяме силна кампания”, заяви Герджиков. 

Той добави, че позитивността отново ще е отличителна черта на ГЕРБ, а слоганът този път ще е „България няма време за губене”. „Това е нашето послание, България няма време за губене по европейския си път”, коментира Герджиков.

По думите му кампанията на ГЕРБ няма да се вглежда в грешките на другите партии, а ще посочва правилния път, по който България трябва да върви, както и че ще е близо до хората, ще ги подканя да вземат активно участие в нея.

Цветанов увери, че цялата кампания ще бъде финансирана единствено с пари от държавната субсидия на партията и ГЕРБ няма да взима каквито и да било дарения.

„Заради това се дават тези партийни субсидии, ние не искаме да правим тези помпозни билбордове, защото това струва пари, а искаме да сме прагматични и да сме в диалог с хората. Това ще е кампания лице в лице”, обобщи той.

„Често се оплакваме от липсата на пари, разум или морал, а това, което не ни стига е времето, защото докато някой спи или се опитва да приспи друг, времето лети, сметките се трупат, а децата продължават да растат”, заяви Дончев.

Според него Европа не е само общ пазар и европейски институции, а ценности, стандарти принципи и самочувствие.

Европа е част от решението, а не проблемът, няма индивидуален път към растеж, Европа е нови институции, модерно земеделие и високи стандарти в образованието. Време е да спрем да възприемаме Европа само като донор, лекар или строг учител, пред когото ни е страх да отидем, Европа е нашето семейство, заяви водачът на листата на ГЕРБ.

Той смята, че сега изборът е между работа и помощи, харчене и растеж.

Тези избори са залог дали ще превърнем технологията на промяната в национално утвърден стандарт, дали обществото е приспано или има силата да формира алтернатива.Обратното броене започна и изборът е само един, заключи Томислав Дончев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бойко Борисов - лъжецvbox7/play:bef7d87b
129
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
1-ви април, ден на лъжливото овчарче!dnes.bg/blogini/2014/03/31/1-april-den-na-lyjlivoto-ovcharche.220784
128
4
 
5
 
! Отговори
ДИДИ преди 10 години
Какви ярки типажи са тези от ГЕРБ! Гледам го тоя - същински нацист, погледнеш ли шефа му - типична мутра, за Цецко да не говориме.......
127
5
 
5
 
! Отговори
Умерения преди 10 години
Очевидно гербаджиите са безсилни да се отърват от Цветанов, макар че всички съзнават какво раково образование за тяхната партия е! Та тази жалка структура ли ще оправи България????
126
4
 
3
 
! Отговори
Вики преди 10 години
".....Негови заместници в щаба ще са Румяна Бъчварова........."Тази не беше ли социоложка??? От тези, дето прогнозират победа за ГЕРБ...............
125
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как да нямало време за губене ? Има, има, 25 години ги будалкаме тези ***, за СПОЛУКА, за СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ, и ги обираме до голо ! Пак ще ги изпързаляме, те са ***, ще им напишем ОПОРНИТЕ ТОЧКИ и ги пускаме в тракатруката, ще дадем по 20 лв на пенсиите за Великден, пък ще дръпнем заем за още 3.5милиарда евро, майната им, който остане жив да ги плаща! Ако стане напечено изчезваме във нашите имоти по света !
124
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ицоМладежо, ти не разбра ли ? Твоите хора сега го съдят, че не давал да се подслушва , смени опорната точка !
123
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ГогоДва милиона емигрираха преди да дойде ГЕРБ на власт и всичките са млади! Баба ти ли да ражда деца. БКП/ДС юнаците превзеха всичко в държавата, продадоха машините на скраб! Къде да работят безработните, като некадърните БКП-приватизатори, не могат да създадат работни места ?
122
5
 
7
 
! Отговори
Гого преди 10 години
Бойко Борисов е проклятие за България , той докара : НАЙ- голямата безработица , НАЙ- бързо опоскания фискален резерв, НАЙ големия външен дълг, НАЙ голямото отчаяние на народа, НАЙ- много самоубииства , НАЙ- много самозапалили се , НАЙ- ниски доходи на населението, НАЙ- малко медали на олимпиада, НАЙ- малката раждаемост/ от 1947 насам/, НАЙ- много имигрирали , НАЙ- много съсипани бизнеси, НАЙ- много убииства, НАЙ- голяма контрабанда..... нямаааа край.
121
4
 
6
 
! Отговори
тони преди 10 години
Върви се лекувай. Болен си. Пишеш глупости. От младежкото ГЕРБ ще ти се карат
120
9
 
3
 
! Отговори
ицо преди 10 години
ГЕРБ е единствената националноотговорна политическа партия, която може да спаси България от тоталната разруха и гибелното турско-комунистическо робство! Затова всички честни българи ще гласуват за нас, а ***, които извършиха национално предателство, като предадоха ГЕРБ, много скоро ще се разкайват за делата си! Гордеем се с ГЕРБ!
119
7
 
2
 
! Отговори
куби преди 10 години
Никой, никога не се е палил заради ГЕРБ! Нека ти напишат нещо друго, защото си много фалшив...
118
5
 
7
 
! Отговори
киро преди 10 години
Човечето, с вроденият противогаз на физиономията, по презумция е синоним на нещо отровно, престъпно и опасно! А по същество- на 20 февруари се навърши само една година от фиаското на престъпното образувание ГРОБ, предизвикало небивало обществено недоволство и масови самоубиствени палежи на отчаяни хора! За какво няма време този престъпник и вожда им Боци Тиквата? Историята никога не се повтаря, особенно ТЯХНАТА история!
117
0
 
0
 
! Отговори
ели преди 10 години
Даже още много много по-зле. Ония поне е боксьор.....
116
4
 
4
 
! Отговори
еми преди 10 години
Ха ха - Ал Бънди - президент ! С този ли ще побеждават ? Аз лично не виждамч абсолютно нищо европейско нито в него нито в борисов - прости и нагли мутри и милиционери, без образование, интелект и европейско поведение !
115
3
 
7
 
! Отговори
ицо преди 10 години
ЦВЪЧКО "НЯМА ВРЕМЕ ЗА ГУБЕНЕ"- ТРЯБВА ОТНОВО ДА ПОДСЛУШВА И ДА КРАДЕ ОЩЕ АПАРТАМЕНТИ!
114
3
 
8
 
! Отговори
пешо преди 10 години
Явно Цветанов е пример за герберите, след като отново ще ръководи предизборния щаб.
113
3
 
7
 
! Отговори
ицо преди 10 години
България няма време за губене, а за ГЕРБ няма време да прикриват далаверите си.
112
4
 
3
 
! Отговори
12321 преди 10 години
ДА БЕ А КОИ 6ТЕ ПЛА6ТА КРЕДИТИТЕ НА ОРЕ6АРСКИ И СТАНИ6ЕВ ,ЗА ДЕТО ПЛА6ТАТ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ВЕЛИКДЕНСКИ , И ПО СЕКАТА ДА НАЗНА4АВАТ ТЯХНИ ХОРА ЗА ОХРАНА ЖИНАГИ ДА СА НАВАРЗАНИ КАТО СВИНСКИ 4ЕРВА
111
3
 
8
 
! Отговори
киро преди 10 години
Поставили Цветан Цветанов начело, а българите ще плащаме милиони левове обезщетения заради делата му