Да не козируваме на ЕС, призова Сидеров

Той обвини Плевнелиев в антибългарска позиция
12 апр 2014 13:22, Александър Попов
311
Да не козируваме на ЕС, призова Сидеров
Снимка: Булфото

Волен Сидеров предупреди, че за България е изключително вредно да подкрепи санкциите срещу Русия и трябва да се противопостави на забранителния списък.

Още по темата

"ЕС не e казармен плац, на който да се марширува и да се козирува. България трябва да има собствена позиция. Трябва да каже не на санкциите срещу Русия, защото те са санкции срещу нас. България трябва да каже не и на забранителния списък, защото това е опасна санкция. Тя изглежда уж така лекичка, но всъщност е опасна и на практика замразяваме дипломатическите отношения с Русия", заяви лидерът на "Атака" пред Дарик.

Той изрази недоволство, че всички останали парламентарни партии са се обединили около "едно антибългарско становище на президента за налагане на санкции, за изостряне на отношенията с Русия".

"Това е покачване на напрежението, това е дрънкане на оръжие, ние виждаме, че американците го правят вече. Русия не може да стои със скръстени ръце. Тази провокация на САЩ срещу Русия е с цел да отслаби Европа. Това Европа трябва да го разбере и да престане да повтаря като ехо американските мантри за лошата Русия", категоричен бе лидерът на националистите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


311
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
0
 
1
 
! Отговори
Argo преди 10 години
Тук само платени драскачи пишат май, че и едно и също пишат:))))))И вие сте като вожда си, само за дж8ба си мислите.
209
0
 
2
 
! Отговори
Ниа преди 10 години
Напълно прав е Сидеров. За пример имаме една Унгария,която също е в ЕС,но води изключително самостоятелна политика и позитивните резултати са налице. Докато ние се кланяме и козируваме на ЕС винаги ще бъде колония,а всички знаем,че колониите никога не са добре развити,просто защото са роби,били те морално или физически заробени.
208
0
 
3
 
! Отговори
Георги Иванов преди 10 години
То не идваха от ЕС, то не идваха от Нато...хайде стига вече, прекалихте с търпението на обикновените граждани!!!! Сега вече съм сигурен за кого ще си дам гласа на 25 май- 100% за ПП АТАКА, единствени те напоследък ни показаха визитите на ЕС и НАТО у нас,,,а бяха дълбоко, дълбоко пазени в тайна!!!
207
0
 
3
 
! Отговори
националист преди 10 години
То не идваха от Ес, то не идваха от Нато...хайде стига вече, прекалихте с търпението на обикновените граждани!!!! И после излиза и заявява- предизвикателство, провокация....Оказахте се поредната марионетка. Сега вече съм сигурна за кого ще си дам гласа на 25 май- 100% за ПП АТАКА, единствени те напоследък ни показаха визитите на ЕС и НАТО у нас,,,а бяха дълбоко, дълбоко пазени в тайна!!!
206
0
 
2
 
! Отговори
Стоян преди 10 години
България има политика насочена към държави, които грам не се интересуват от нас, не разбирам защо ние сега трябва да заставаме на тяхна страна и да обръщаме гръб на Русия, от която сме извличали много дивиденти до сега?
205
0
 
2
 
! Отговори
Симо преди 10 години
В България не се взимат решения в интерес на народа и държавната политика, а в интерес на САЩ и Брюксел, време е това да се промени, защото и без това сме затънали в мизерия и глад, остана да се обявим и срещу Русия и можем спокойно да преключим.
204
0
 
3
 
! Отговори
муспи преди 10 години
Сидеров е лидер какъвто останалите българи не са в състояние да го приемат. Интелигенция няма, няма и селячество - двете базисни опори на държавата. Има мутри, всякаква градска *** в обилен *** турски сос. С всеки ден става все по лошо, и скоро ще дойде времето на последния възможен ход, да викне Сидеров - след мен народе на война!
203
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тук Сидеров е абсолютно прав.
202
3
 
1
 
! Отговори
marmara преди 10 години
hm toya Volen Siderov e savsem kato Erdogan? dali sa conkombinat?
201
4
 
3
 
! Отговори
данъците на Българин преди 10 години
Сидеров не разбира че не го иcкът , тази Партия Атака откакто е създадена до ден днешен абсолютно нищо не е направила за България , само скандали след скандали , освен това изразходва парите на бедния Българин , част от данъците на Българина отиват за партия Атака
200
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И да не сваляме гащите! Със или без розови прашки!
199
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да, бе. Трябва да гледаме в очите тебе, дето ни водят към нищото. Искаш да увеличиш безплодната си армия от побойници, които знаят само да крещят и скандализират обществото. Ти им даваш личен пример, разбира се.След напоителни почивки по богаташки дестинации, финансирани от добри приятели, оценяващи всеотдайната ти дейност "на ползу роду" се завръщаш в отечеството, за да поработиш в комисията и да оправдаеш пред БСП и коалиция важността на златния пръст, захранвайки ефира с някоя *** интрига
198
1
 
11
 
! Отговори
бах преди 10 години
Не съм атакист, но тук Волен е абсолютно прав!
197
7
 
26
 
! Отговори
Българин преди 10 години
Дръж се, Волене, има още българи!Да треперят всички сородоиди, масони и сатани!ДА ПУКНАТ ДУШМАНИТЕ!
196
8
 
4
 
! Отговори
психолог от МВР преди 10 години
Винаги съм смятал, че когато БКП-БСП-ДС са на власт в нашата Родина стават много убийства, грабежи, кражби и всякакви престъпления. Никога обаче не ми е минавало през ум, че само за една година от управлението на БСП-ДПС-Атака-ДС това чудо ще ни връхлети. Това показва, че няма никакво правителство или Държава. Тази безнаказаност поощрява всякакви престъпления а МВР и Прокуратурата търсят вини в ГЕРБ или Б. Борисов и Ц. Цветанов. При управлението на ГЕРБ беше в пъти по спокойно и нормално и никакви опорни точки на мутреса Моника не могат да променят истината.
195
9
 
3
 
! Отговори
лекар-психолог преди 10 години
Атакисте под 207 толкова си ***, че чак ***. Като е толкова правач на деца защо сега Болен Лидеров не си направи едно дете при много по млада и в детеродна възраст жена-Деница Гаджева. И как така цял живот не си е направил нито едно дете ,хайде отговори като си дебнал в неговата спалня. *** позитановец.
194
12
 
7
 
! Отговори
ИЗПЯТА ПЕСЕН СИ ТИ преди 10 години
СИДЕРОВ АКО НЕ БЕШЕ ТИ,ДА ПОДКРЕПИШ АНТИ БЪЛГАРСКАТА ПАРТИЯ, И ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ЕВРОПЕЙСКИЯТ ИНТЕРНАЦИОНАЛ/БЕЗРОДНИК/ СЕГА НЯМАШЕ ДА ИМА ТКИВА ИЗСТЪПЛЕНИЯ,И ИЗВРВЩЕНИЯ КАТО ,,РОПОТАМО'',И ЗАСТРОЯВЕНЕ НА ДЪРЖАВНИ ЗАЩИТЕНИ ЗОНИ,ОТ БРАТА НА НАСТОЯЩИЯТ НИ ПРЕМИЕР.ТИ ПЪРВО НИ НАДУПИ НА ТУРЦИТЕ,КАТО ПОДПРЯ ДПС,СЕГА НИ НАДУПИ И НА РУСНАЦИТЕ ИСТИНСКИ ПАТРИОТ СИ ТИ,ДОБРЕ ЧЕ НЕ Е ЖИВ СТ.СТАМБОЛОВ ИЛИ ЛЕВСКИ,ТОГАВА ЩЕШЕ ДА ВИДИШ ТИ ЩО ТО РОДОЛЮБИЕ И ПАТРИОТИЗЪМ ,НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ТИ ЦЕПИ БАСМА А ...А
193
5
 
21
 
! Отговори
СТАРА ЗАГОРА преди 10 години
Сидеров е най-достойния политик защитаващ националните интереси за разлика от другите политически *** като Бойко, Плевнелиев и други продажни маймуни !
192
3
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Не се бой Сидеров. Всички управници са от Руската школа
191
3
 
8
 
! Отговори
Emigrant преди 10 години
ATAKA ne e zaljazla, a e mnogo aktualna.Brojat na komentarite e dokazatelstvo za tova.