Борисов бяга от дебат, поканата ми все още е в сила!

Преди избори партиите, които нямат шанс, истеризират, заяви Станишев
Обновена: 11 апр 2014 19:15 | 11 апр 2014 19:11, Красимир Ангелов
159
Борисов бяга от дебат, поканата ми все още е в сила!
Сергей Станишев посети Монтана. Снимка: БСП

Бойко Борисов упорито бяга от дебат, поканата ми все още е в сила, заяви по време на посещението си в Монтана лидерът на БСП Сергей Станишев.

"Тези избори са важни и за Европа, и за България. Както за това как България седи в Европа, какви интереси има и как ги отстоява, така и за вътрешнополитическата ситуация“, посочи лидерът на социалистите.

"Нали Борисов казва, че тези избори са много важни за вътрешната ситуация, най-нормално е, когато имаме две партии, които си съперничат, защото това е голямата интрига на предстоящите евроизбори – между БСП и ГЕРБ, всичко останало е гарнитура, хората да чуят европейски дебат между лидерите на двете най-големи партии, да чуят кой какво ще предложи и как ще постигне”, продължи Станишев.

Той допълни, че не знае защо Борисов толкова упорито бяга от такъв дебат и посочи, че не е вярна тезата, че няма арбитър, защото по думите му арбитър ще са хората, които ще гледат дебата.

Лидерът на БСП посочи, че не приема сериозно пиенето на кафе между лидерите. "Работа трябва да се върши, а не политически игри да се играят", категоричен бе Станишев.

Помолен да коментира твърденията, че се върви към предсрочни парламентарни избори, социалист №1 посочи, че преди избори някои ръководители на партии истеризират и се държат предизборно. "Това особено личи на някои малки партии, които нямат шанс. Това са по-скоро мечтания”, категоричен бе той.

Още по темата

Станишев посочи, че следващата седмица на първо четене ще се гледат промените, които засягат Закона за конкуренцията и специално търговските вериги, за да бъдат защитени и българските потребители, и българските производители.

"Да, в този парламент се работи трудно, особено когато най- голямата парламентарна сила целенасочено се опитва да саботира работата на парламента”, каза още той. Според него въпреки трудностите, това НС е приело изключително важни промени.

По думите на Станишев от изключителна важност е да бъде приет и законът за Черноморското крайбрежие, защото в противен случай ще се затруднят всички черноморски общини и туристическият бизнес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
4
 
12
 
! Отговори
Хей,наглецо? преди 10 години
Станишев,какви дебати бе?Ти знаеш ли изобщо какво става в страната? Ежедневно избиват деца,пребиват хора,изнасилват и ограбват пенсионери,мутри се разхождат безнаказано с бухалки и какво ли още не.А ти ми се вееш с букетчета по чаршиите и ми се правиш на най-кадърния соц.ръководител.Не те ли е срам,бе?Жена ти търси къща в Брюксел.Защо?Окраде хората и сега изчезваш.Така ли?Е,няма да стане,така да знаеш.
77
1
 
5
 
! Отговори
Винету преди 10 години
До 64. Извинявай, явно съм те подценил, рядко се срещат свестни писачи тук, а ти си от тях според мен. Идеята ми все пак беше, че няма значение кой ще е отгоре и кой отдолу, защото пре_баният ще е винаги хамстерът. Приятна вечер.
76
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз нито Плевненлиев, нито Борисов, нито Цветанов съм ги видял на дебат за 5г.Мишоци !!!
75
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Другарю Дмитриевич за копчетата на шинелите на съветските войници ли ще дебатирате,или кой по-добре... те ...Май другаря Дуган(Сава),а?!
74
5
 
5
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Всички комунисти са евреи, тук таме гарнирано с някой турчин и *** за демагогия. С "долу комунизма" не може да се разкарат, те самите с този лозунт поеха демокрацията, - комунизма ще си тръгне като почнем избиването на евреите.
73
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
По-нагло нещо от комунист няма на този свят..роят се ,сменят си имената,платформите,лозунгите и все били други,никога не са управлявли и довеждали България пред пълен банкрут,кумонна система и режим на ток и вода в мирно време, без природни бедствия..само дявола е на едно ниво с тях Комунистически *** и ***. Бащите им терористи-шумкари и масови убийци, избиха зверски десетки хиляди българи. Осеяха България с масови гробове и концентрационни лагери.
72
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С П О Н Г И,НЯМА СВЯСТНА ПАРТИЯ ПРИ "БИВШИТЕ" КОМУНИСТИ...ВСИЧКО,КОЕТО ПРАВЯТ Е ЗА ЗАБЛУДА НА НАРОДА И ЗА ПО-ГОЛЯМА БРОЙКА НА КОМУНИСТИЧЕСКИ ЕВРО-ДЕПУТАТИ...И ДА СА ВЕЧНО ВЪВ ВЛАСТТА,като уж "демократи"...БСП+ДПС+АТАКА+ВМРО+АБВ+БАРЕКА= БКП/дс,кгб
71
0
 
3
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Станишефф се кълне че на Боко е тутаирано - БКП, СОРОС, ПЛАН РАН Ъ.
70
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С П О Н Г И...Дано РБ да спечелят,но не се лъжи с АБВ-то на агента Гоце Седефчото...тя си е пълна с ДС-ари и други червени мутри!
69
1
 
15
 
! Отговори
георги преди 10 години
Хамстера пак е заобиколен от зомбита със средна възраст 73,5 години.
68
0
 
5
 
! Отговори
партиен член преди 10 години
Е па като бега ти оти го не гониш?
67
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ОСТАВКА!ОБЛАСТНИ И ЗАМ. ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ СЛЕД ПРЕВРАТА НА БСП И ДПС; Бургас -Юсеин Мехмед, Варна-Маткан Ибрямов, Габрово-Кенан Ашиков, Добрич-Исмет Хабил, Кърджали-Муса Сайдаахмед, Ловеч-Юнал Масъков, Пазарджик-Юмер Хамза, Плевен-Енгин Кючуков, Пловдив-Юксел Расим, Разград-Севгин Шукри, Русе-Айдън Караахмед, , Благоевград-Муса Палев, Силистра-Насуф Насуф, Търговище-Емел Расимова, Хасково-Кадир Исов, Сливен-Неджим Ахмед, Смолян-Бейхан Дуран, Стара Загора-Тонджа Йостург, Шумен-Левент Зекериев, Ямбол-Ахмед Мехмедов.
66
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БСП/дс,кгб и ДПС/дс,кгб да внимават да не се заклещят, нещо...че е болезнено разделянето след подобни инциденти...Червени ***!
65
11
 
4
 
! Отговори
шоп преди 10 години
Е за да иска да има дебат първо трябва да му обясните какво значи това. Боце знае думи като Винету, мачле, гранатомет, самолет, матриал, оставка, кръвно налягане, тоалетна, бия, ***, бала, кръстовище....
64
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
....... каза лидерът на най-старата терористична организация в България, отговорна за най-много политически убийства и репресии...Червената *** пак се ИЗС*А на метеното .... А ТЯ толкова много обича ЧЕРВЕНИ розички....
63
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А бе сергей МОНИКОВ, ти кауза имаш ли бре. Да си припомним ,,изгубените,, от тебе секретни документи. Случаят Хохегер, оня вече търка наровете в Австрия, ти си партиен лидер. Кажи и как си купи председателското място в ПЕС и колко милиончета спечели от тази зделка. Кажи и за увеселителните заведения на тебе и Азерча из Европата. Да изброявам ли и за братчето ти.
62
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама моля Ви се не ни трябват съветски КаГеБистчета обратни...Я какъв врат е направил този ка****!
61
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Съветския гражданин Дмитриевич серГЕЙ Станишевич владее само и изключително болшевишката риторика...Връща ни с десетилетия назад и си вярва по един безумно *** начин!? Понякога си мисля,че има сериозни проблеми с интелектуалното развитие.Или е просто нагледен продукт на пълното интелектуално отсъствие,вследствие на комунистическото си образование , възпитание и потекло...*))) ОСТАВКА!
60
11
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
Борисов не иска дебат защото е неграмотен и не може да върже две изречения на кръст.
59
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вие, г-н Станишев, не можете да водите дебат с Борисов, дори с опорни точки от Моника. Истеричните изблици на БСП и коалиция ни заливат всеки ден. Вие цяла година не управлявате, а само теглите милиарди заеми, незнайно за какво, но определено се облагодетелствате, защото всички сте милионери. Не спирате да обвинявате ГЕРБ, а не сте излизали от властта през целия преход. Разрухата и корупцията е дело на БСП и ДС. Страх Ви е от Борисов, защото управлението Ви е провал. Този път Видовден дойде.